- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYani bunu erkeğin yapması ile kadının yapması da tamamen aynı şey olmayabilir tabii ki erkek yaparsa başka birisi mi var acaba diye düşülebilir, kadın yapıyorsa zaten erkek bir şekilde kadının elinden telefonu alıp gelen aramaya cevap verecektir eğer telefon iş için kullanılmıyorsa söylersin gizliden, özelden aramaya kapatır ki çok basit bir işlem...
14 Yorumla- +1 yıl
😐 erkek yapıyorsa aldatma ihtimali yüzde kaç sence 🙄
- +1 yıl
Tabii ki erkek yapıyors direkt aldatma olmasa da işin içinde başka bir kadın olma ihtimali %99,99 😄
- +1 yıl
Yani.. eski sevgilisinin sadece rahatsız etme olasılığı kaçtır sence 😊
- +1 yıl
işte direkt aldatma olmasa da diye kast ettiğim şey buydu, bu olasılık da yüksek, böyle durumlar aslında senin onu tanıman için sana da güzel fırsatlar sunuyor.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlaya prensipler noktasından bakarsak Aramaları cevap vermeyen insan gizli numarayı doğrudan engeller.
Ama telefonu gizli numaradan aramaya açıksa ve ısrarla aranıp ısrarla cevap vermiyorsa başka 💩lar çeviriyor demektir. Birden fazla kişiyi idare etmeye çalışıyor Yoksa illegal birtakım işler mi dönüyor şüphe duyarım.
Ya cevap verecek resmen da dönüp bana bir açıklama yapacak, Ya da onunla olan defterim orada kapanacak. Çünkü şüphenn olduğu yerde güven olmaz. Güvenin olmadığı yerde ilişki de olmaz.12 Yorumla- 1 yıl
Doğru
- 1 yıl
Teşekkürlerimi bir borç bilir kabulünü isrirham ederim
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazı şeylerin gereksiz detayını merak etmemek lâzim. O gizli numarayı hayatından çıkarmıyorsa ben onu hayatımdan çıkarırım. Bir de onu mu düşüneceğim? Hayat gereksiz detaylarda boğulacak kadar uzun değil.
10 Yorumla
Ohoo kafamda kurar senaryoyu yazar oyuncuları bulur oynatırdim sjsjs
15 Yorumla- 1 yıl
😅 harika yorum 👍
- 1 yıl
😅 Botlar da orjinal kaliteli insanı ayırt edebiliyor 😊👍
Yapay Zeka Cevapladı
Hmmm, özel numaradan sürekli aramak baya ilginç bir durum olabilir, seni anlıyorum. Ben böyle bir şey yaşasam kesin Sherlock Holmes moduna girerdim 😂 Gizemli işler peşinde mi acaba? Ya da kötü haberlere açık mısın diye mi yokluyor? Bence en iyisi sevgilinle bu durumu açık açık konuşmak. Direkt sor, bak bakalım neler çıkacak! 🧐❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Öyle bir şey olamaz ki, hemen yeni hat! 😅10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılo cevap vermiyorsa, ben veririm.
23 Yorumla- +1 yıl
Verdirmezse 😊
- +1 yıl
Öyle bi seçeneği yok, olduğunu düşünüyorsa ben olmam.
- Aşk İlişkileri konusunda 265,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBen merak ederdim tabi ki de.. sevgilime sorardım ya da direk ben açardım numarayı :D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
1 yılElinden alır ben açarım gadası
12 Yorumla- 1 yıl
İzin vermezse 🙄
- 1 yıl
Vermeme gibi şansı olamaz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAç derim
Açmazsa
Ben açarım
Açtırmazsa
Dahada artık zorlamanın anlamı yok
Evine bırak sevgilini
Ve bitti uzaklaş oradan başına bir il almadan.12 Yorumla- +1 yıl
Actirmazsa da kötü dimi 🙄
- +1 yıl
Sevgili yok olsaydı böyle olurdu.
