Sizce hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu?

Arkadaşlar öncelikle dalga geçmeden cevaplarsanız bu benim için çok önemli aylardır kafam karışık dürüst ve gerçekçi yorumlar istiyorum lütfen şimdiden teşekkürler. Detay isterseniz cevaplara göre detay vereceğim burada çok uzatıp kafa şişirmek istemem.

Evimizin 2 bina yanında bir dukkan var 1 yıldır sürekli gidip gelirim birşeyler yer içerim.4 ay önce biri başladı ama ilk başlarda yani bi 3 günlük süre içinde bir şey hissetmedim sonra yavaştan hoşlandım bu gittikçe artarken buna sebep olan onun bana yakın davranması. Müşteri yokken masama oturması sohbet etmesi sürekli halimi hatrımı sorması beni ona gün geçtikçe itti. Sonra bunun instgrmnı buldum ekledim tanımadı başta sonra tanıdı şaşırdı vs vs baktım 8 saat cevap vermedi ve bende o kadar saat bekledikten sonra gece buna yazdım dedim ki belli ki rahatsız olmuşsun merak etme bir daha rahatsız etmem bundan sonra gelip gitsem bile bunlar olmamış gibi davranirim sen de öyle davran ama lütfen iş yerinde kimse bunu bilmesin çünkü orada çalışan bir diğer kişi sürekli benimle uğraşan biri diline düşersem kurtulamam dedim. Bu 1 saat sonra bana ses kaydı attı o kadar sinirli bir şekilde bir sürü şey söyledi ben neden söyleyeyim vs ben de sakin ol ben kötü bir şey demedim eğer rrahatsız oluyorsan böyle böyle sonra dedi ki ablacım ben neden rahatsız olayım. Benim kafa gitti ablacım mı dedim evet aramızda kaç yaş var hem de saygıdan dedi. Aramizda o kadar yaş farkı yok Diye yazdım o sırada o da yazıyor konumdaydi kötü bir cevap alırım diye korkudan neyse madem öyle düşünüyorsun öyle olsun dedim yazarken durdu ve sadece mesajı beğendi.

Bi kaç gün uğramadım oraya sonra dedim ki hayır ben aciz biri değilim gideceğim ve her zamanki gibi duracağım orada dedim.

Artık benimle sohbet etmiyor konuşmuyor olduğum yerden kaçıyor yüzüme bakmıyor aşık olduğumu bile söylemedim neden bu şekilde davranır ki bir insan

Bir keresinde de altimdaki koltuk kırıktı tam düşüyordum yardım etmek istedi adımlarını koşar gibi yaptı ama durup başkalarının kaldırmasını bekledi ve hiç gülmedi tüm arkadaşlarım ve tanıdıklar gülerken. Eskiden ben oradakilere bir şey anlatırken kafasını kaldırmıyordu hep telefona bakıyordu şimdi ise ben biriyle konuşurken arada bakıyor hemen gözünü çekiyor ben telefonla konuşurken yanımdan geçiyor hiç gitmediği yere gidiyor vs vs çok tuhaf biri neler hissettiğine anlam veremiyorum ama vazgeçemiyorum da çok aşığım çok hayalim var onunla ilgili. Ama beni seviyor mu sevmiyor mu halen aynı mı düşünüyor abla gözüyle mi bakıyor dışardan bakan bir göz olarak ne düşünüyorsunuz?

Sizce hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu?