hoşlandığım biri var onun da hoşlanması için ne yapabilirim iğrenç cevaplar vermeyin lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Öncelikle kendin olacaksın başkasına göre gibi davranma, güzel ve pozitif şeylerle sohbet edin doğal hali davran ki senin doğallığını sevsin. Gereğinden fazla değer verme kendini değer verirsen oda sana değer verir. Bunu unutma. Kendini kasma rahat ol.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
kendin ol ciddi ol mesajlaşırken kelimeleri kısaltarak kullanma bu çok itici bir şey ve en önemlisi onu önemsediğini hissetmesini sağla sürekli halini hatrını günün nasıl geçti diye sor ama bunu onu sıkarak yapma yani dakika başı yaz demiyorum aranıza bağlı tabi ne kadar samimisiniz bilmiyorum ama onu önemsediğini umursadığını hissettir beraber yapabileceğiniz bir şeyler bulun
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabiki dikkatini çekmek için bir şeyler yapılabilir. Kılık kıyafet ve saç değişikliği gibi ya da parfümünü değiştirmek gibi ama nasip diye bir şey var. Eğer o senin nasibin değilse ne yaparsan yap boş olmaz.
010 Yorumla- 1 yıl
Nasibe inaniyormusun?
Soran1 yılTabii ki nasipte varsa olur yoksa da ne yapsam yapayım olmaz
- 1 yıl
Peki ben 35 yaşındayim 3 senedir ewlenmek istiyorum ama bir türlü olmuyor sence bu şans isimdir yoksa nasip mi?
- 1 yıl
@osmancorapcı Tabiki ben din alimi değilim ama şu şekilde açıklayabilirim, aklınızda izdivaç anlamında birisi varsa ve üç senedir o kişi ile olmuyorsa nasip olmayabilir tabi. İzleri iyi takip etmek lazım ama kimse yoksa aday olarak bu evlilik anlamında nasibinin olmadığını göstermez. Belki de sadece şu an zamanı değildir
- 1 yıl
Yani ewde kalmadım ewlenebilirim hala umut var diosun
- 1 yıl
Ama artık bekarlık çok yoruyor beni yapamıyorum psikolojim bozuluyor intihar etmekten filan korkuom
- 1 yıl
İnsan hormonsal olarak ewlilige ihtiyaç duyuyo sanırım
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Tamam, kesinlikle iğrenç cevaplardan uzak duracağız 😄 İlk adım, kendin gibi olmak. Çünkü sahte davranışlar bir süre sonra mutlaka ortaya çıkar. Ortak ilgi alanları bulmak, onunla sohbet etmek için güzel bir yol olabilir. Bir de ona ilgi gösterirken kendini arka planda bırakma! Kendine güven, onun gözünde seni parlak bir yıldız yapar 🌟 Tabii ki nazikçe sınırlarını da belirle. Baştan açık ve net olmak her zaman iyidir. Şans seninle olsun, aşk dolu günler seni bekliyor 🌸💫
31 Yorumla- 1 yıl
😀
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılkendin olarak tabi ki de
00 Yorumla
1 yılRol yaparak nereye kadar gideceksin ki? Aşık olsa bile, rol yaptığın kişiye aşık olacak; sana değil. Sonsuza kadar rol yapacak halin de yok zaten! O yüzden kendin ol ve seni olduğun gibi kabul eden birini al hayatına... Hem ne demişler:
”Yük olur muyum?” diye düşündüğün yere ait değilsin.
Kendini kısıtlamak zorunda hissettiğin yere ait değilsin.
Anlatamadığın yere ait değilsin.
Anlaşılmadığın yere ait değilsin.
Kendini kendin gibi hissetmediğin hiçbir yere ait değilsin.
Gurbetin de, esaretin de bu yüzden..71 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı. Açıkçası bence yapabileceğin en iyisi şunlar olur
*Zor bir hayatı varsa ona destek ol
*Arada bir güzel yaptığın yemeklerden vs ikram et
*Yanına geldiğinde onu neşelendirmeye çalış
*Empatiyi kurarak konuş
*Onun hobilerine merakın varmış gibi yak veya onunla onun sevdiği hobileri yapmaya çalış
İnan erkekler gayet basitler ne ekersen onu biçersin sadece burada dikkate etmem gereken şey toprağı doğru tanımak20 Yorumla
1 yılDarlamayarak bunaltmayarak , çok ilgi göstermeyerek ilgi ver ama fazlası zarar
Kaçan kovalanır yap , sen kaç o kovalasın mesela
Biraz zor ol hemen olur tamam deme mesela naz yap bakımlı olmanda önemli onunla ortak zevklere sahip olmak , arada bir güldür komik espriler yap neşeli bıcır bıcır ol10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılBence bunun için uğraşmamalısın. Seni beğenmesi şart.
