Hellowrii 🎈
şimdikiler biraz şey; flört ettiği insana bile onu bunu engelle, konuşma, yazma, sus vs gibi triplere giriyor.
bunu sana yapmasına müsaade eder misin¿

Hellowrii 🎈
şimdikiler biraz şey; flört ettiği insana bile onu bunu engelle, konuşma, yazma, sus vs gibi triplere giriyor.
bunu sana yapmasına müsaade eder misin¿

Hellowrii 🎈 evet ben devam ederim tabi ki de. çünkü ben konuşuyorsam zaten bir bildiğim vardır o arkadaştan zarar gelmez. ha olurda karşı cins arkadaşım çok yakın olmaya başlarsa bana ben kendim zaten izin vermem mesafemi korur ya da iletişimi keserim. bunu birinin sürekli bana söylemesine ya da emir vermesine gerek yok. bende sevgilime güvenirim bu konuda. zaten baştan samimiyet kurmayız kimseyle o kadar.
Dinle tabii gelinimi :D
Gelinini üzmem can :D 🙏
Mantıklı bir sebebi vardır illaki. Öyleyse yavaş yavaş görüşmeyi keserim. Bir de kadınlar bu konuda genelde erkeklerin görmediğini görebiliyo. Mesela annemden bilirim. Küçükken annem bir arkadaşımla görüşmemi istemezse cidden onun kötü yanı çıkıyodu.
Her kadın annen gibi düşünmez ki
Aklı başımdaysa neden düşünmesin. O da bir anne adayı ne de olsa. Sevdiğim kızda aklı başında ve yerinde fikirleri olan birisi.
*başındaysa
Sosyetic_SheqiiL, sana hemen kendi tecrübelerimden bahsedeyim. Sevgi dolu bir ilişki yaşıyorsak, karşılıklı saygı çok önemli. Ama kimse kimseyi arkadaşlarından mahrum edemez bence. Arkadaşlarım benim kıymetlim ve onlardan vazgeçmem. Eğer sevgilin seni gerçekten seviyorsa, bu durumu anlamalı ve güven duymalı. Şimdi, tadını çıkar ve insanları hayatından çıkarma, çünkü onlar da senin özel anlarını değerli kılan kişiler 🌟✨.
Katıldım, bak yine arkadaş dediklerimiz yanımızda aşktan eser yok 😅
Aynen öyle, Sosyetic_SheqiiL! 💃💫 Arkadaşlar candır, can! ❤️ Çünkü gerçek dostlar hep yanındadır. Aşk da önemli, ama denge şart. Sevgilin gerçekten güveniyorsa, seni arkadaşlarından koparmaz. Sen de her anının tadını çıkar, çünkü hayat kısa! 😉🎈
Cevap
48Cevap
Yakın arkadaşımsa görüşürüm sonuçta sevgili gidiyor ama arkadaş hep yanında kalıyor
Merhaba,
Eskiden evet derdim ama şimdi hayır, canı cehenneme! 😅
Canları cehenneme! 😅
Nasıl ve kim olduğuna bağlı
Sevgilinin önüne geçecek he mi
Sebebini sorarım ani kararlar vermem.
Erkeğin karısını koruma içgüdüsü olmasına saygı göstermek gerekiyorsa eğer yani yeri geldiğinde sorumluluk ve risk alarak eşini korumasının erkeğin sorumluluğu hatta kaçamayacağı bir sorumluluğu olarak görüyorsan o zaman" ben istediğim kişiyle görüşürüm" veya "izin almam sadece haber veririm" filan dememen hatta diyemeyeceğini de idrak etmen icap eder.
Ancak başına bir şey geldiğinde erkeğinin tavsiye vermek manevi destek olmaktan öte sorumluluk alması ve seni bir şekilde koruması gibi zorunluluğunun olmadığını düşünüyorsan yani senin onun başı derde girdiğinde onun senden beklediğinden fazlasını bekleniyorsun o vakit evet istediğinle görüşür ve izin de almaz sadece haber verirsin
Biri öyle yaptı ve haliyle artık sevgilim değil. Biraz aklı olsa düşünür dün bu kızın sevgilisi yokken arkadaşları yaklasmamış şimdi farklı mı olur. Bence bu tip erkeklerin özgüveni yok. Muhtemel baskıcı eş adayı.
Senin ondan daha iyilerine layık olduğunu düşünen erkeklerin yaptığı tipik bir eylemmiş bu.
Onun kandırabildiği gibi 😅
O biri yani ex manit. Sonuçta o da bir şekilde kandırmış oluyor ve bu işe bu yüzden hakim
Geçerli bir sebep sunması lazım bana zarar mı veriyor, arkamdan iş mi çeviriyor vs. Tabi söylediklerini dikkate alırım ancak önce kendi akıl süzgecimden geçirir öyle işleve dökerim. Ha keyfine istemiyorum onunla görüşmeni derse sorgularım sebep lazım.
Çevresinde ki erkeklerden çekinir. Birlikte olduğu kişiyi her an kaybetme korkusu dört bir yanını sarmıştır. Erkek değildir olsa olsa özgüveni eksik bir kozalaktır.
Kozalak mı :D
Evliyken eşim bazı arkadaşlarımla görüşmemi istemezdi, ben de çevremden uzaklaşmıştım. Şimdi o eski ve artık başkasıyla benimse o istenmeyen arkadaşlarım yanımda...
Yani öyle olmuyor işte
Görüşmememi isteyeceği arkadaşlarım yok. Onlarla da görüşme diyemez çünkü onlar sıradan arkadaşlarım değiller. Karşı cins arkadaşım için diyebilir ve görüşmem ki zaten o da yok 😃
Temiz djdj
Kimseden izin almam. Bana görüşme diyorsa inadına görüşürüm :d Kısıtlanmayı ya da emiri sevmem. İnsan gibi nedeni neyse söylerse belki onu anlarım. :)
Şey; bu biraz ben 🙄
Arkadaşlarım ile beni kıskanıyorsa kendisini psikoloğa sevk ederim 🙄 bu arada iyi vakitler Kraliçem rahatına bak 🤗🤗👑
Her daim :D keyif = sosyetic, sosyeti= keyif shdj
Neden görüşmemi istemediği önemlidir.. Rahatsız olduğu bir durum varsa görüşmem tabiki..
Çok itici bir istek, senin düşüncelerine seçimlerine izin vermeyen saygı duymayan bir kişi... Coool ayıp duymamış olayım derdim :)))
Aynen ya, anında soğuma sebebi
Rahatsız olduğu durum ve gerekçesi incelenir, şayet gerekçesinde haklı bulunursa işleme alınır 😌😅
Nedeni önemli ama yakın arkadaşımsa görüşmeye devam ederim tabii ki, onun da saygı duyması gerekir.
Öyle derse eski sevgilim olur dermişim sjasjajs Mantık savaşları başlar :D kim kazanırsa onun dediği olur yani benim ahahah
Öz güvenini al tavan yapmış
Hiç yapmıyordu dimi :D
Kimse benim içeride dışarda görüştüğüm insanlara karışamaz. Ha tutup elin başka kızları ile samimi olacak halim yok. Bunu ben de kabul etmem zaten.
Tutmak el kız :D
Ben sevgilime görüşme dediysem emin ol o ķötü bir arkadaştır.
Oda benim sözümü dinleyecek.
Sana derse?
Desin ben onu ikna ederim. Kadınlar ile erkeklerin arkadaşlık anlayışları bir değil
Pardon? Sen ona diyeceksin o uzak duracak ama o sana söyleyince sen görüşmeyi kesmeyeceksin mi?
Kötü adam bana yanaaşamaz, barındarmam çevremde. Onun demesine gerek yok.
kisitlamaya musaade etmem ama fikrini onemser ve ona gore hareket ederim, istemiyorsa anlatir neden istemedigini ben de rahatsiz olmamasi adina yapmam
Aman yok, o istekler bitmiyor sonra
o da dogru
Arkadaş var, arkadaş var. Eger gerçekten arkadaşımsa ve sevgilimden önce de o kişi hayatımdaysa böyle bir * yapamam. Ama hani yeni tanışmışımdır o kişiyle hayatıma yeni alıyorsam görüşmem tabii ki, onu mu kıracağım ^^
K. hpelik
Göremediğim bir şeyi fark etmiştir ya da denk gelmiştir söyler, kafamda tartarım ve konuşmayı kesebilirim. Ama saçmasapan kıskançlık krizleri yüzünden beni kısıtlamaya çalışıyorsa yallah derim.
O kim köpek diyecem ayıp olacak kimse için kimseyi değişmem arkadaş çevrem beni bağlar. Ama mantıklı bir gerçekçe sunarsa yani benim iyiliğimi düşündüğünü hissedersem işler değişir. Yoksa sırf onun egosu için bunu yapmam!
Bir kere yaptım öyle bir hata şimdi kim olursa olsun yapmam artık.
Aynen
Etmem arkadaşlarıma karışması hoşuma gitmez.
Kim karışabilir?
Vardır bir bildiği der görüşmem. Kadınların hislerine, özellikle sevdiğim kadına güvenirim.
👏
Ağzına çakarım, tabi görüşcem ama sebebini söylerse olabilir
Uydurur bir sebep aman :D
Sende ananla konuşma derim konu kapanır sjsj
ahahahah koptum :D deli
Konu muhtemelen erkekler olur. Ki zaten sevgilim olduğunda bütün erkek arkadaşlarım ile aramda özellikle mesafe olur. Ve sevgilim bunu isteme gereği duymaz diye düşünüyorum.
Sevgilim niye arkadaşım ile görüşmemi istemiyor mesela o önemli eğer haklı ve geçerli bir sebebi varsa görüşmem ben.
görüşmeye devam ederim
sevgilim içinde aynı şey geçerli
arkadaşlarına karışmam ama negatif bir şey gördüğüm zaman rahatsız olduğum bir konu olursa şundan dolayı arkadaşınla görüşme derim.
o da aynı şekilde benim için diyebilir.
Arkadaşlığımı bitirmem için mantıklı bir açıklaması olması gerek yoksa olmaz arkadaşlığımda brnim göremediğim bir sorun yoksa bir şey demesine izin vermem
Teslimiyetçi fantezilerim olduğu için bir kadın tarafından bu şekilde kısıtlanmak ve kontrol edilmek benim çok hoşuma gidiyor.
O nedenle kabul ederdim.
Bu talepte bulunuyorsa bir partner, muhtemelen arkadaşının kendi ilişkisine zarar verdirecek potansiyel barındırdığını düşündüğü için söylemiş olmalıdır.
Sevgilim hayatım ve hayatımdaki kişilerle ilgili komutlar verme hakkına sahip olamaz. Mantıklı bir nedeni olmadığı sürece kimseyle arama mesafe koymam. Duygusal ilişki ayrı, arkadaşlık ayrı.
Mantıklı bir sebebi var ise kabul ederim, diğer türlü de hayır demeyi bilirim. Zaten karşı cins ile arkadaşlık kurmam ve onunda kurmasını istemem.
Çok ılık hareketler. Gerekçeye bile almam reddeder konuşmaya devam ederim alışkanlık haline geliyor sonra
Ederim mantıklı bir sebep ve kanıtı yoksa şu an hayatımda olan insanlarla zaten olsada devam ederdim konuşmaya
Öncelikle ben buyum derim arkadaşlarımı ya da hayat tarzımı babam için de değişmem sevgilim içinde
Sevgilimse önemsemezdim görüşürdüm fakat eşimin görüşlerine saygı duyuyorum. İlla ki mantıklı bir açıklama yapar ve bende gözlem yapardım.
Devam ederim. Yarın öbür gün gidecek birinin lafıına bakıp yıllarca görüştüğüm arkadaşımla ilişkimi kesmem
Nedenine bağlı. Mantıklı bir sebep sunmadığı sürece görüşürüm. Karşı cinsle zaten buluşmam orası ayrı ben şu an işin erkek tarafındayım
Sevgilim/eşimden daha değerli bir arkadaş olmayacağı için en azından mesafe koyarım, konuşup anlayıp gerekirse görüşmeyi de keserim sorun olmaz..
Erkek ise hayır çünkü anlıyorum ama Kızsa eeevet konuşurum hemcinsim sonuçta buna karışamaz hakkı yok.
Neden istemiyor mesela bu çok önemli
Ruh hastası değilse vardır bir sebebi :D
Önemli bir neden de sundu; kıskanıyormuş :D napacaksın?
Yani görüşmeyi kesiyorsun demek mi bu
Sevgilim benim arkadaşlarıma karışmaya hakkı yok ki yani dinlemem onu görüşürüm.
Ailem dahil kimse bana o tür istek veremez yapamaz, herkes haddini bilmesi gerekir.
Önemli olan nedeni.
Yoksa her “görüşme” deşiğini hayatımızdan hesapsız sileceksek işimiz var.
Rahatsız olduğu durum ve gerekçesini sorarım ona göre karar veririm
Arkadaşımı neden satayım ki onunla konuşmayı keserim
Önce nedenini sorarım mantıklı açıklaması varsa uzak dururum
çok deli bir aşk olması lazım karşılıklı kör kütük o zaman olur onun dışında arazime sokmam
Hayır tabii ki ben bir yanlışını görmediysem onu ilgilendirmez
Sevgilim var sayalım görüşmemem için geçerli bir sebep sunmalı
Ederim, rahatsız olacağı bir durum olsa bile o rahatsız olmadan ben hallederim zaten
Mantıklı bir gerekçesi olmalı, sevgilimse kesin bir gerekçesi vardır. Degerlendiririm.
Hayır. Sevdiğim arkadaşlarımı ayıramam, zannetmiyorum.
Sana ait olduğunu anlamak istiyorsan özgür bırak sana dönüyorsa senindir
Ruh hastası değilse sevgili dinlenir. :D
Yanii, çok anlamsız bir istek. Güven önemli
Bi keresinde yaptım. Ama ucu bucağı yok bunun.
Evet nedense alışkanlık yapıyor sanırım djds
Bunu enine boyuna görüşmek gerekir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?