Sevildigini değer verildiğini sanarken aslında bir oyunun içinde olduğun oldu mu veya böyle bir şey olsa ne yaparsın?

1 Ağustos 2024
Sevildigini değer verildiğini sanarken aslında bir oyunun içinde olduğun oldu mu veya böyle bir şey olsa ne yaparsın?

1 Ağustos 2024
Hayır yanılmadım çünkü beni seven kimse olmadı şimdiye kadar.. ama eğer gerçekten sevilseydim bunu hissederdim tüm kalbimle.. ama bu zamanda aşık olmak ya da birilerine güvenmek zor çoğu insanın gerçekten sevdiğini düşünmüyorum. çoğu bence çıkar için birbirini seviyor.
evet o ana kadar aptal rolünü oynayan benmişim sonradan anladım aptal o imiş ben onu gerçekten sevdim o ise sevdiğini adam gibi sevmeden kaybetmiş, oyun da repliği unutan o kazanan ben oldum
Sevildiğimi sanıp yanildigim bir kez oldu. Onu da bir smsle bir kalemde silip attım hayatımdan.
Klas hareket
Evet yanıldım
Cevap
16Cevap
Sevilmek konusunda hiç yanılmadım lakin seven kişi tarafında yanıldığım olmuştur..
Yanıldık abla 🥹 hüüü sldndld
evet oldu maalesef, tam da bazi seyleri duzeltmek istedigin anda oluyor genelde. boyle bi uzucu ama geciyoo
Yanılmadım. Hissederim ben gerçek sevgiyi de, sahte olanı da. Ve anladığım anda biter benim için bazı şeyler
Sevilmediğimi düşünüp yanılmışlığım daha çok. Septik yönüm gereksiz seviyede.
Böyle bir. sey olamaz anlarım çünkü insanın vücut dili kendini daima ele verir
tam değil ama orta şekerli oldu sanki öyle bir şey tamda emin değilim.
Olmadı hislerim kuvvetli yara almadan kurtuluyorum...
Böyle bir şey yaşadım ve tam olarak hayal kırıklığına uğradım..
Atlatması oldukça güç..
Geçmişte olmuştu
Ben kendi sevgime bakıyorum. Eğer ben severken bana geliyorsa onun sevgisini umursamam. Bende kaldığı sürece sorun yok. Giderse de keyfi bilir.
Yanıldım beni sevdiğini sanmıştım aksine cocukcu biri olduğumu düşünüyormuş
Çok zor soru kendimi şu an öyle bir kişinin yerine koyuyorum insan delirir herhalde zorr
Evet oldu. Gerekeni yaptım kişiye o kadar.
Pek olmadı güzel sevildim hep
Oldu evet bir anda yıkıldım
Bir kere evet
O hissi illa yaşıyor insan
Hayır öyle bişey olmadı
Yani evet oldu zamanında öyle şeyler
Olmuştu evet
Bile isteye evet
Evet
Oldu öyle şeyler
Hayır yanılmam
Hayır