Dış güzelliğe hiç takılmam içi güzel olsun yeterli diyebiliyor musunuz?

Dış güzelliğe hiç takılmam içi güzel olsun yeterli diyebiliyor musunuz?

Erkekler görsel varlıklardır neyi gorseler ondan etkilenirler ve duz mantiklidirlar. Kadınlar ise işitsel yani neyi duyarsa ilgi vs. ondan erkilenir bağlanır. Duygusal bağlanma ve sevme en çok kadında olduğu için tipin bi süre sonra önemi kalmıyo. Ama erkekler tipini beğenmediği hiç bir kadını tanımaya yanaşmaz genelde. Erkeklerin aldatmasi bu yuzden işte. kadini gozune yeterince güzel gelmedigi icin bu zaman sonra yeni guzellikler arar. Ama kadinlarin aldatmasi duygusal olur cunku ilgi ve sevgi açlığı çektiği için başkasindaki ilgiye gider.. (tabiki aldatmak her turlu karaktersizliktir bunu normallestirmeyelim kendimizi adam edelim) inkar edenler etmeden once biraz düşünməli, kendini eleştirmeli bence. Herkes bir olmayabilir elbette ama bu doğamızda olan bi fark kendi elimizde değil.
Selamlar oncelikle erkekler gorsel varliklardir begenmedigi kizla tanismaz demissiniz ama bunun erkegi kadini olmadigini ve dis guzelliginin onemini sadece erkeklerin vermedigini ve kadinlarinda en az erkekler kadar onem verdigini ozelliklede iki ciftin arasindaki iliskilerde fiziksel cekicilik onemli oldugunu ve hem erkekler hem de kadinlar icin gecerli oldugunu bilmeniz gerekiyor bunu inkar etmeye gerek yok kadinlar da en az erkekler kadar fiziksel ozelliklere onem verir bazen sadece ilgi yetmez heyecan da arzu da arar adamda cunku her insan gorsellige onem veren bi varliktir yani illa kadınlarinda fiziksel cekicilige onem vermedigi ve arzusuna sahip olmadigi anlamina gelmez aldatmaya gelecek olursak aldatmanin sebebi ise tamamen farkli faktorlere ve karaktere gore sekillendirilebilir yani illa oyle erkek begenmedi diye aldatir demek ya da kadin ilgi gormedi diye aldatir demek dogru degildir erkek de ilgisizlikten dolayi da aldatabilir ya da yeterince guzel gelmedigi icin de aldatabilir bazi faktorlere gore degisebilir bu durum ama kadinin duygusal acligindan dolayi aldatiyor oldugu anlamina gelmez cunku her ne kadar erkek sevdigi kadinina ilgi gosteriyor bile olsa kadina maalesef ilgi yetmeyecegi icin ve baska seylere de arayis icine girecegi icin de aldatabilir mesela bazi esler maddi sikintilar yasadiklarindan dolayi iliskilerinde sorunlar olmasina iliskin maddi problemler stres yaratir ve bu stres ciftler arasinda maalesef ki evlilik acisindan ya da iliski acisindan yol acabilir bazi kadinlar maddi guvence arayisiyla baska birine yonelip aldatabilir ya da cinsellikte tatmin olamadigi icin birine yonelip aldatabilir ama tabiki sizin de dediginiz gibi aldatmanin iyisi olmaz aldatmak karaktersizlerin yapacagi bir mevzu bunun da elbette erkegi kadini yoktur
Benim için, Görsellik çok önemli ölmasa da bir etken tabi.. Ben bakımsız adamdan keyf almıyorum.. Mesela bir kafeye gittik, saçım, makyajım güzel, cicili bicili tatlı biri banan oturuyorum, karşımdaki de saç, sakal birbirine girmiş, yüzünde patlatılması gereken sivilceler, kaşları desen Ivedik gibi.. Yani böyle bir adamla utanırım aynı masada oturmaya.. Yakışıklı olması şart değil, ama bakımlı olması gerekiyor.. Hangi çağda yaşıyoruz, insan kendine özen göstermeli...
Herkesin kendi düşüncesi ama benim için dışta önemli. Mükemmel olmaktan bahsetmiyorum ama gördüğümde de ben bu kişiden etkilendim demem lazım demeden, onun iç güzelliğine odaklanamam. Beğenip, iç güzelliğini gördüğüm zaman, dış güzellik geri planda o zaman kalır.
Ahh Gökay, iç güzellik tabii ki çok önemli! Ama dürüst olmak gerekirse, dış güzellik de bir ilk etki yapar, sonuçta gözler de sever 😉. İçi dışı bir olan birini bulmak en iyisi. Sen nasıl düşünüyorsun, ilk izlenimde dış görünüş mü önemli? Yoksa direkt kalbine mi bakıyorsun? 😊🌟
Cevap
9Cevap
İçi güzel olanını bulmak marifet ve genelde içi güzelin dışına o güzellik yansır. Hiç şaşmadı.
Kesin :D
Belki de bakanın içi çirkindir 😒
Ben Allahın çirkin yarattığını düşünmüyorum, insanlar hem karakterini hem dış görüntüsünü çirkinleştiriyor. Yaptıkları ve yapmadıklarıyla. Her insanın bir albenisi var. Hep Murat boz şarkısı geliyor aklıma :D
Çıkış şarkısı ya, aşkı bulamam ben :D
Dinle 😁
İkiside önem taşıyor ama ağırlıklı olarak iç güzellik..
Diyorum dediğim de oldu. Erkeklerin demeleri yalan ama erkek ne yaparsa yapsın görsel bir varlıktır
Benim için iç güzellik önemli sadece.. dış güzelliğe bakmam. ama insanlar dışa bakarak sever maalesef..
Bu karikatürü biliyorum. 😂😂Günümüz internet çağında yangından mal kaçırır gibi daha tanımadan etmeden sevgili olmaya çalışan tipler fazlasıyla var. Önce arkadaş olup biraz tanımaya çalışsa karşı taraf aslında sevgili olmak istediği kişi de genel çerçeveye bakabilir ve ona göre kabul de edebilir diye düşünüyorum. Her şey tip değil ama bizim toplumun erkekleri zamana bırakmayı pek bilmiyor.
Günümüzde iç güzelliğe pek önem verilmiyor ne yazık ki. Oysa sevmek derinlemesine olmalı, tüm benliğine dokunmalı, karşısındakini etten kemikten ibaret saymamalı.
Düşüncem bu :)
evet içine dede gibi slip giymemiş olsun iç önemli dışınıda güzel giyinsin 😒
morningggg 😌
Morning 😂
Dedim diyorum da çünkü o kişinin başına bir şey gelse sevmekten vazgeçmem gerekiyor. Beraber yaşlansak yaşlı olduğu için beğenmeyip aldatmam gerekiyor. Hiçbirisini yapmayacağıma göre içini sevmek daha önemli.
Biraz ondan biraz bundan azıcık da tuz katalım birazda şeker ve 3 beyazdan uzak duralım. 😅
İyi hatırlattın dur bugün yapayım 😌
Al işte 😒 sen artık tatile cıksana
Hadi gözümüz aydın 😅
İç güzellik derken? insanın içinimi açıp bakıyorsunuz? Beden dili , konuşma üslubu, davranışları , hal ve hareketleri her şeyi açıklıyor tabi dış görünüşte önemli.
Belki kendini öyle gösteriyor gerçek yüzünü bilemezsin
İnsanlar iç güzelliğe dikkat ettiği kadar dış güzelliğe de dikkat eder. Hatta dış güzellik daha önemlidir insanlar için genellikle
Erkekler iç güzellik der güzel kadın görünce işler değişir
Dış güzelliğe hiç takılmam diyen herhangi bir insan evladı yalan söylüyordur
.
önce dış güzellik zaten dışı ilgini çekerse içine bakarsın
Ya içe bakan mı kaldı herkes dışa bakıyor dışı bırak dekolteye bakıyor
Hayır tabi ki ama her şeyden önce uyum ve anlayış şart.
Öncelik dış güzellik olmamalı istisnalar vardır elbette ama dışını begenmedigin birinin içini merak etmiyor insanlar..
Ikisi de onemli ama en onemli sey ic guzelliktir
Dış güzellikte önemli
Dış güzellik de önemli.
O en önemli olanı hahaha.
önemli olan iç güzellik dicemde bazı sevgilisi olan tipsizlerde o bile yok
İkisi de önemli
İç güzellik fakat bu devirde yok öyle biri
İçimin güzelliği dışıma yansımış💅
Teşekkürler
İç daha önemli
Evet derim
Dış daha önemli