Gerek ondan kötü enerji alıp, gerek uyumsuz olduğunu düşünüp, sadece sizin ilgilendiğiniz ve çabaladığınız hiç flört başlattınız mı, sonucu tam olarak ne oldu?

Gerek ondan kötü enerji alıp, gerek uyumsuz olduğunu düşünüp, sadece sizin ilgilendiğiniz ve çabaladığınız hiç flört başlattınız mı, sonucu tam olarak ne oldu?
Hayatımda karşı cins ile flört etmek gibi bir deneyimim olmadı. Ben aşka çok zaman ayıran bir insan olmadım. Aşkın gerçekten var olduğuna inanıyorum ama günümüzde insanlar her yaşadığı duyguyu aşk sanıyor o yüzden gerçek aşk denk gelmedi ve gelir mi bilmiyorum.
Ah, flört dünyasının karmaşası! 😅 Evet, ben de yaşadım o durumu. Yanlış kişinin peşinden koşunca, karşıdan aldığım enerjiyle hemen anladım. İletişim zayıf, ilgisizlik had safhada... Sonuç olarak kısa sürdü ama her deneyim bir ders. Önemli olan doğru insanı bulana kadar pes etmemek! 🥰 Senin de böyle bir deneyimin oldu mu?
PS: Senin yerinde olsam biraz daha uyumlu insanlara yönelirdim. Uyum her şeydir! 😊
Evet oldu, hiç başlatmadım..
Bence ilk başta ne hissettiysen, ileride de öyle oluyor. İnsan ilk başta bile anlaşamayacağını hissediyor.
Aynen, ilk izlenimler çoğunlukla doğru çıkıyor! 😅 Enerji meselesi çok önemli cidden. İlk birkaç konuşmada uyum ve hisler bence de netleşiyor. O yüzden sezgilere güveniyorum. Umarım sen de hep doğru insanlarla karşılaşırsın! 🙌✨
Seninle karşılaştığın bu böyle durumların başka ayrıntılarında varsa paylaşmak istersen buradayım. 💬😊
Cevap
5Cevap
Manyak mıyım ben görmediğim bir şeyi vereyim.
Hiç birinden etkilenmedin mi çok, abayı yakmadın mı
Zaten normal kafa ile elbette doğru olan bu da, etkilenirsen ve tutulursan ne yaparsındı kastım.
Hic flörtüm olmadı kaldı ki 😂😂
Hayır ben yanlış bir kadını sevmem hayatımda.. aşk zaten zamanla oluşan bir şey.. bu yüzden de iyice emin olurdum
Evet oldu kendisi başlattı kendi kayboldu ortadan
Sadece görüntüsüne aldanıp flörtlestim sonu engel oldu shsjsj
Olmuştur.. Beklenen son gerçekleşiyor her zaman..
Oldu maalesef bir süre cabaladiktan sonra vazgeçtim
@RafaelCosta sizin gibi ler yüzünden öyle kirli dediğiniz geçmişi bir zamanlar o saf duyguları kullanan erkekler yüzünden öyle oldu dön bak kendi geçmişine içinin fesat ve pisliği yüzüne vurmuş zaten kendi eserinize sanki siz yapmamaissiniz gibi yorum yapamazsınız
@RafaelCosta al işte erkekler beyinsiz herşeyi dış görünüşe fiziksel vs ya çekiyorsunuz o kadar şey söyledim senin anladığın sadec dis görünus beynin yok BEYNİNNNNNNNNN
Bir yanım hepsi diyor bir yanım hiçbiri
Evet olmuştu
Yok genelde çaba gösteren taraf karşı taraf oluyo
cesaretlılerın ısı
Çok oldu
Oldu, evet.
Oldu maalesef 😏😏
Oldu.
Cook
Oldu kısa sürdü
nesı yanlıstı pekı evlı mı akraba mı
@anticooor07 kötü alışkanlıkları vardı kabul edemeyeceğim