Sizce hoşlanıyor mu öylesine mi?

sınıf arkadaşımla 3 senedir aynı sınıftaydık, ilk 2 senesinde hiç bir yakınlığımız yoktu selam selam o kadardı. sonra son sene iyiydi şakalaşıp gülüyorduk öyle whatsapptan falan konuşmalarımız da hiç olmuyordu. pandemiden dolayı okullar kapanınca öyle grupça buluşmalarımız oluyodu o da geliyodu öyle öyle aramızda ki soğukluk erimeye başladı.
storylerime yanıt vermeye başladı, iltifatlar etmeye başladı.. ama şöyle de bir durum var ki aynısını sınıfta yakın olduğu kız arkadaşına da yapıyormuş ( eskiden ) geçen o kız arkadaşla buluştum dedim böyle böyle yapıyor aklımı karıştırıyor vs diye dedi o da bana da yapıyordu yavşıyor gibi değil mi dedi evet dedim. fakat aynı zamanda hoşlandığı kızı da anlatıyormuş.
şimdi şöyle samimiyetimize güvendiği için en yakın arkadaşları olduğumuz için böyle yakın davranıyor diye düşünüyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
bir de geçen hafta ödev varmış haberin var mı dedim. ee yap diyerek tersledi beni. bende onu tersledim sonra R yapıp toparlamaya çalıştı, hiçbir şey demedim görüldü attım.. aradan bir kaç gün geçtikten sonra ödevi yapıp göndermiş benden al dedi. bende dedim ki gerek yok silebilirsin bakmayacağım. sonra sildi zaten anlayacağınız böyle işte aklımı karıştırıyor fakat ben onu en yakın arkadaşım olarak görüyorum ayrıyeten benim bir ilişkim de var, henüz arkadaşlarıma bahsetmedim bu durumdan daha yeni diye, kendimi kötü de hissediyorum bilemedim
Sizce hoşlanıyor mu öylesine mi?