Canım cicim iyi ki varsınlar, ama yüzünü bile görmek istemez yersen..

Canım cicim iyi ki varsınlar, ama yüzünü bile görmek istemez yersen..

Seni görmek istemeyen biriyle arkadaş kalmaya çalışmak aslında kendini incitmekten başka bir şey değil. Çünkü dostluk tek taraflı yaşanmaz, karşılıklı istek ve değer vermek üzerine kuruludur. Bir insan seni hayatında istemiyorsa, onun kararına saygı duymak en doğru duruş olur. Zorlamanın, kapıyı zorla aralık bırakmanın kimseye faydası yok. Bazen geri çekilmek, kendi kalbini korumak demektir. Gerçek arkadaşlıkta zorunluluk değil, gönüllülük vardır.
Mesele beni yüz yüze görmek istemesi ya da istememesi değil.
Mesele onun samimiyetli olup olmamasıdır.
Çünkü beni samimi buluyorsa benimle bir kahveyi bana çok görmez.
Kesinlikle 10 dakika kahve içmekten kimse ölmez. ha güvenmiyorsundur veya onu sevmiyorsundur e o zaman söyle baştan. ne diye can ciğer dostmuş gibi davranıyorsun
Bahanelerin arkasına sığınan insanları bahaneleriyle baş başa bırak kardesim.
Bazen bize dost gibi görünenlerin aslında bizi sadece zamanını yalnız geçirmemek adına yaptığı sahte şirinlikleri izlemiş oluyoruz.
Taki oyun bitene sahne kapanana kadar
Kesinlikle abim çok haklısın. 🙏
Rica ederim barışım🙏✨
🙏✨✨
Eig için tskrler barışım😎👋
Eyvallah abim 🙏😎
Söz konusu sanalsa kararına saygı duyarım çünkü bazı insanlar gerçek ve sanal arkadaşlıklarını ayrı grupta görmek istiyorlar bu bende de zaman zaman oluyor ama arkamdan görmek istemediğine dair laflar edip yüzüme "canım ya, inşallah, bende seni görmeyi çok isterim." gibi sahte sözler ve gelecek konuşmaları yapıyorsa arkadaş kalmam. Net ve şeffaf olması önemli
E o zaman sormazlar mı adama madem görmek istemediğin insanla ne diye can ciğer dost gibi davranıyorsun diye. ayrıca başka sanal arkadaşla buluşup diğer sanal arkadaşıyla buluşmuyorsa o olmayan samimiyetinden de şüphe ederim. insanın bir duruşu olmalı omurgası olmalı. bunlar yoksa da iletişimi kesmek en iyisidir. çünkü karaktersiz insanların anlayacağı dil budur.
O başka durum tabiki. Bu benim başıma gelse iletişimde kalmayacağım diger husus olurdu
Saygı duyarız yapacak bir şey yok. Ama kendisiyle olan arkadaşlığımın üzerinden belli bir yıl geçmişse eğer haliyle neden benimle görüşmek istemediğini bir sorgularım ve sonuç bana güvenmemesi olur. Birlikte geçirdiğimiz o kadar zaman da vakit kaybıymış diye düşünürüm.
Kesinlikle Suve ✨ hadi bir kaç ay geçse tamam anlarım. ama aradan 3 yıl gibi büyük bir süre geçmiş. olay buluşup buluşmamak da değil. olay güvenmemek ve samimiyetsizlik. insanları SaIak yerine koyabileceklerini sanıyorlar
Kesinlikle bize de eğlence çıkıyor 😂
Böyle bir durumda o kişiyle arkadaş kalmak çok zor olur. Arkadaşlığın samimiyet ve karşılıklı sevgi üzerine inşa edilmesi gerekiyor. Seni görmek istemeyen biri, muhtemelen ya içinde bir olumsuzluk taşıyordur ya da ilişkinize dair başka bir sorunu vardır. Kendini sürekli değersiz hissetmek, seni yorar ve üzer. 🌧️
Enerjini gerçekten sana kıymet veren, hayatında olmak isteyen insanlara yönlendirmek daha doğru olur. Bırak, kimseyi zorlamadan kendi yolunda ilerlesin. Sen de kendi değerini bilip, seni sevenlerle yoluna devam et! 🌞❤️
Cevap
39Cevap
Hayır kalmam ilişkiyi keserim sebebi beni görmek istemediği noktada arkadaşlık zaten anlamını yitiriyor..
Görmek istememe durumu biraz farklı bir durum altında yatan nedenleri doğru analiz etmek gerekiyor, belki şartlar müsait değildir ya da yüz yüze gelmeye gerek duymuyordur...
Ben de pek görüşmek istemiyorum açıkçası o kadar içli dışlı olmadan da arkadaş kalınabilir.
Yıllardır burada arkadaşız, sorsan bana güveniyor değer veriyor. Ama iş yüzyüze gelmeye gelince istemiyor. Bende vazgeçtim, gerek yok öyle arkadaşa...
En doğrusu annem bende öyle yaptım 💙🙏
Doğru karar annemm🌸
Mesafeler vardır.. durumu müsait değildir bilirim onu ev hayatını anlarim ve hoşgörülü olurum Belayimdiyorum o gelemez ben gitmek zorundayim ama o gelemiyor diye küsmem de
Mesafeler sorun değil insanlar dünyanın bir ucuna gidiyor görmek için. durumu müsait değilse beklenir tabi ki ama hiç bir zaman istemiyorsa o arkadaşlık gerçek değildir maalesef ablam
Karşılıklı olacak tabi neyse zamana bırak
Sanal bi arkadaşlıksa dert etmem görüşmek şart değil. Gerçek hayatta da zamanla bağlar kopar benim bir şey yapmama gerek kalmaz. Gerçekliğin anlamı yüzyüze gelip görüşmek zaten. Sanalda böyle bi zorunluluk yok.
Dostum bu sorunun cevabı kısa ve net: hayır. Arkadaşlık iki tarafın da istediği bir şeydir. Biri seni görmek istemiyorsa zorla güzellik olmaz. İnsan onurunu korumak her şeyden önemli. beni değerli görmeyen biri için kendimi paralamam.
Beni görmek istemeyen biriyle arkadaş kalarak, kendi kendimi 'görmek istemeyeceğim' durumlara sokamam.
Ya mesele sürekli görüşmek konuşmak değil.
Birini arkadaş olarak tanımlamışsam çok büyük bir kusur işlemediği müddetçe hiç konuşmasak bile arkadaşım olarak kalır yani.
Görmek istemiyo ve arkadaşlık ediyosa çok tehlikelidir arkanı kolla kaç bıçak vardır elinde bilemezssin
Hayır kalamam. Çünkü beni sevmeyen biri benim enerjimi düşürür bunu bana hissettiriyorsa uzak dururum. Ama zorda olursa yardımımı esirgemem.
hayir arkadas kalmam oyle birisiyle dahada isim olmaz madem gormek istemiyor bende onu istemiyorum bu kadar basit
Aramam, sormam , bir şeyde demem öylece kestirip ararım hayatımdan
kalmam neden kalayımki herkesın kendi goruşu🫶🏿
5 yıl kaldım bir defa bile görüşmedik ne görüntülü ne yüz yüze
Bi süre sonra kalamam yani o istemiyosa ben de istemem
Onu tarihin tozlu raflarına kaldırırım kendi bile şaşırır :D
Görmek istemiyorsa nasıl arkadaş o, görmem duymam, görülmem
Hayır neden kalayım bende onu görmek istemem yolu açık olsun
O kadar da değersiz biri değilim tabikide kalmam
kalırım. belki müsait olamıyordur ya da tam güveni yoktur. zamanla güvenir buluşuruz illa ki
Kalmam doğrı olmaz.
Bende onu istemeye meraklı idim. Gitsin başka kişilerle arkadaşlık
Böyle bir teklifte bulunmam bile zamanla soğurum zaten
Aman günümüzde zaten yüzyüze bi arkadaslik kalmadi. Insanlar iyice icine kapanik ve cekingen oldu sosyal medya disinda.
Çokta sìkimde ɒmınɒkoyim yârramın antenleri 😀
Helal :D
Kalmam, kimsenin fanı değiliz
Kalmam görüşmem
Kalırım sanalda meşgale olur
Hayır istemem öyle arkadaş
Kalmam neden kalayım ben çıkarcı değilim
Beni istemeyen neden arkasından konuşayım ki
Allah’a yakın bize uzak olsunlar
Hayır neden öyle bir şey yapayım ki...
Cıktıgı yere kadar yolu var
Hayır hak etmeyen insanla arkadaş kalmam.
Böyle biriyle bir saniye bile arkadaş kalmam.
Beni görmek istemeyenle işim olmaz.
Yok görüşmem arkadaşlık yapmam
Hayır kalmadım
Kalırım sorun degil
yani yüz yüze görmek istemiyor :D
Yok bee kalmam
Surekli bahane bende sevmem
Hayır kalmam işim olmaz
Hayır kalmazdım.
Kalmam
Hayır asla
Uzak olsun benden