54 Yorumla
Soran1 yılHahahahaha keşke 😂😂
- 1 yıl
Bak ne kadar üzerine düşersen, o kadar kaçacak senden. Sen sadece bakımlı ol, güzelliğine önem ver, güzel giyin ve iletişime açık ol.
- 1 yıl
Ben çok üzerine düştüüüm ya
- 1 yıl
@Soruüreten baktın umursamıyor, çek kendini.
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Önce onun da senden hoşlanması lazım. Onun ilgi alanlarına yönel, örneğin elinde masasında kitap varsa onu oku, ben de okudum şurada yazar böyle düşünmüş filan diye ilgisini çek. Spor yapıyorsa sen de yap, senin yaptığını görsün. Sürekli gittiği yerler varsa oraya git, paylaşım yap, dikkatini çek.
12 Yorumla
Soran1 yılAyyy çok güzel yazmışsınızz çok teşekkür ederimm
1 yılIşte böyle düşündüğün için hiçbir zaman aşık olmayacaklar bir kere sen aklı başında biri olsaydin birini aşık etmek için bir taktiğin olmadığını bilirdin bunun tamamıyla kendiliğinden olduğunu bilirdin.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevmek aşık olmasını sağlamak stratejiyle olucak iş değil en fazla denedigin yötemlerle ilgisini çekersin. Kalbe ruha her iki taraf hitap edebildiği zaman işte bu o diyebilirsin umarım hayatın her daim hayırla güzelleşir 🌸🌸
13 Yorumla
Soran1 yılYaaaaaaaa çok naziksinizzzz çookkk teşekkür ederimmmmmm 🌺🌺🌸🌸🌼🌼
Cevap sahibi1 yılRica ederim ne demek, iyilikle kal🌿
Soran1 yılsiz deee çok sağ olunn 🎈✨
Güzel güzel uzun uzun gülümse, gözlerinin içine bak. Aklıma gelen bunlar.
22 Yorumla
Soran1 yılçok teşekkür ederimm inşallah etkilenip açılır
1 yılİlgi alanlarına uyum sağlarsan muhtemelen etkilenir. Sonuçta beraber bir şeyler yapabildiği kişiden etkilenecektir. Oyun oynuyorsa sen de oynarsan ortak nokta bulacaktır. Ancak baştan ilgisi yoksa ne yapsan etkilenmeyebilir.
10 Yorumla
1 yılKendine ceki duzen ver, erkekler hos kizlari sever. Birde bakislari unutma. Bakis taktikasiyla asik edebilirsin gozlernin icine bak konustukda ve sanki onunla gozlerinle gulusuyomus gibi, konusuyomus gibi hedef al
24 Yorumla
Soran1 yılYaaa ben hoşlandığım için göz teması kuramıyorum bakamıyorum maalesef peki sadece gülsem kendime çekebilir miyim
- 1 yıl
Mutlaka bakmalısın, bemde utanıyorum ama direk o bakışları atınca hoşuna gidiyo ben hoşlandığm erkeği sadece 1 günde oma öyle bakarak kendime çektim ve hep bana sen bana güzel bakıyosum gözlern güzel falan söylüyo😁
Soran1 yılAyy çok güzel bir hissiyat 😍😍😍 hadi hayırlısı da bana olur inşallah
1 yılAğırdan al kendini cevap falan verme hemen istediği zaman da buluşma senin müsaitliğini falan beklesin sen yönetirsen asık olur zoru seviyorlar kendimden biliyorum takmadığım için erkekleri aşık olan çok oldu
11 Yorumla
Soran1 yılEveetttt eveetttt dediğiniz çok doğru
Hiç bir şey yapmana gerek yok aslında tamamen doğal ol ona erkek olduğunu hissettir sana aşık olacaktır.
saçma sapan hareketlerden uzak dur.40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. İçten samimi bir şekilde gülümseyebilirsin Her gördüğünde aynı içtenlikle ve aynı şekilde gülümse ama ☺️
21 Yorumla
Soran1 yılyaaaa dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım çok teşekkür ederimmmm
1 yılsevecegi, hoslanacagi varsa zaten asik olur ama yoksa agzinla kus tutsan yine asik olmaz o sebeple akisa birak.
