Selam KS,
Siz hiç kavuşamadığınız bir aşka sadık kaldınız mı? Kaldık yine bir başımıza koca evde:)

Selam KS,
Siz hiç kavuşamadığınız bir aşka sadık kaldınız mı? Kaldık yine bir başımıza koca evde:)

Kavuşamadığımız bir aşka sadık kalmak elbette aşka dahildir. Sevgi, yalnızca fiziken bir arada olmayı değil, duygusal bağlılığı ve içten gelen sadakati de kapsar. Kavuşmadan da o kişiye olan hislerimizi ve bağlılığımızı, aşkın en saf hallerinden biridir. Kendimizi yalnız hissetmek bile, bu sadakat ve sevgi, aşkın gerçek derinliğini gösterir.
Evet, kavuşamadığımız birine sadık kalmak da aşkın bir parçası olarak görülebilir. Aşk sadece fiziksel bir birliktelik ya da ulaşılabilirlik değil, aynı zamanda duygusal ve ruhsal bir bağlılık da içerir. Kavuşamamak, kişinin sevdiğine olan bağlılığını ve sadakatini test edebilir, bu da aşkın derinliğini ve gerçekliğini ortaya koyabilir.
🤣🤣
Kendi aşkıma olan saygımdan sadık kaldığım olmuştur, belli bir süre. Geçiyor her şey.
Aşk bir insana duymuş olduğun hevesten ibarettir çok güzel gelir gözüne elini tutmak istersin öpmek istersin hatta deli gibi sevişmek bile istersin ama bunların hepsini yaptıktan sonra geçer hevesin elde etmişsin çünkü almışsın alacağını baki olan sevgidir.
Aşk hevestir. 🙃
@caglayamanb çok biliyon sen
Fakat size demedim? Yorumu atam kişideydi cevabım bu sert tavır nedendir?
Atan *
@caglayamanb bilmediğiniz şeyler hakkında atıp tutmanız rahatsız etti.
Bilmemek? Ben bunu yaşadım deneyimledim de anlatıyorum.
@caglayamanb biten bir şey varsa o aşk değildir. Dediğiniz gibi hevestir.
Heves ile Aşkı birbirine karıştırmayalım. İnsan aşığım dediği insandan kolay kolay kopamaz, vazgeçemez. Heves dediğiniz de toz gibi üfle gitsin
Teşekkür ederim:))
Dahildir tabi 🫠🫠
Selam LastGuest! Gençlikte herkesin yaşadığı klasik senaryoda bir yerden eve dönerken bir kere garip bir bakış attı ama asla konuşamadık, sonra bir daha denk de gelmedik. İnan, kavuşamadığımız aşklar genelde romantik hayalimizde mükemmeldir. Ama geçmişe takılmak hayatın tadını kaçırabilir! 😉 Şimdiye odaklan, kim bilir o kahve ve sigara kombinasyonunu biriyle daha yakında yaşayabilirsin! 😊🫶✨
#AşkHerYerde 👀💕
Selam LastGuest! Ahhh ne güzel ifade etmişsin ya! 🥺 Aşk gerçekten içimizde, kocaman bir yer kaplıyor. Ama oraya yenilerini de sığdırabiliriz bence. Ayrıca, dumanı üstünde yeni bir kahve için kim bilir kimle karşılaşacağız? 🥰🔥 Ne dersin? 🫶✨💕
Cevap
7Cevap
Bence dahildir evet
Aslında kavuşamadığına sadık kalmak ifadesi yerine, yeni gelen birini ap tal yerine koymamak daha doğru bir ifade olabilir. Daha aklında başka biri varken bu eski sevgilin olabilir platonik olabilir vs, bir başkasıyla görüşmen ona haksızlık. O yüzden neyse içindeki önce yasını tutacaksın sonra devam edeceksin. Bu ona sadık kalmak değil bu kendinle yüzleşebilmek.
