Hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu anlayamıyorum?

Çalıştığım yerde patronumun oğlundan hoşlanıyorum.. 1 1 buçuk ay öncesine kadar her şey normaldi ama biranda bana bakmaya, saçma sapan konularda bile benimle muhattap olmaya başladı. Yanımda müdürüm ya da benden daha üst kademedi ki yetkililer varken bile sorularını vs hep bana yöneltti. Belirli bir süre sonra hep bana bakarken yakaladım, hatta bir arkadaşım da farketmiş bunu bana dile getirdi. Bazı zamanlar takılıp beni izliyor falan.. Bende dayanamayıp instagramdan takip isteği yolladım. 2 gün boyunca isteğimi bekletti ve ardından bana engel attı ama aynı gün gizli olan hesabını herkese açık hale getirdi. Bir kaç gündür yeniden karşılaşıyoruz ve yine saçma sapan halleri var. Bana engel attıktan sonra karşılaştık ve gelip bir şeyler sordu, bende hiç muhattap olmadım bir işle uğraşıyor gibi yaptım yanımdaki arkadaşım ilgileniyordu onunla ama arkadaşım onunla ilgilenirken bile bana bakarak sorular sordu vs Bugün de yine tek başımaydım ve gelip çok saçma bir konuda soru sordu. Yani olay soru sorup sormaması değil ama bir insan engel attığı birisine neden gelip soru sorsun ki? Zaten neden engel attı onu da bir türlü anlamadım. Hoşlandığım için davranışlarını yanlış mı anlıyorum diye düşünüyorum ama daha önce yapmadığı, dikkat çekmek için cool göründüğünü sandığı hareketler vs yapıyor. Lütfen bana yardımcı olun. :(
Hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu anlayamıyorum?