24 Yorumla
Soran1 yılAynen aynen dediğiniz gibi akışına bakacağım
Soran1 yılbırakacağım*
- 1 yıl
en iyisini yaparsun cunki asik olacak kisi sen birsey yapmazsan bile olur. hosuna emek harcarsin. akisina birak, zaman ne gosterecek. benimde boyle begendigim biri vardi, hic ugrasmadim akisa biraktim 1 yil sonra beni fark etti, sevdi, hicbirsey yapmadigim halde.
Soran1 yılYaaa inşallah en güzelii olurrrr çok teşekkür ederimmmm
1 yılSen sağlayamazsın. Eğer onun aşık olası varsa sen ne yaparsan yap aşık olacak. Eğer aşık olası yoksa sen hiçbir şey yapma yine de aşık olur. Bu erkeklerin kuş beyinli olduğunun bir diğer kanıtı aslında (bu site hakkında en nefret ettiğim şey küfürleri, hakaretleri sansürlemesi. Bu yüzden kuş beyinli yazdım)
10 Yorumla
1 yılErkekleri etkilemek sandığınız kadar zor değil aslında
11 Yorumla
1 yılGüzel olarak, peşinden koşturup yüz vermeyerek ama cilve yapıp flört ederek. Yedekte de 3 5 erkek var gibi davranarak
14 Yorumla
Soran1 yılCilve nasıl yapılıyor 😂😂
- 1 yıl
iki yüzüne gül sana mesaj atarsa kısa kısa önemsiz gibi cevap yaz, şaka yaparsa gül ama başka erkeklere de bakış at vs. erkekler böyle sever
Soran1 yılayyy çokkkk teşekkür ederimmmm
Kısa süreli istemiyorsan.
Önce zor günlerinde yanında ol.
Paylaşmayı ve güvenini kazan.
Aşk zorla olmaz o an kendiliğinden olur.20 Yorumlabence birinin sana aşık olmasını sağlamaya çalışman yanlış çünkü aşkı arayarak veya üstüne çalışarak elde edemezsin kaderindeki kişi seni bulur her şey de kendiliğinden gelişir sana tavsiyem aşkı bulmak için uğraş vermemen
10 Yorumla
1 yılKarakterinle sağlarsınız hanım hanımcık özgüvenli duruş guleryuzlu herkese merhametli oluşunla
14 Yorumla- 1 yıl
Mükemmelllll🥰
Soran1 yılYaaaa çok teşekkür ederimmm yani bu şekilde aşık olabilir dimi 😂
- 1 yıl
Olmuyorsa sıkıntı ondadır zaten
Soran1 yıl😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılZorla kimseyi aşık edemezsin kendine. Sevmiyorsa yapacak pekte bir şey yok.
11 Yorumla
Soran1 yılyok doğru tabii aşık olunca da o kişinin de aynı şekilde aşık olmasını istiyorsun ama olmazsa da yapacak yok bir şey yok
Önce şunu düşün neden sana aşık olsun? Sen onun zevklerini, hoşlandığı her şeye hakim misin, ayrıca aşık olacak kadar senden etkilenebilir mi?
00 YorumlaEn yakın arkadaşıyla sevgili ol o zaman dikkat cekersi 😂😂
01 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂
1 yılabla sonucu çok merak ediyorum güncelleme falan atar mısın olursa
03 Yorumla
Soran1 yılTabii ki 😂😂 aşık olsun da
- 1 yıl
inşallah sjvhkjhbvk
Soran1 yılAminnnnnn 😂😂
Ona karsi hislerini anlatabilirsin bilirse daha iyi olur.
110 Yorumla
Soran1 yılyok anlatamam yapamam öyle bir şey reddederse kötü olurum
Soran1 yılyaaaa aslında çok haklısınız ben bir bakayım nasıl ilerliyor
Soran1 yıliş yerinden ya dedikodu falan olur diye oradakilerine söylemek istemiyorum
Soran1 yılvar da o da annesi rahatsızlandığı için bir ay boyunca izinli
Soran1 yıltabii ki nasip işi bu ama ya sevgilisi varsa 😂😂
1 yılEğer içinden geliyorsa seni sevmek zaten aşık olur
00 Yorumla
1 yılAşık olmasını sağlayamazsınız sadece dikkatini çekebilirsiniz 🙃
00 Yorumla
1 yılİğrenç cevaplar vermeyin demişsin de kadınlık onuru açısından senin sorun yeterince iğrenç
07 Yorumla- 1 yıl
Birine aşık olmak ve onun da kendisine aşık olmasını istemek çok doğal bir duygudur? Bunun kadınlık ya da erkeklik onuruyla bir ilgisinin olduğunu düşünmüyorum
- 1 yıl
Kendine aşık etmek için bir şeyler yapma çabası iğrenç geliyor bana. Olacaksa doğal dinamikler içinde olmalı. İttire kaktıra aşk olmaz
- 1 yıl
O zaman birinden hoşlandığında ona mesaj atmak yerine Allaha dua et doğal dinamikler içinde o seni bulur DKCLFLVLGLBLGŞVLFLVLGLVLHP
- 1 yıl
Hoşlandığım zaman burada soru sorup taktik kovalamak yerine gidip kızla konuşabilirim mesela. En basitinden fake olmadığınızı bilseydim sizinle kesin denemek isterdim sardunya hanım
- 1 yıl
Birinden fikrini almak kötü bir konu değil? Sanırım siz arkadaşlarınızla hiç fikir alışverişi yapmıyorsunuz. Ayrıca ben çabalamaktan korkan insanlarla denemeyi tercih etmiyorum kusura bakmayın iyi günler:)
- 1 yıl
Dediklerimi anlamamak için neden özel gayret sarf ediyorsunuz ki :) Özgüvenli kızların en büyük problemi bu bence. Erkeği anlama gereği duymamak çünkü erkek milleti sizin gibi üst düzey kızlar için çok paralıyor kendini ve sizler hiçbir çaba sarf etme ihtiyacı duymuyorsunuz. Konuya gelirsek birinin bana aşık olması için ne yapmalıyım sorusu rahatsız edici. Çünkü ben başkasından aldığı taktikle beni kendine bağlayan bir kız yerine doğal davranan, oynamayan, kendi olan bir kızı tercih ederdim. Mesela sizi ^^
- 1 yıl
Umarım TERCİH ETTİĞİNİZ gibi birini bulursunuz iyi günler dilerim
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılYani öncelikle sohbet başlatıp eglenceli bir sohbet edebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşin içinde cinsellik yoksa, psikolojik bir sorunu yokken aşık edemezsin
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİşin içinde cinsellik olmadığında da bu böyledir. Her zaman her açıdan her insan daha iyisini bulduğunda bir başkasına gider.
Cevap sahibi1 yılAşağılama, ötekileştirme. Zaten kötü hissediyorum. Ben sana ne dedim?
Gizli Üye(25-29)1 yılOnun ilgilendiği şeylere dikkat kesil, yani o konular hakkında fikir sahibi ol. Onun seveceği onun mutlu olacağı şeyleri yapmaya çalış
10 Yorumla
1 yılCilve yap bakışlar at
20 YorumlaOna bak ve bakışlarını belli et
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKötü davran değer verme
13 Yorumla
Soran1 yılnasıl kötü davranayım onun gibi kibar bir insana 😂
- 1 yıl
Ya sen dediğimi yap
- 1 yıl
Kaçan kovalanır kural bu
1 yılSevmiyorsa ne yaparsan yap olmaz.
14 Yorumla
Soran1 yıldoğru öyle tabii ki
- 1 yıl
Şair İsmet Özel'in dediği gibi ''İkna edilmişlerle yola çıkılmaz. Yola, inanmışlarla çıkılır.''
Soran1 yılçok güzel demiiiş 😍😍
- 1 yıl
Öyle :)
1 yılBulunduğu ortamlara gir ama yüz verme.
01 Yorumla
Soran1 yılAma çok tatlı 😂😂 gülümsemeden etkilenir mi acaba
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yıliğrenç cevap vermeden bu soruya uygun tüyo olmaz.
03 Yorumla
Soran1 yılNeden olmaz
Soran1 yılgayette olabilir ki
- 1 yıl
dişiliği öne çıkarmadan açılıp saçılıp aklını mala çekmeden erkek aşık olmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılzeki olduğunu göster, sohbet et
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOnun gözüne girmeye çalışma akışına bırak.
11 Yorumla
Soran1 yıltamam o zaman öyle yapayım bakalım nasıl olacak
1 yılErkeklerde his yok ya
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSenden büyükmü cok
Yaşıtmı
Küçükmü010 Yorumla
Soran1 yılO 28 ben 20
Cevap sahibi1 yılNe işinde calisiyor peki birde uzakmi sana yoksa hergun goruyomusun.
Cevap sahibi1 yılYani hangi işte calistigi ozel bisey degilki , eger cok sosyallik gerektiren islerde calisiyorsa sana zor aşik olur sadece bunu diyim. Birde uzak veya yakin farketmez ona güven verirsen o zaman olur.
Soran1 yılözelden yazmayıp buradan yazabilirsiniz de diyebilirdiniz yine de teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılBuradan yazın dedim zaten dolaylı olarak.
Soran1 yılsorun yok kusura bakmayın
Cevap sahibi1 yılHangi iste calistigi ozel bisey degilki dememden gercekten anlamadinizmi , ozel yerine buradan da direk yazabileceğinizi.
Soran1 yılAnladım tabii ki sadece özelden yazmamı istemediğinizi belirtiyorum neyse ya tekrardan kusura bakmayın saçma sapan şeyler yüzünden uğraştırıyorum
Cevap sahibi1 yılSorun yok kardesim. Sevmezse sizi ugrasmayin cok zorla guzellik olmuyor cunku
Soran1 yılhaklısınız
Gizli Üye(25-29)1 yılKalbi seni sevmediyse çabalamana gerek yok.
01 Yorumla
Soran1 yılçok haklısınn
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin işin zor
07 Yorumla
Soran1 yılÇok 🥲
Cevap sahibi1 yılAdamın beğenesini kazanamamışsın bundan sonra ne yapsan zor yani
Soran1 yılvalla keşke kazansam
Cevap sahibi1 yılEn fazla düşeneceği muhtemelen cinsellik olur
Soran1 yılYok artık o öyle biri hiç değil
Cevap sahibi1 yılOkuldan mı adam
Soran1 yıliş yerinden
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılRitüel belki?
10 Yorumla Kızın biraz ilgi yeter
10 YorumlaSağlayamıyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılZorla kendine aşık edemezsin. Yok öyle bir dünya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSağlama aşık olan olur zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAçılma ama açılması için cesaret ver
00 Yorumla
1 yılaçıl ona
014 Yorumla
Soran1 yılMüdür yardımcısı olduğu için açıklamam ya 😂
Soran1 yılhahahahahahahahahahah çok teşekkür ederimm 😂😂😂😂😂😂
Soran1 yıl😂😂😂😂😂😂
Soran1 yıltamam ya 😂😂😂
Soran1 yılyok yaaaa nereden çıkardınız 😂😂😂😂😂
Soran1 yıl😂😂😂 bilmem ki
Soran1 yılHahahahahahaha
1 yılGit direkt söyle
01 Yorumla
Soran1 yılyapamam adam müdür yardımcısı 😂😂
1 yılSadece ama sadece kendin ol yapmacık olma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAşk bu. Planlı olacak bir şey değil ki...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAnlayış göster
Sorunlarına duyarlı ol
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılZamanla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılParende atarak🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbiraz çilve lazım
010 Yorumla
Soran1 yıl😂😂 itici olmaz dimi sonuçta onun da hoşlanmasını sağlamak için yapıyorum
Cevap sahibi1 yılolmaz olmaz sen dene.
Soran1 yılbir erkek olarak güveniyorum size 😂😂
Cevap sahibi1 yılgöz kırpman bile yeterli olur ozaman
Soran1 yılyaaaa çok teşekkür ederimm
Cevap sahibi1 yılbu teşekkür ile benim bile ilgimi çekmeyi başardın teşekkürler
Soran1 yılNeeeee şaka dimi 😂😂
Cevap sahibi1 yılyo ciddiyim beğendim şimdi
Soran1 yıl😂😂😂😂 çok sağ olun
Cevap sahibi1 yıl😉😉
Gizli Üye(30-35)1 yılaşık olmak çok iğrenç bişey
03 Yorumla
Soran1 yılya aslında çok tatlı ve güzel bir şey
Cevap sahibi1 yılbence değil aşık olduğum kişi beni kalp krizinden öldürebilir beni istemezse
Soran1 yılhahahahahaha doğru aşık olup çok sevdiğimizde bağlanabiliyoruz ve sonrasında ayrılık olduğunda bizi çok etkilemiş oluyor
Gizli Üye(25-29)1 yılistek at, konuşmayı sen başlat
05 Yorumla
Soran1 yılinstagramını bilmiyorum valla
Cevap sahibi1 yılulaşacağın herhangi bir sosyal ağ platformu var mı
Soran1 yılyok valla ama aynı iş yerindeyiz
Cevap sahibi1 yılinşallah güzel şeyler olur senin için balım
Soran1 yılçok çok teşekkür ederim inşallah çok sağ olunnn 🤍
- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı