Özel numaradan aranan sevgiliniz , arayan kişinin eski sevgilisi olduğunu söylediğinde , gelen aramaya siz cevap vermek istiyorsunuz.. Fakat sevgiliniz bunu kabul etmiyor.. Soru 1: Gerçekten özel numaradan arayan eski sevgilisi mi? Soru 2: Madem eski sevgilisi arıyorsa neden sizin cevap vermenizi istemiyor olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Eski sevgilim olmuş ise beni aramaz benden kurtulduğuna sevinir ama misal aradı bende cevap verdim, insani bir durum olmadığı müddetçe yani ölümlü, kazalı, zor bir anda yardım talebi ise, konuşurum, yardım ederim ama "yoh ben seni unutamıyom, sana aşıh ımışım, gel yeniden başlayah, son bir föfürdeyek işleri düzeltek" gibi bir durum ise, zaten buna fırsat vermem çünkü artık yeni sevgilimi var, bu yaştan sonra, "sen gel, öbürü gitsin" uğraşamam, doğama aykırı bana yakışmaz. Ancak yeni sevgilim bana "bana ver ben açacağım" derse bu güven sorunu var demektir, bana güvenilmemesi beni üzer, çünkü ben hiç bir şeyi saklayan bir yapıya sahip değilim. Göz çapkınlığım var bunu sevgilim olsa söyledim, dürüstçe söylerim.
19 Yorumla- +1 yıl
Telefonunu benim açmamı ister misin diye ona sormamin nedeni.. belki kız benim sesimi duyunca aramaktan vazgeçer anlamindaydi.. güven sorunu olduğu için değildi ama tepki göstermesem de kırılmıştım. Kuşku o an düşmüştü içime..
- +1 yıl
Anlıyorum ben kötü tarafından anladım, senin ki iyi niyetten. İnşallah dişündüğün gibi değildir.
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Sayfayı kaydırıp öyküyü okumanı tavsiye ederim. Güzel bir sayfa, her gün güzel öyküler var tavsiye ederim. Yine de sen hayat hakkında, hikâyede ki kadından, çok daha bilgilisin. Tanıdığım kadarı ile çok zeki bir kadınsın, hislerinin güçlü olduğunu tahmin ediyorum yani durumu aslında sen biliyorsun ama yine de yanlış anlamamak için biraz zaman tanı derim. - +1 yıl
Onun hayatından gittim zaten..
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Bulursam birini altın isterim 😅 çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
- +1 yıl
Canınız sağolsun 😊
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEğer senaryo bu şekilde olacaksa şöyle cevap veririrm çünkü benim sevgilim zaten böyle yapmaz. ama yaptı diyelim zaten telefonda ki kişi belki de başkası olabilir aldatıyor olabilir yani her şey olabilir bilemeyiz. ikinci olarak da bu yüzden de cevap vermemi istemiyor olabilir. veya gerçekten eski sevgilisidir onu seviyordur. ya da sorun çıkmasın diye yapmış da olabilir. yani ben konuşursam olay büyür kötü şeyler olur diye. ama dediğim gibi sevgilim böyle bir şey yapmaz yapsa da ben konuşurdum her türlü zaten
14 Yorumla- +1 yıl
Barış peki aldatma olsaydı arayan kişi neden özel numaradan aradi ki sence
- +1 yıl
Belki de sevgilisi söylemez diye ne olur ne olmaz. yani kişiye göre değişir tahmin üzerine yorum yapmak pek sonuç çıkarmaz abla
- +1 yıl
Sağol canım
- +1 yıl
Rica ederim abla ne demek
+1 yılKim olduğu meçhul..
Soru 3.. Özele neden açık..
13 Yorumla- +1 yıl
Soru 3 .. kısmı güzeldi 😊 ben bu soruyu ona neden sormadım bilmiyorum 😊 aklım duruyo bazen.. sağol haklısın..
- +1 yıl
Teşekkür ederim..
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yıltelefonu fırlatıp yere kırmamı mı istiyorsun yani ne bu şimdi? derim bak benim kendimi en kontrol edemediğim şey böyle kıskandığım ya da başka kadınların olduğu şeyler bilmiyorum içimden ejderha çıkıyor gerçekten hükümsüz gibi bişeyim böyle şeylerde ne yapacağımı kestiremem
13 Yorumla- +1 yıl
😅ejderha mi çıkıyor 🤣 anladım.. kıskanmaman gerekiyor.. ben sakin kalmıştım niye bilmiyorum.. şimdi olsa farklı mi tepki gösterirdim hiç bilmiyorum..
- +1 yıl
evet ağzından alev çıkan en sevdiğim gerçek olmayan hayvan 😀
- +1 yıl
😅. Ne güzel
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
27Cevap
Bu işi kendisi halletmek istiyor diye düşünürüm. Rahatsızlık devam ederse işte o zaman devreye girerim
21 Yorumla- +1 yıl
Şüpheli bir durum gibi görmezsin o zaman..
+1 yılAblacım genelde bahenesimsi şeylerdir bunlar. Yok eski sevgilim şöyle eski sevgilim böyle. Sende fırsat verme mesela ulaşmasını engelle mesela özel aramaya kapat dimi en basit örnek.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet çok haklısın.. ulaşmasını istemeseydi öyle yapardı.. sağol
+1 yılŞaşırırdım benim konuşmamı istemiyorsa şüphelenirdim tabi aynı durum benim başıma gelse konuşmak istese buyur konuş derdim konuşsun ki bir daha rahatsız edemesin.
110 Yorumla- +1 yıl
Peki böyle bir durumda.. iki kişiyi de idare ettiğini mi düşünmeliyiz..
- +1 yıl
Ben olsam öyle düşünürdüm hem beni hem arayanı idare ediyor fikri gelirdi aklıma ve soğurdum
- +1 yıl
Başka bir ihtimal yok dimi
- +1 yıl
Başka ihtimal görmüyorum gözümle görmediğim için kesin konuşmak istemem ama vaziyet idare edilme durumunu gösteriyor
- +1 yıl
Anladım..
- +1 yıl
Sanırım şüpheli bir durumun içindesiniz
- +1 yıl
Önceden yaşadığım bir şey.. sakin kalmış tepki vermemiştim.
- +1 yıl
Şu an durum nedir? Şüphelendiğin başka şeyler var mı telefon görüşmelerin sıklığı ya da mesaj falan
- +1 yıl
Görüşmüyoruz ki şu an.. ki ben öyle telefon kurcalayan bı tip değilim.. bilmiyorum hiç
- +1 yıl
Hımm hayırlısı diyelim o zaman umarım her şey sonuçlandığında üzülen sen olmazsın
+1 yılBenim hayatımda bir kadın olursa onun tarafından ezilmek ve kullanılmak istediğim için bir söz hakkım olmaz zaten eski sevgilisiyle yanımda bile birlikte olabilir önemli olan onun mutluluğu olur
12 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl bir hayat görüşü 😊
- +1 yıl
Ben itaatkâr bir erkeğim Efendim
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Demek ki unutamamış mı onu yani?
kesinlikle tartışma konusu olacak bir konu, ayrılığa kadar gider belki de, benim açmamı istememesi daha büyük sorun.16 Yorumla- +1 yıl
Yani eski sevgilisinin aradığını söylüyor.. karşı taraf arıyor özel nodan
- +1 yıl
Sürekli özel numaradan arama geliyordu.. hiç cevap vermiyordu..
- +1 yıl
Eski biri.. aynen
+1 yılYahu bu soruya cevap vermek çok güç vallaha bu olay sonunda cinayet bile çıkabilir ben şu an ortalığı karıştırmadan pas geçiyorum soruyu 😂😂😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Lütfen cevap verirsen sevinirim 😊
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Bu tarz durumlarda 100 kizdan 99 u bu sorunu kendi basina halletmek ister. Sakin bir sekilde neden aradigini ogrenmek isterim. Ve verecegi tepkilere gore kontrolu ona bırakirim. Hatta dersini ver derim
17 Yorumla- +1 yıl
Peki senin yanında kendisi hiçbir şekilde cevap vermiyorsa..
- +1 yıl
Aldatma ihtimali yüzde kaç sence
- +1 yıl
Sağol anladım
+1 yılHakkında yanlış düşünmeye açık bir soru.. beni inandırması lazım yoksa yönümü kıbleye veririm 😂
110 Yorumla- +1 yıl
😊 bu sorunun yanıtını hiç bulamadım.. sakin kaldığım için kendime çok kızmıştım..
- +1 yıl
Açıklama yapılmadı mı?
- +1 yıl
Eski sevgilim demişti sadece..
- +1 yıl
Eski sevgilim diyince bitiyormuymuş, engellesin o zaman niye arıyor?
- +1 yıl
O an çok üzülmüştüm.. Bu soruyu sormak aklıma gelmedi ki 😊 haklısın aynen..
- +1 yıl
Kim olsa üzülür.. böyle bişey varsa üzüldüğünü hissettiği zaman söyleyebilirdi eski sevgilisi bile değildi belki.. yani kim olduğuda meçhul arka planda işler döndüğüde düşünülebilir…
- +1 yıl
Aldatma gibi değil mi..
- +1 yıl
Aynen seninleyken başkasıda olabilir… o zamandan berı aklında kalmış baksana.. benimde öyle aklımda cevaplanmamış sorularım var düşünmeye açık geçmişte olsa düşünürüm..
- +1 yıl
Yarım kalan cevaplar.. aynen.. beynimizin çöplüğünu karıştırıp duruyoruz 😊
- +1 yıl
Evet maalesef öyle hiç bişey eskisi gibi olmuyor düşünmemek lazım dicemde zor
Ben cevap vermek istemem zaten ne işim olur sevgilimin eski sevgilisiyle. Bu mevzu ama numara değiştirtmeye kadar gider.
12 Yorumla- +1 yıl
Desene ben çok sakin kalmışım.. doğru.. haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim yok dolayısıyla sevgilimin eski sevgilisi de yok yine dolayısıyla onu özel numaradan arayan da yok. Beynim error verdi şu an iyi ki hayatımda kimse yok 😄
15 Yorumla- +1 yıl
Hiç yardımcı olmadın ki. ama.
Erkek. gozuyle cevaplasaydin bari - +1 yıl
Özel numaradan eski sevgilisi arıyorsa ve hayatında ben varsam o adamın derdi neymiş öğrenirim. Bir daha aramamasi konusunda uyarırdım
- +1 yıl
Ama sevgilin senin cevap vermeni istemediyse..
- +1 yıl
O zaman neyse geçmişe dair konuşup bitirsinler iki yetişkin insan gibi. Yine adam laftan anlamıyorsa da ben sazı alırım elime. Anlayacağı dilden konuşurum
- +1 yıl
Anladım peki sağol
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sizi eski sevgilisiyle muhattap etmek istemiyor olabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Belkide öyleydi
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Bence bak peşimde koşan koşana şeklinde bir şzlenim verme gayretinde bu arkadaş
114 Yorumla- +1 yıl
Farklı bir yaklaşım.. evet aslında böyle bir izlenim almıştım.. erkekler seviyor sanırım kızlarla hava atmayı..
- +1 yıl
😊 bencede
- +1 yıl
😅.
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ama gelişme bölümündeydik henüz
- +1 yıl
Saçmalama aynı yaştaydik
- +1 yıl
Fazla zekisin
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çünkü ikisini birden idare etmek hoşuna gidiyor. Yanılıyor muyum? 🤪
119 Yorumla- +1 yıl
Kesin öyle midir sence..
- +1 yıl
Rahatsız değildi. ben yanındayken arama gelirdi özel nodan
- +1 yıl
Daha da soğudum..
- +1 yıl
Saçmalıyorsun..