Kötü bir şey olmazdı kalkar giderdim ayrılırdım
Ben şüphe edipte yaşamam kimseyle şüphe ediyorsam bırakırım bitti gitti tertemiz hiç uğraşmaya gerek yok.
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Cevap vermezse şüphelenirim.. Didik didik edene kadar sorarım 😂
24 Yorumla- +1 yıl
Ne olabilir sence 🙄
- +1 yıl
Haklisin
1 yılO telefonu mutlaka açtırırım ya da dur bakalım kimmiş der ben bakarım. Kem küm ediyorsa kesin bir halt vardır zaten.
12 Yorumla- 1 yıl
Telefonu açmana izin vermiyorsa da büyük sorun dimi 🙄
- 1 yıl
Evet %100 sorun. Gizlediği şeyler vardır.
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Beni aldattığını tabi ki her zaman gizliden aranacak cevap vermeyecek bilmem ne bende yedim tabi, zeki olmayan insan buna hemen aldanır
12 Yorumla- +1 yıl
Ama aldatiyorsa karşı taraf neden giZli nodan arasın ki 🙄
+1 yılSaçından tuttuğum gibi tlfla yuzuyuze yapistirirdim açsana şu lanet tlfnu diye benmi açım yoksa derdim heralde
11 Yorumla- +1 yıl
😅 allam ya.. izlediğim aksiyon filmlerindeki replikler geldi aklıma..
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u +1 yılOnun elinden telefonu kaptığım gibi açar, karşı tarafla konuşurum. Sonuçta biz sevgiliyiz değil mi? Gizlimiz saklımız yok.
13 Yorumla- +1 yıl
Yani
- +1 yıl
İzin vermezse teli açmana..
- +1 yıl
Şüphelenirim. Benden bir şey saklıyor demek ki. Gizlice numarayı almaya çalışırım.
Özel numara engelleme yapmıyorsa demek ki konuşuyor. Yakalanma riskine karşı sevgilisine özelden ara diyor olabilir.
13 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisi böyle birşeyi neden kabul eder ki ama..🙄
- +1 yıl
Mantıklı
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılOffff birde cevap vermezse şüpheden içim içimi yer cevabımı alana kadar da olayın peşini asla bırakmam
13 Yorumla- +1 yıl
🙄 evet çok sarsıcı oluyor..
- +1 yıl
Hıc benlik değil bu tarz durumlar
- +1 yıl
Sorma ya 😐
+1 yılSevgilim aşağıda çok doğru yazmış daha eklenecek bir şey yok. Yanımda açar konuşur konuşmuyorsa sıkıntı...
Konu rahatsız eden eski sevgili ise ben neciyim haberim yok diye ayrı olay çıkar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Özel numaraya kapatsın telefonunu, sevgilime güveniyorsam sacma sapan kulplar takmam.
15 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
- +1 yıl
Gerçi yeni tanimaya başladığın biriyse bu tür şeyler sorun oluyor..
- +1 yıl
Yeni tanıdığım biriyse dahi, tanıdığım kadarıyla, kafam da öncesinde beni ne kadar yanıltabilecegi hakkında bir aralık ve limit oluştururum hareketlerini, tavırlarını bu yönde değerlendirip şüphelerimi bu yönde belirleyip , hareket ederim.
Şüphe aralığım o kişi de yüksek ise analiz ederim, direk bu kim ne dedi sen yalancısın vs demem çünkü bu beni normalde olmadığım bir insana dönüştürür yanlış bir etki bırakır.
