Benden yaşça küçük iş arkadaşım bana ilgi duyuyor ve evliyim? Tehdit mesajı?

Arkadaşlar sizin fikrinize ihtiyacım var. Ben evli bir kadınım. Ek gelir olsun, kocamın yükünü hafifleteyim diye yeni bir işe başladım ve işyerinde doğal olarak yeni insanlarla tanıştım. Hepsiyle sosyal medya üzerinden takipleştik ve hepsinin tüm fotoğraflarını teker teker beğendim. Aralarındaki bir erkek bana mesaj olarak geri dönüş yaptı ve tüm fotoğraflarını beğenme nedenimi, ona ilgimin olup olmadığını sordu. Aynı zamanda sevgilisinin olduğunu ve bunun doğru olmadığını belirtti. Zaten ben 38 yaşındaydım o da 23. Çok rahatsız oldum. Öyle bir niyetim yoktu ki hali hazırda ben de evliyim zaten. Çok bozuldum ve aynılarını ona da söyledim. Gerçek niyetimi de belirttim. Konuşma orada kapanmıştı. Aradan 1 sene geçti ben hala aynı yerde çalışıyorum. Bu arkadaş ansızın bir akşam bana mesaj attı. Hikayeme okuduğum kitaptan hoşuma giden bir sözü atmıştım. O da o hikayeye yanıt verdi ve kitaplardan konuştuk. Sonrasında sevgilisinden ayrıldığını, artık müsait olduğunu ve ne zaman istersem konuşabileceğimizi söyledi bana. Bir de bana bad boyun olabilirim diye bir şey yazdı sonrasında anlamına baktım kötü adam olduğunu öğrendim. Tehdit edilmiş hissediyorum. Üstüne üstlük evli olduğumu da biliyor kendisi. Olduğum yerde donakaldım ve ne diyeceğimi bilemedim. Sadece yok teşekkür ederim istemiyorum seninle konuşmak yazdım. Ancak aynı yerde çalıştığımız için sık sık denk geliyoruz. Birbirimizle göz göze gelip gözlerimizi kaçırıyoruz. Toplu sohbet olduğunda bana inceden laf sokuyor sadece benim anlayacağım şekilde. Bu durumda olmaktan çok rahatsızım. İşimi değiştirmeye de korkuyorum çünkü ailecek maddi olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Bu olaydan nasıl kurtulurdunuz? Kafamı yastığa koyduğumda onun yüzünü görüyorum uyku tutmuyor geceleri.

Benden yaşça küçük iş arkadaşım bana ilgi duyuyor ve evliyim? Tehdit mesajı?