Her türlü yakınlaşma olabilir. Yanlışlıkla öpüşme, sarılma vb. İnsanlık hali ayağınız takılıp düşebilirsiniz veya görseldeki durum 😄 -Hiç yanlışlıkla karşı cinsle yakınlaştınız mı? -Birde bilen varsa kyk bursunun kesilme sebeplerini söyleyebilir mi? Gano veya kaç dersten kalınca kesiliyor? #iamedyline #thequeen
7. sınıftayken sıranın üzerinde yuvarlanarak giden kalemim yere düşmesin diye, sıra arkadaşımla refleks olarak aynı anda kalemi tutmuştuk, aslında sonuç olarak o benim elimi tutmuş oldu. Mümkün değil planlasak böyle bir şeyi yapamazdık. O an ne kadar utandığımı anlatamam, o da utanmıştı 😋 Havayı değiştirmeye çalışma çabam ise ayrı bir gülünç idi :)
Lise dönemimdi, servisteyken fren sebebiyle miydi başka bir şey miydi hatırlamıyorum, bir arkadaş kucağıma bayağı oturmuştu. Nasıl utandığımı anlatamam bir şey de diyemedim özür dileyip kalktım siz oturun dedim. Suratım kan çanağıydı şu an bile kızardım.
Merdivenden inerken ayağım kaydı ve tanımadığım bir beyefendinin üzerine düştüm. Bir kaç saniye hareketsiz kalınca ezildi diye korkmuştum ama nefes aldığını farkettim dbxmxdnd
İşi yanlışlamaya bırakacak kadar yanaşmam. Ama beden dersinde oğlanın biri basket topunun peşinde koşarken tepeme çıkmıştı. Sonra aynısını başka kıza da yaptığını fark ettim.
Çarşıda yürüyorduk önümde koca popolu bir kadın yürüyordu az gençten ayakkabısı çözülünce benim arkamda olduğunu hesaba katmadı, bende onun edileceğini tesadüfünde ereksiyon olmuşum ikimizinde acelesi var hızlı hızlı gidiyoruz bir eğildi ben o hızla popoya bir çarptım resmen içine girip çıktım kadının 😃 Pardon dedim oda güldü 😃 zannımca hoşuna girmiş olmalı..
Dolmuşta bir bayan para uzatayım derken ani dolmuş hareketiyle üzerime doğru yaslandı tutmaya çalıştım ama temas kaçınılmaz oldu. Özür diledim, bayanda ben özür dilerim dedi. Hiç yaşanmamış gibi yolculuğa devam ettik.
Oldu gibi. Tramvay ani fren yapınca kızın kucağına oturuyordum tutunarak birşeyler yaptım kurtuldum. Ama rezil oldum başımı öne etmiştim adamlar falan gülüyordu kız ise biraz bozulmuştu
düşerken tutmaya çalışmıştım yanlışlıkla kalçasını sıktım lisedeyken de serviste kalabalıktı iki kız arkadaş konuşuyorlar dünyadan soyutlanmış tutunmuyorlar adam fren yaptı ben oturuyorum ikisi kucağıma oturdu boynumu kırıyorlardı
Piknikte yakan top oynarken kızla çarpışıp üzerine düştüm. Anında üzerinden kalktım. Öyle film sahnesi gibi gözlerinin içine falan bakmadım yani😀😀kız çinde benim içinde durum rezil olma durumuydu
En İyi Cevaplar