Beğeniyor mu beğenmiyor mu anlamadım?

yaklaşık on gündür görüştüğüm birisi var iki kez görüştük etkilendik bence ve onun teklifi ve isteğiyle ikinci kez görüştük. neyse onun ilişkide genel bi baskın olma gayesi var bence biraz kıskanç , ilk görüşmemizde ellerin büyükmüş dedi bana ve bunda sorun yok bildiğim ve boyuma göre normal bulduğum bişe benim için bide ikinci görüşmemizde bacakların kaslıymış baya dedi aklına geleni söyleyen dümdüz bir kardeşim olma ihtimali yüksek sanırım 😂 onun boyu 184 benim 175 ve ben yapılı durduğum için kendini yeterince baskın hissedemiyor mu yanımda anlayamadım bide foto gösterdiğim iki arkadaşım da senin yanında o kadar iyi değil idare eder dedi tip olarak ve ben tipe o kadar takılan biri değilim.

bi yandan beni çok güzel bulduğunu beğendiğini de söylüyor ve gerçekten ilgili sürekli iletişimde ve değerli de hissettiriyor bana beraberken, sadece fiziksel anlamda yaptıgı birkaç yorum beni rahatsız etti sonuçta beğenmiyor olsa benle işi ne. biraz ciddi olduğumu romantik sevecen olmadığımı söylüyor ama ben zamanla alışan biriyim zaten neyse en son bi küçüklük fotomu attım bence gayet tatlı olan bişeydi :) ve erkek gibisin maşallah dedi gülerek ve tabiki bozuldum buna, daha minnoş bişe yok muydu dedi, ben de senin zarif tanımına uymuyorum ben sanırım kusura bakma dedim özür falan diledi ve aramız pek iyi değil şu an.

dikkat ederim seni kıracağımı düşünmemiştim dedi ama dün o yazmıştı bugün konuşmadık ben de yazmadım sanırım benden bekliyor ve ben bu konuyu abartıyor muyum emin değilim ama benim için önemli bir konu.. çok uzun olduuu lütfen fikrinizi söyleyin:)

Beğeniyor mu beğenmiyor mu anlamadım?