İnternet & Teknoloji Size böyle bir şey yapılsaydı tepkiniz ne olurdu? Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bu aralar bu kanala sardım. Güncellemeler+1 yıl Modlar ve adminler soruma gelen görüşü kaldırabilir misiniz Size böyle bir şey yapılsaydı tepkiniz ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Pompalı tüfek şart cezada vermezler hem 1 1 Yorumla Wineandorange +1 yıl Mantıklı 😂 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Hangi birisine kızacağımı bilemedim. Eşyalara mı zarar vermesi dersin yoksa çıkardığı temizliğe mi dersin. Bilemedim 😄 1 1 Yorumla Wineandorange +1 yıl 😂😂 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 756 cevap paylaştı. Yok artık 😂 asgari ücretin sonuna eklenen 2 TL gibi şaşkınım şu an 😂 1 5 Yorumla Wineandorange +1 yıl İnsanlar neler neler yapıyorlar bide böyle para kazanıyorlar. Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @wineandorange aynen yaa 🤣 bekle bizi Avrupa kayarak geliyoruz 😂 Yorumla Wineandorange +1 yıl Ahahaha😂😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂😂😘 Yorumla Wineandorange +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl böyle saçma şeylerden binlerce dolar kazansaydım daha fazla yapmalarını söylerdim 1 1 Yorumla Wineandorange +1 yıl Nasıl kazanıyorlar bi bilsen. Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Biri bana böyle saçma sapan bir şaka yapsa onu oraya gömerim 1 1 Yorumla Wineandorange +1 yıl Bize de fatihasını okumak düşer Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kaldırdım çiçeğim 🌸 bana kimse bir şey yapamaz, kırarım kafalarını :D 1 2 Yorumla Wineandorange +1 yıl Oyyy ellerin dert görmesin ❤️❤️ Ahahaha😂😂 valla bana yaparlarsa bin beterini onlara yapardım Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Rica ederim tatlım 💞 Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Soruna gelen görüşü bunu görmek istemiyorum diyerek kaldır🤦🏻 1 1 Yorumla Wineandorange +1 yıl Teşekkür Yorumla
Alieñ9 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sinirlenip bende bir şey fırlatırdın kafasına heralde ya da küfür ederdim. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinayete teşebbüs bu resmen 😱 1 2 Yorumla Wineandorange +1 yıl Evet ya vallq bunlar nasıl aile şaşırarak seyrediyorum Yorumla Semih6934 +1 yıl Öyle vallahi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Pompalı tüfek şart cezada vermezler hem
Mantıklı 😂
Hangi birisine kızacağımı bilemedim. Eşyalara mı zarar vermesi dersin yoksa çıkardığı temizliğe mi dersin. Bilemedim 😄
😂😂
Yok artık 😂 asgari ücretin sonuna eklenen 2 TL gibi şaşkınım şu an 😂
İnsanlar neler neler yapıyorlar bide böyle para kazanıyorlar.
@wineandorange aynen yaa 🤣 bekle bizi Avrupa kayarak geliyoruz 😂
Ahahaha😂😂😂
😂😂😘
❤️❤️
böyle saçma şeylerden binlerce dolar kazansaydım daha fazla yapmalarını söylerdim
Nasıl kazanıyorlar bi bilsen.
Biri bana böyle saçma sapan bir şaka yapsa onu oraya gömerim
Bize de fatihasını okumak düşer
Kaldırdım çiçeğim 🌸
bana kimse bir şey yapamaz, kırarım kafalarını :D
Oyyy ellerin dert görmesin ❤️❤️
Ahahaha😂😂 valla bana yaparlarsa bin beterini onlara yapardım
Rica ederim tatlım 💞
Soruna gelen görüşü bunu görmek istemiyorum diyerek kaldır🤦🏻
Teşekkür
Sinirlenip bende bir şey fırlatırdın kafasına heralde ya da küfür ederdim.
Cinayete teşebbüs bu resmen 😱
Evet ya vallq bunlar nasıl aile şaşırarak seyrediyorum
Öyle vallahi