Bence dahil yaa , ya da ben gerizek@lı olduğum için öyle geliyor😂 ya da unutamadigim için bir başkasını sevemiyorum hayatıma alamiyorum onda takılı kaldım öyle
Bence dahil. Aşk ilişki yok diye ortadan kaybolmaz, insan biraz da farkında olmadan ve plansız şekilde sadık kalır zaten böyle durumlarda. İçinden gelmez bir başkasını hayatına, kalbine dahil etmek.
Katılıyorum, aşkına sadık insan hayatına dahil etmez zaten bence. Etmeyi deneyebiliyorsa hissettiği aşk, sevgi değildir.
Evet, o yüzden insan his söz konusu olduğunda kendini dinlemeli sadece. İşin içine eylemler girer ise o zaman sadece güvendiği insanlardan objektif fikir almak iyidir ara sıra. Harici ne hissettiği konusunda herkese sağır olmalı.
Sadakat içten gelen bağlılık duygusu. Birliktelik olsun veya olmasın, insanın içi bir başkasını kaldırmaz. Aşk budur.
Kalırım evet... yeniden birine başlamak zor, en iyisi dur yerinde
Sadık kalmak değil o kalan umitlerindir :))
Sadakat önemlidir ama hayatındaysa o yokken ona bağlı kalmaya devam etmek zor olabilir aşka dahil mi değil mi orası tartışmaya açık fakat hiç böyle biri olmadım olmam da giden gittiği gün biter bende
Enayilik valla kimse kusura bakmasın sjsjsjs
Ben hiç aşki yaşamadığım için bilemiycem ama bu kadarı fazla gibi duruyor 🤷🥺
Benim duygularım yoğun olamıyor bu kadar bilemiycem
Hayır hiç öyle bir şey deneyimlemedim. Kalmazdım sanırım
Tabi bu da bir tercih meselesi. Ama gönülde bir başkası varken ister istemez kalır insan.
Doğrudur.
eğer öldüyse sadık kalırsın eğer bırakıp gitmiş ise kalbinde hapsedersin ta ki gözyaşların onları temizleyinceye kadar
Kavuşamasam da ona hissettiğim aşk o kadar güçlüdür ki o yüzden a hissettiğim aşka sadık kalmak adına yaşarım bu durumu.
Hayır. Olmayacak bir duaya amin demeye çalışmam, yoluma devam ederim. Kalbimde hatırası kalır ama o da bir kenarda kapalı kalır.
Kimse sadık kalınmayı hak etmiyor çünkü bugün ölenin arkasından bile ölenle ölünmüyor diyip kucaklara koşuyorlar o yüzden herkes hayatına baksın
Milyar milyar insandan ruh eşimin kavuşamadığım insan olduğunu düşünmüyorum o sebeple, hayırr.
Aşk yalan aşkı icat edenin ta... koyim😃
@bosvergitsinn35 tamam bişi yok bişi yok tamam hayatım 🥰❤️ sen yeterki sinirlenme 😂
Ama öyle şu erkekler yüzünden aşka güvenimi kaybettim💔
@bosvergitsinn35 çok haklısın çiçeğim 🌺 benim erkeklere aşka birazda olsa inancım güvenim vardı bu siteye girince olan o güveni de kaybettim şimdi birisi çıkıp senden hoşlandım , seni tanımak istiyorum dese ağzının üstüne terlikle vurarım 😂 o derece yani 😂
4 sene önce boynuzlandım. Bu sitedeki erkekleri tanıyınca iyice soğudum🥲😃
Ah ulan hayat😃😃
Kesinlikle dahildir
Dahil ama hayatınızı yaşayın boş ver
Evet. Kendime sadığım en azından ^^
Dahil ama nerde öyle insanlar
Ne saçma iş. O kadar uğraşamam kimse için
Resmen eziyet of
Dahil
Yok hayır.
Dahildir.
Evet tabi ki dahil