Sonuç olarak işin özü önemi olan şu karşı cins tarafından etki bormandımanı altındayken bile dışarıdan bir göz gibi objektif bakabilmeliyiz ilişkimize karşımızdaki kişiye...
o zaman yanılma payı, hayalkırıklıkları da azalıyor. Yalancı insan elbet kendini belli eder yeter ki bunu görebilecek kadar sarhoş olmamalıyız.🙂 - +1 yıl
Kafam çalışmıyor duygusal ilişkilerde 😅
+1 yılOnun yalnızca benim sevgilim olmadığını düşünürüm ve öyledir
13 Yorumla- +1 yıl
Kesin öyle midir ki
- +1 yıl
Başka bir şey olamaz Sonuçta alacaklısı arasa açık numara ile Arar bir yerde bir Giz varsa altında bir sıkıntı yatıyordur mutlaka
- +1 yıl
Haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Özel noyu niye engellememiş? Bir daki aramada yanımda konuşması lazım.
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru..😐
+1 yılYa Asuman boşa şu adamı artık söz gelip alacağım seni
12 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama alla alla..😅
- +1 yıl
Zaten hastayım sana gelip alacağım
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞüphelenilir tabii, müşteri hizmetleri falan aramıyorsa. Ki bunun cevabını bilecek kadar zekisin aslında :)
13 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum 🙄 kafam basmıyor böyle şeylerde..
Cevap sahibi+1 yılLütfen... KS'deki çoğu insandan daha zekisin kendine haksızlık etme, sana da sadece libidon yüksek bir işe yaramazsın manasında bir şeyler söylerlerse kulak asma.
Cevap sahibi+1 yılAaaa evli miydin seennn...
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gizli numaraya açık olmasi ilginç. Fazlasıyla gariplik var.
12 Yorumla- 1 yıl
Dimi 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yıl( 2. ci birisi ) daha var düşünürüm. Onu sorguya çekerim. O zırt pırt 📞 aramalar neden tekrar ediyor sorarım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılGizli numaranın araması sıkıntı değil ama yanımda telefonu açmıyorsa savaş çıkar. Kimden neyi saklıyorsun der, yakarım bu gezegeni kjgdfkg
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ya bir alacaklısı var, ya da müptelası olmuş sevgilimin peşinden koşan ama sevgilimin pas vermediği bir istekli kadın var diye düşünürdüm. 😁
10 Yorumla
+1 yılÖzel numaralara kapattım ben hattımı yıllar önce. Hiç gizemli şahsiyetlere maruz kalmıyorum. Kafa rahat.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Nerde hödük vağa... Neyysiğeh bir şey demiyam..!
Listeden başkaları arıyadır. Merak ederim o mu liatenin önünde benmi deyyu.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Telefonu "hayırdır aslanım ne aradın" diye açarım. Bişey düşünmem. Bam bam bam sdfgsd
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Bir başka erkek arıyor diye düşünürüm.
Eski sevgili olabilir, beni aldattığı biri olabilir.. vs
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnsanlar aranabilir. Altında hiçbir şey aramayalım. Sapık ruhlu kişiler bile bunu yapabilir ama burada önemli olan sevgilinin tutumu bence.
10 Yorumla
+1 yılŞüphelenirim direk. Açık arasa çok mu sıkıntı çıkacak birisi de özel arıyor? Eski sevgilisi mi? Yoksa yani mi? 😒🙄 Kavga çıkar. Kapatsın özeli.
10 Yorumla
+1 yılŞüphenirim direk. Birisi rahatsız da ediyor olabilir ya da konuştuğu birisi var bu şekilde anlaşıyorlar diye düşünürüm.
10 Yorumla
+1 yılHiç bisey sapıklar gün geçtikçe artıyor güzellik guvenmesem zaten sw olmam güven biterse o iş biter zaten sonuna kadar güvenirim ama
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Benim yanımda aranıp duruyorsa açtırırım o telefonu
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Hala bir şey düşünmüyor yapmıyorsan sende sorun ararım.. :))
10 YorumlaAç şunu telefonu artık derim ya da ben açarım...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılparcalarim onu ne munasebet, saka bi yana bi suphelenirim acmadigi icin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İyi geceler. Direk sorguya çekip ceza keserim
10 Yorumla
+1 yılÖzel numaraya neden açık olduğunu sorgularım o durumda
10 YorumlaÇok şüpheci gerçekten açıp aramayın dese bile bir şey kapatması gerekli kapatmıyorsa hoşuna gidiyordur bu durum çok tehlikeli yani
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru 😐
1 yılBir şey düşünmem numaramız herkeste var arayıp duruyolar, reklam için. Özel numaradan arıyosa zaten geçmişten biridir vs hatta yeni ilişkisini bozmaya çalışıyo da olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkim bu orsp derdim gizliye kapatmasını söylerdim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzel numara aramasını neden engellemedigini sorardım
10 Yorumla
+1 yılÖnce ona sorarım ardından kendim açarım 😎
12 Yorumla- +1 yıl
Senin açmana izin vermezse..