- +1 yıl
Pardon kelimesi parantez içinde mi yazılır oldu.. çok argoca konuştun
- +1 yıl
Peki anladım önemli değil
- +1 yıl
Silemedim
+1 yılKim kimi arıyor ben konsantre olamadım 🤦🏻♂️
16 Yorumla- +1 yıl
Uff 😊 sevgilini eski sevgilisi olduğunu söylediği biri özel numaradan arıyor
- +1 yıl
Benim cevap vermemi istemiyorsa defolsun gitsin
- +1 yıl
Aldatıyor diye mi. dusunursun peki
- +1 yıl
Evet tabiki
- +1 yıl
Peki neden özel. numaradan arasin ki karşı taraf..
- +1 yıl
Ruh hastasıdır
Eğer amacı iyiyse (sanmıyorum) yanımda konuşuyor mu, konuşuyorsa nasıl konuşuyor diye bakarım. Ama bence kötü aramasını istemeyen her türlü engel olur. “Yok kız sülük gibi bırakmıyor” diye bir şey yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Telefona yanımda cevap vermiyordu.. eski sevgilisi olduğunu söylemişti.. doğru söylüyorsun..
+1 yılEski sevgili muhabbetleri bazen taraflar için bitmiyor. Eski olsa bile ona karşı ilgi olabiliyor. Böyle bir durumda son kişiyi muhabbete dahil etmek istemiyorlar. Ondan habersiz çözmeye çalışıyorlar.
13 Yorumla- +1 yıl
Anladım.. sağol
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
Asuman Hanım nasılsınız iyi misiniz?
Gizli Üye(36-45)+1 yılTepki veriririm asuman keşke özel kişi sen olsan 😊
14 Yorumla- +1 yıl
ikinizi de idare ettiğini mi düşünürdün peki
Cevap sahibi+1 yılSadece beni
- +1 yıl
Anlamadım bugün kafam calismiyo pek 😅
Cevap sahibi+1 yılSen anladın say 😊
+1 yılözel numaraları açmadığım için sorun olmaz benim için arasın dursun 🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarmaşık bir durum ve bu ikilem ile sevgili olmamayı tercih ediyorum
10 Yorumla
+1 yılNasıl olursa olsun bir insan şeffaf olamıyorsa her beyanı g. tm yedi at yalanı s. kym inani der geçersin...
11 Yorumla- +1 yıl
Böyle şeyler diyemem.. çok küfürlü olmadı mı 😅
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Eskisi sevgili ile bizi muhatap etmek istemez gizli numaradan arama ise merak uyandırma olur
13 Yorumla- +1 yıl
Gizli numaradan arayan kişinin amacı mi merak uyandirma..
- +1 yıl
Anladım sağol
Hacim. xok girdapli olay ya hayat bu tur seylere kafq yormak icin cok kisa bence
11 Yorumla- +1 yıl
Hacim mi 🙄 sana göre girdapli kısmı ney peki
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kabul edilemez bu durum. Çözüm bulunur konu kapatılır.
10 Yorumla
+1 yılAsuman bu durumlar çok karışık durumlar böyle bir durumun varlığında yap bir pansuman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBos verirdim. Aramasina izin verdigi icin
10 Yorumla Sakladigi seyler olabilir bence
14 Yorumla- +1 yıl
Sakladigi birşeyler varsa peki sence karşıdaki kişi neden özel numaradan arıyordu ki..
- +1 yıl
Anladım sağol
Senin tepkin ne olurdu peki ne tepki verirdin
15 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir tepki vermemiştim ki.. sakin biriyim zaten 😊
- +1 yıl
Cevap. vermemi ister misin diye sormuştum.. o da hayır demişti..
- +1 yıl
Aldatti mi sence
olmaz öyle şey
13 Yorumla- +1 yıl
Neden peki.. aldatıyor diye mi düşünmek gerekir sence
- +1 yıl
Anladım.. sağol yorumun için
Art niyet ararım?
14 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir art niyet ?
- +1 yıl
Aldattigini mi düşünürsün
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizi eski sevgilisi sürekli özel numaradan aradığında , sizin cevap vermenizi istemezse ona o an nasıl bir tepki verirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler