ben imkansız aşka başvurdum :( ve onun bana aşık olmasını sağlamak istiyorum siz erkekler neye tav oluyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir var bir yokmuş gibi davran çok güzel bir muhabbetin ardından biraz naza çek sonra beklemediği anda yine kendini göster aklı kalsın
çok konuşma fırsatım olmuyor o kişiyle
O zaman şansına bağlı
Güzel bir yemekle neden olmasın güler yüzlü ve sevecen olsun ben tamam derim
keşke yemek yapıp verecek kadar imkansız olsaydık :(
Neden kafana takıyorsun boş ver olmayacaksa olmasın kendini yıpratıyorsun
keşke vazgeç diyince vazgeçebilsem çok uzun süre olmadı 8 aydır seviyorum ve kendisi dün öğrendi bunu
Evlimi
hayır sadece kuzenimin arkadaşı ve benim akrabalar biraz baskıcı çocuğa sevdiğimi söyledim ve kuzenimle çok yakın oldukları için olmaz dedi
Olmaz dediyse uzatma senin basit ilişki kadınlarından olduğunu düşünecek sana it çekecek peşinden koşmaktansa onun sana gelmesini bekle gelmiyorsa gerçekten sevmiyor demektir memleket neresi
sevgililik düşünmüyorum zaten annesini felan çok iyi tanıyorum annesi beni sever kendisi istese her şey olucak kendiside kuzenim yüzünden istemiyor bide babamda var arada yani onuda tanıyor
Kızım sen direk evlik düşmüyorsun anlaşılan
direk evlilik düşünüyorum evet
Çocuğun işi var mı kariyer sahibimi babalar buna dikkat eder
babam çocuğu çok seviyor işi felan var durumları kötüde değil konu maddiyatı işi felan değil ben aşık olduysam çadırda yine yaşarım buna kimse bişey demez sorun sadece arada duran 3 kuzenim ve babam bunlar laf eder diye istemiyor
Hiç bir şeye olmuyoruz
aşık olunca ilk neye odaklısın sen
Zekaya
İmkânsiz derken evli mı
hayır sadece kuzenimin arkadaşı ve benim akrabalar biraz baskıcı çocuğa sevdiğimi söyledim ve kuzenimle çok yakın oldukları için olmaz dedi
Kuzenin seviyor o zaman onu?
arkadaş değil kardeş gibiler ve babamıda tanıyor amca diyor babama babamlada yakın yanii
Aslında istersen kafanı kullanırsan ayarlayabilirsin. Sosyal medyadan takip isteği falan at ara ara ya, güzel giyinip stori at ilgisini çek
beni beğendi orada sıkıntı yok ki canım sadece aramızdaki imkansızlık kalkmıyor
zekani kullan
kuzenimin arkadaşına aşığım kuzenim duysa mahvoluruz ve o kişiye yazdım dedi ki ben böyle hata yapamam dedi burada nasıl zekamı kullanabilirim
kuzenin niye karisiyor
yani şey diye düşünür kuzenim namusumda gözü mü var diye düşünür çünkü o çok kıskanç ve çok baskıcı biri
guzel bi dille kuzeninle konus
hiç anlayışlı bir insan değil o yüzden imkansız zaten
yazsna bana dmden bi
burayı anlamıyorum ve yazamıyorum 2x felan bişeyler istiyor :)
beni takip et ben yazarim
ettim
Kendıliginden olur
Takmicaksin