Samimi asla degildim ilk tanıtımda merhaba merhaba sadece sonra o surkeli gelip gidiyor yuz vermedim hic bi zaman şimdi diyor eşimi bisayacam seninle olmak istiyorum boyle şerefsizler 2. yide aldatır pislik
Bende zaten soyledim ona seninle hiç bir samimiyetimiz yok nerden geliyor bu teklif açık sözlüluk oda seni beğeniyorum illa samimiyetimizin olmasi gerekmiyor dedi
Eşine söylemekle tehdit ettim zaten sürekli dibimde boşanma aşamasındayim diyor evliligi zaten yürümüyormuş vs vs bi sürü şey zaten kendim asla böyle bi şey yapmam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
evli biriyle söylediğin kadar samimi olursan senden baska ne isteyebilirdi ki😂 bemce o birkezle kalmaz verme😂
Resmen taciz ediyor ama işten çıkıcam bu gidişle
sen niye cıkıcan daa sikayet et o pisliği atsınlar. senin sucun sadece fazla samimi olmak
Samimi asla degildim ilk tanıtımda merhaba merhaba sadece sonra o surkeli gelip gidiyor yuz vermedim hic bi zaman şimdi diyor eşimi bisayacam seninle olmak istiyorum boyle şerefsizler 2. yide aldatır pislik
bence evli biri direk olarak samimi olmadıgı birine böyle bsy diyemez
Samimi degildim ama arkadaşlarım cok samimiydi oda onlardan yüz buldu
arkadasların onla samimiyken senden böyle bsy istemesi de tuhaf
Bende zaten soyledim ona seninle hiç bir samimiyetimiz yok nerden geliyor bu teklif açık sözlüluk oda seni beğeniyorum illa samimiyetimizin olmasi gerekmiyor dedi
inanmak istemeyecegim kadar kardeşim biri, asıl bunları agaca baglayıp erkek esekleri üstüne salmalı😬😬
Ayn sinirim çok bozuk kac gündür
vala benimde simdi bozuldu nasıl dayanıyosun sen buna bu kadar ki?
İşten çıkıcam zaten Allah belasını verecek
Allah onun belasını vericekse sen niye isten cıkıyosun anlamadım yine
Ailemin iş rızası yoktu zaten isabet oldu başıma bi şey gelir fala mazallah en iyisi ailemin yanında olmak
sen daha iyisini bilirsin hakkında hayırlısı olsun
Teşekkür ederim
Sen evli misin acikca cinselik mi yapalim diyor sana🙄🙄
Evli değilim evet açıkça onu istedi ama eger böyle devam ederse eşine direk söylerim o iside bırakırım kimsenin yuvasının ustune yuva yapmam
Hmm ne cesaret vaybe çekinmeden yanlış anlama lütfen sen bakire değil misin
Bakireyim niye sordun?
Nasil cesaret ediyor benle yat diyor sana
Şerefsiz çünkü zaten çok sert bi tepki verdim pazartesi eşine soylecem işide biracwk
Eşine söyleme bence ama uzak dur ne dedi araniz o kadar iyi mi sana onu söyleyecek cesareti buldu kendinden
Tuhaf olanida bu aramız pek yok onada soyeldim samimiyetimizde yok nerden geliyor bu teklif. Seni beğeniyorum dedi
Deseydin şerefsiz sen her beğendigin kadina bunu teklif eder misin
Sen cok mu açık giyiniyon yoksq
Hiç açık giyinmem söyledim zaten ağzıma geleni söyledim işten çıkıcam zaten esinede soylecem
Anladım yanda konuşalım mi yanlış anlama lütfen beni arkadaşca
iş arkadaşından yakın çevrenden uzak dur başına iş alırsın
Şikayet ederim polise de, bu ne mk. Sanki zorla, bakkaldan peynir ekmek istiyor sanki
igrenc insanlarsınız, birde düsünüyormusun 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Eşine söylemekle tehdit ettim zaten sürekli dibimde boşanma aşamasındayim diyor evliligi zaten yürümüyormuş vs vs bi sürü şey zaten kendim asla böyle bi şey yapmam.
Seviyor seni bence beraber olun iyi gelir.
Pislik biri asla olmam onunla
Ver istiyorsan bu nasıl soru ya
Söyle eşine daha iyi
Eger devam ederse söyleyecem zaten
Bence direkt söyle kurtul yani
Zaten öyle yapacam o işide birakacam karşımdakide bi kadın kadın kadına düşman olmamalı
Ne is yapıyorsun ki
Otelde bilgi işlem elemanıyim oda depo sorumlusu
Ahahah neden hep bu bölümlerde böyle sıkıntılar var anlayamıyorum kim kime dum duma hep böyle hikayeler duyuyorum
Of sorma zaten mecbur olduğum için girdim o işe
Benimde ihtiyacım vae ama bu mevzular çok dönüyor ya o yüzden girmiyorum
En doğrusu bende ayrılicam
Bu konu hakkında konuşmak istersen dm gelebilirsin
Teşekkür ederim şimdilik iyi değilim belki sohbet etmek için gelirim😊
Olur sohbet edebiliriz
Göster ama elletme
Onu yapmış zaten adam artık istiyor
Hahhahaha çok doğru
Pp çok iyi
Seninki de yakıyo knk
Hahahaha istersen bi konusalim