- +1 yıl
Veriyor olması gerekiyor sevgili kalmamız için 😃 ben olsam telefonu sevgilime veririm..
Tefeciye borcu var
12 Yorumla- 1 yıl
Daha neler 😊
+1 yılÖzel numaralara cevap vermiyor derim
110 Yorumla- 1 yıl
Çok düz oldu bu 😅
- 1 yıl
Kasis sevmem çünkü 😀
- 1 yıl
😅.
- 1 yıl
Virajlarda da apexe girerim yol müsaitse mümkün mertebe düz tutar arabayı 😂😂
- 1 yıl
Az erkekler olarak alengilli.. düşünseniz 😅
- 1 yıl
Erkekler düz düşünür kadınlar 50 türlü (en az 50) düşünüyor 😀😀
- 1 yıl
Türlü türlü düşünmek bizim işimiz 😊
- 1 yıl
Kesinlikle bizi uğraştırıyor ama😀
- 1 yıl
Başka türlü hayatta kalamayız 😊
- 1 yıl
Ben ecelimle ölmeyi tercih ederim ama 😀😀
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKS den birine numarasını vermiş 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Sende bi doğru adam bulamadın asu🥰
- +1 yıl
😂.
+1 yılPis kokular geliyor burnuma :d
12 Yorumla- +1 yıl
Ne olabilir ki
- +1 yıl
Gizli olmayan bir hayran :d
Kesin biliyor kim olduğunu
18 Yorumla- +1 yıl
Kim olabilir sence 🙄
- +1 yıl
Kesin öyle midir dersin..🙄 belki arayandan rahatsız oluyordur.. olamaz mı ki
- +1 yıl
Neden bu ihtimal olamaz mı ki 😐
- +1 yıl
😐 sağol..
- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılTam boynuz spor
15 Yorumla- +1 yıl
Aldatiyorsa neden özel numaradan aransin ki ama 🙄
- +1 yıl
Belki anlaşılmasın diye yaptırıyor bilemezsiniz ki hanımefendi
- +1 yıl
Karşıdaki özel nodan arayan kişi bunu nasıl kabul ediyor ki sence 🙄
- +1 yıl
Siz telefonu kurcaladığınız da numara otomatik men belli olacak
- +1 yıl
Hanımefendi evli karısını aldatan evli kocasını aldatan insanların olduğu bir Türkiye de yaşıyoruz ama şöyle bir şey var o kişi gizli numaradan çağrı almayı kapatırsa o iş çözülür bir daha gizli numaradan çağrı almaz
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Amaçın farklı olduğunu düşünürdüm
11 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi mesela 🙄
Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. O telefona bakacak :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHahah direk kavga sebebi 😁
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılDinlemeden bisey demem
10 Yorumla Özel numaraya kapatıp rahatıma bakarım.
10 Yorumla
+1 yılTelefonu alır ben cevap veririm😏
10 Yorumla
+1 yılVay onun başına gelecekler🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBişey düşünmem ama tribe girerim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılNe işler çeviriyor diye merak ederim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbenden birşeyler sakladığını düşünürüm
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Kesin altında bir bir yeniği çıkar öyle durum da.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBurnuma kötü kokular geliyor deyip dehlerim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir sapığı olduğunu düşünürüm...
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne