Bir kızla konuşuyorsunuz kıza çekildiğiniz fotoyu atıyorsun kızın bir anda sevgilisi çıkıyor ve ağzına geleni saydırıyor mevzu yapar mıydınız

Bir kızla konuşuyorsunuz kıza çekildiğiniz fotoyu atıyorsun kızın bir anda sevgilisi çıkıyor ve ağzına geleni saydırıyor mevzu yapar mıydınız

Cevap
12Cevap
Böyle durumda kız 2. El olmuş oluyor, şu küfürleri yut bir daha seçeceğin kız konusunda daha dikkatli ol
Tamamdır
Kız, sevgilisini kıskandırmak için seni meze yapmış. Böyle i*bnelerle uğraşmayı çok severim de sen medeniyette kal.
Ne alaka yani
Kızla flört etmek istemeden kıza yürümek gibi bir amacın yoksa mevzu yaparsın hakliysan yani
Nasıl yapayım yani
Sen burada haksizsin kardeşim hala kıza artistlik yapma derdindesin kız beni beğendi ben bundan iyiyim falan mevzu yapacak bir şey yok senin için
Ettiği küfürler yenilir yutulur değil ama
Hala kıza yürüme derdinde olduğuna göre hak etmişsin
Arkadaş takılıyorlar falan diyor belkide kıza çakıyor ben ekmeğimi kimseye vermem derdinde olabilir diye düşünüyorum
Bunun bir önemi yok şu an kız onla sevgili ayrılmadıkça kimse bir şey diyemez
Haklısın
Storylere hala bakıyor aramız bozulalı 4 gün olsa bile kadınları anlamıyorum bazen
Muhattap bile olma insan yerine kondum diye havaya girer bu. Bir kız içinde başını belaya sokmaya gerek yok. Kız mevzu yapsın şunla sevgili olmuş
Anlık sinirle yazmış suçu kıza atıp konuyu kapatmalıydın kusura bakma kardeşim gibi şeyler yazıp
mevzu yapılacak bir olay bu arada, kim ki böyle konuşuyor mk, herkes babasının oğlu
Yapayım mı sence
Ayy sorun sende değil ama kız niye sevgilisi varken seninle konuşuyor
Yakışıklıyız diye kız yürüdü işte ama o çocuğu dövmezsem içim rahat etmez 😂
Kim 😂
Aramızda bişi olmadı’ki 😂
Kız belki konuşmak istemedi böyle bir senaryo uydurdu gibi geldi
Manitana sahip çık , yoksa ben sever diye cevap veririm
Gevşek vidalaının teki kızdan uzak dursın ve o da hatta girsin diyede yapıyor olabilir
bide mevzu yapmayı mı düşünüyorsun? adamın sevgilisine yazıyorsun tabiki bu şekilde tepki verir
Bilmiyordum
Yazmadım denize girdik takıldık kız bana yakınlaştı o kadar
haaaa ozaman iş karışık ama sen yinede bulaşmamaya çalış bu tip olaylarda suçlu genelde sen olursun, he tamam de engelle
Yakınsa gider ağzını burnunu kırarım
Demi
Kız için değil ama ettiği küfürler için diğer türlü rahat uyuyamam gece :D
Sıkıntı çocuk belalı ceza evi yatmış bıçak silah ne yapacağı belli değil ama benim çevremde çok sağlam çöksem mi diye düşünüyorum
Havlayan köpek ısırmaz
Yani
Söyle sevgilisi oldugunu bana söylememişti diye
Onu söyledim zaten kapandı ama ettiği laflar zoruma gitti ben kendime ezdirmem kafasındayım bu çocuğu dövsem haksız mı olurum şimdi
Evet şiddet uygularsan sen haksız olursun djjdjdjdjd Çünkü o da senin bunu bilmeden yaptığını bilmiyordu. Ama şimdi öğrendi ve olay kapandı.
Sen haklısın sinir olmakta yani karşı taraf çok fevri davranmış. Ama sonunda olay açıklığa kavuştuğu için İkiniz de nefes alın nefes verin rahatlayınn
Reis ben kızı gözüme kestirdim kız beni baya beğendi yani bu moruktan daha iyiyim şimdi geri vites yaparsam kız diyecek’ki şu boya posa endama bak bende bunu adam sanmıştım boyum 1.87 😂 yani korkak durumuna düşücem bence çocuğu döversem haklıyım
Kız sevgilisi varken sana bakmış. Sen kıza artistlik ayağına yapacağın şeylerle onu elde etsen bile seninle sevgiliyken de gidecek 190 erkeğe bakacak. O da sana aynısını yapacak. Tebrikler Paleolitik Çağına hoş geldiniz.
Reis yakışıklıyım baya bi zahmet baksın beni kesti zaten denizde sarıldı ama kız 1.55 ama çok güzel ama yaptığı yanlış 😂
Kusura bakma da sevgilisi olduğunu bile bile hala gidiyorsan cidden mağara adamından farkın yok. Huba huba diye ateş yakıp birbirinizi de kovalayın isterseniz?
Reis kızda bana yürüdü ama belki çocuktan ayrılacaktı ama suskun olduğumu görünce bu boyla posla adam sanmıştık korkağın teki çıktı diye laf edecek
Çocuktan ayrıldığı vakit yürüsün o zaman. Sen de sevgilisinden hala ayrılmayan bir kadının arasına girme. Bu senin erkekliginden bir şey götürmüyor. Tam tersi seni adam yapıyor merak etme
Haklısın
ikinizde mağdursunuz sanki
Nasıl yani
Dava ac
Ne diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yani, bu durum gerçekten sinir bozucu! Ama bence mevzu yapmaya değmez. Kızın sevgilisi belli ki aşırı kıskanç ve kendini kontrol edemiyor. Başını belaya sokmaktan ziyade, o kişiden uzak durmak en iyisi olur. Zaten sağlıklı bir iletişimde böyle şeyler yaşanmaz. Rahat takıl, sen değerlisin! 💁♀️💪🏼