Neden bizlere hep ulaşması zor olan daha cazip ve çekici gelir? Ulaşılamaması mıdır tek sebep sizce? Ya da ne yapmalı? Hiçbir şeyi takmadan dilediği gibi yaşamalı mı insan?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansızlar nasıl çekici gelir hala çözemedim...
İnsanı umut ayakta tutar. Zor olanı elde etmeye çalışmak ayrı, imkansızın peşinde kendini harap etmek ayrıdır. Bu ikisinin karıştırıldığını sanıyorum.
İmkansız olan şey, herşeyden önce insana huzursuzluk vereceğinden en başta kaçılması gerekir. Hiçbir şey umursamadan yaşamak kişinin kendi iç huzurunu bozuyor. İmkansız olduğunu düşündüğün bir hale düştüysen bir şekilde kaçmaya bakacaksın, zira mazoşizm kişiye mutluluk vermez.
Ha esasen imkansız da umrumda değil, anlık keyfime bakıyorum diyen varsa o ayrı. Uzun vadede iç huzurunuzu koruyun da gerisi yalan...94 Yorumla- +1 yıl
Şimdi imkansız olunca zaten eninde sonunda vazgeçmek zorunda kalmıyor musun ki? Kastettiğim oydu esasen.
- +1 yıl
İmkansız sözcüğüne tamamen karşıyım...
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılEn guzeli sebepsizce sevebilmek. imkansizin cekici geldigi ve ulastiginda vazgecebilen insanlardanim. tabiki bu bir yere kadar sonrasinda bu gercek sevgiyede dönüşebilir. sadece iliski olarakta bakmamak lazm yaptiginiz iş veya elde etmek istedginiz mevki icinde gecerli. imkansz gbi gorunenler cekici gelir halbuki imkansz diye bsy yoktur. bize oyle geldgi icin imkanszi basaririm havalarina gireriz. oyle dusunuyorum imkansz olan bsyi elde edemeyiz elde edersek zaten imkansz degildir.
00 Yorumla
+1 yılInsanlar yasak , gizli seylerden hoslanir. Tıpkı kacamaklar gibi. Hep bize kurallarin disi daha cekici gelir. Ezberi bozmak alisilmisin disina bir adim atmak nede heyecanlidir. Sonra birden O dersin iste O. O nu buldum ama O sınırların disindadir. Aradigi sey sınırlarin cok uzagindadir. Ona yaklasamadikca dahada cekici gelir daha da ihtiraslanir. Sonucun husran olacagini , sinirlari aşmamasi gerektigini bile bile daha da arzular.
56 Yorumla- +1 yıl
Maalesef insan iste. Benim iste. Kendimden nefret ediyorum bu yuzden.
- +1 yıl
Neden? Gozum baskasini gormuyor. Beni sevenleri gormuyor. Tıpkı onun gibi beni sevenleri reddediyorum. Kendimden nefret ediyorum. Olmicak birsey icin hayatimi ona gore planliyorum. 5 yildir yapiyorum bunu sonucu nereye giderse gitsin onu takip ediyorum.
- +1 yıl
Cizdim. Sonuc gene O. Ben onun icin bu dunyaya gelmisim. O beni sevsede sevmesede , istesede istemesede ben onu her zaman sevecegim her zaman bekleyecegim.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İmkansızlar değilde elde olanları kolay lokma zanediyorlar..
Halbuki öyle birşey yokturlar..
O elde olanlar daha kıymetlidir aslında..
Aslında insanların acıyı sevmesi ne kadar zor bişey..
Çok tuhaf ama böyle..337 Yorumla- +1 yıl
hmm, çok güzel bir bakış açısı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
70Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılHayat üzülüp büzülmek için çok kısa hem kendin için üzülmeye uzun Yılların olacak iyi düşün iyi ki olmamış yoksa kendin için düşünecek vaktin olmayacaktı Bardağın dolu kısmıdır bazen hayat kısacası her güzel şey ulaşılabilir ve imkansız değildir sadece yollArını bulman gerekir unutma ki imkansız sadece zaman alır güzel bayan 😉
14 Yorumla- +1 yıl
Hem vazgeç hem de vazgeçme diyorum bir dediğim Ötekini tutmuyor açıkçası net insanımdır sırf size bakıp Başkasına kaptırmak istemedim sadece yoksa siz bilirdiniz yine de
- +1 yıl
Rica ederim iyi geceler dilerim
sadece imkansızlar denilirse bence yanlış olur çekici gelen ve imkansız olmayan aslında sahip olunan şeylerde var. yani her imkansız çekici gelebilir ama her çekici olan şeyin imkansız olması gerekmiyor. imkansızların çekici olmasının sebebi bence sizin de söylediğiniz gibi ulaşılamaz olarak görülmesi ve bu yüzden gözümüzde olduğu değerden/halinden daha fazla büyütülmesi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklıma Bağdat'ı alma fikri, Bağdat'ı almaktan daha mı güzeldi sanki' sözü geldi.
Ulaşılması güç olan şey, dürtülerimizi tetikler, sahip olma arzusu artar.
Ne kadar ulaşılması zorsa, gözümüzdeki değeri de yükselir.
Ancak nihayetinde o bir insan ya da bir nesnedir.
Değerli kılan yalnızca fikirlerimiz ve duygularımızdır.40 YorumlaÇok sık aramaya başlamak, ardı sora kesilmeyen iltifatlar ve açtığımız duygularımız çekiciliği öldürür, kolay elde edilebilir olduğumuzu gösterir. Ona iltifatlar yağdırmak iyi mi kötü mü diye sorası da geliyor insanın, böyle yani, çekicilik denen bir şey var. Ve bence çekicilik kişinin değeri ile alâkalı bir durum olmadığı için bir sorun da yok, her insan çekici olabilir, böyle davranarak
00 YorumlaElde edilmesi zor olanlar daha kıymetlidir bizim için bu yüzden hep imkansızı sever insan elindekileri de kolay elde ermemiş olsa bile hayallerle yaşıyoruz resmen.
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılinsanoğlu doğası gereği hep bir merak içerisindedir ve doyumsuzdur bu en eski medeniyetlerden günümüze kadar gelmiştir hep daha fazlasını ister asla durmaz imkansız kelimesi bile onu durduramaz çünkü caziptir daha fazlasıdır yapacak birşey yok doğamızda var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılulaşamadığının peşinden gitmek güzeldir , bağlar insanı kendine. Sorun elde ettikten sonra hislerimiz değişir mi. Takıntı ile duygular birbirinden ayrılmalı , ama nasıl.
12 Yorumla- +1 yıl
umarım.
+1 yılhayat yaşanmaya değer ve gerçekten kısa.. yapmayı istediğimiz ve mutlu olduğumuz yaşamı yaşamalı insan..
12 Yorumla- +1 yıl
çünkü o böyle diyecek şu böyle istiyor toplumdu aileydi vs diyerek gerçekten hayatından çok fazla fedakarlık yapıyorsun.. zaman geçtikçe görüyorsun ki başkalarının senin için kurguladığı yaşıyorsun.. kendi hayatını değil..
mesala sen benim için imkansızsın bu yüzden çok çekicisin :(
ama şu var
Boşwermeyi çok iyi biliyorum :)36 Yorumla- +1 yıl
haha:D
+1 yılKanaat etmeyi bilmiyoruz ne yazık ki, o yüzden daha fazlasında gözümüz gönlümüz kalıyor.. bu doyumsuzluk hissimizden, halbuki ahirete saklamamız gerek.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız olduğu içindir belki de bu içinde bulunduğumuz durum... İmkansız olduğu için seviyoruzdur belki de onu, imkansız olduğu için istiyoruzdur belki onu... Ama yine de imkansız olduğu için SEVİYORUM BEN ONU...
00 Yorumla
+1 yılİnsanın yaratılışında vardır imkansızın peşinden koşmak, bir şey zor olunca daha bir değerlenir gözümüzde fakat bunu bu kadar abartı bir dereceye getirenin yine insanlar olduğunu düşünüyorum ben.
00 Yorumlabence imkansız demeyelim de onun yerine;
- insanın elinde olmadığı,
- ulaşması kolay olmayan
- gizemli olan
şeyler daha cazip geliyor, bir fethetme isteği, bir başarma isteği var çünkü14 Yorumla- +1 yıl
:)
sorunun devamında sorduğun hiçbir şeyi takmama kısmına gelince, her insanın oluşturduğu değer yargıları vardır; kimisi bu değerlere göre yaşar kimisi kendi değerlerine aykırı yaşar ve bu nedenle bir içsel çatışma yaşayabilir.
insanın yapısı itibariyle hiçbir şeyi takmaması diye bir şey söz konusu değildir bence, belki bastırabilir. ya da değer yargıları evrime uğrayıp değişir.
Sonuç olarak oluşturduğu değer yargılarına uyumlu bir şekilde yaşıyorsa mutlu oluyor. Bunlarla ne kadar çelişirse ve bu değerlerini evrimleştir (e) miyorsa da huzuru o derece kaçıyor.
böyle düşünceler sonunda tek takılmalı herhalde insan. yani birliktelikler aslında aldatmacadır. ya ödün veriliyordur ya da tamamen boş sayılıyordur aksi taktirde aynı oranda sevmek-aşık olmak diye bir durum söz konusu değildir
10 Yorumlaimkansızlar cidden çekici geliyor 3 aydır her sabah günaydın mesajı arasıra şiirler daha sonra h ne yaptın dikkkat et şöyle yap böyle yap diyorum yok yok yok ben öyle yaptıkça o daha soğuk davranıyor sizce ne yapayım
00 Yorumla
+1 yılİmkansız diye birşey yoktur herkese ulaşılır yeterki ilerleyecegin yolu bilmek yeterli hiç kimse kendini imkansız görmesin biri gelir alt üst eder ve gider
00 Yorumlazor elde edilen kendini ağırdan satan daha sempatik gelir ama o da biyere kadar imkansız olmak çok saçma. d
00 Yorumlaİmkansız insan için bir uğraştır, hırstır. Bir süreden sonra zaten hayal dünyasından çıkıp hep imkansız kalacağını anlıyor insan benim gibi
00 YorumlaUlaşamadığım için gözümde büyütmeyi, devleştirmeyi.. önceden acı çekmeyi aşk sanıyormuşum. Şimdi ulaştım, sevdikçe, sevildikçe daha çok sevdim. ^,^
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. benim gibi imkansızların peşinde koşanın elinde sıfırdan başka birşey olmuyor
20 YorumlaHer insanın hayalinde ulaşılmaza ulaşmak vardır ve hayaline ulaşırsa eğer hemen vazgeçer
13 Yorumla
+1 yılBen ulaşılması zor kadının peşinden koşmam. Boşa zaman kaybı. Üstelik birde seni aşalıyarak rezilde edebilirler.
04 Yorumla- +1 yıl
Özgüvenli erkek bekliyor olabilir ancak maalesef çoğu kadınlar bunu asla hissettirmiyorlar. ilgi duydukları erkeğe azcık hissettirseler o erkek adımını atar. Ancak şunu daha çok yapıyorlar."Daha iyisi çıkabilir hele yüz vermiyim beklemede kalsın..."
- +1 yıl
Ben yaşadığım tecrübeyi söyledim :)
Evet çünkü insan zoru sever ama aşkın yıkamayacağı dağ veya engel yoktur
00 YorumlaBence imkansız die bisey yoktur zor olur imtihan olur sinav olur ya kazanırsın ya da kaybedersin
00 Yorumlaulaşamadığın her şey çekici gelir senin olmayan ise eksiktir tamamlamak istersin mesela peşinden koşanı değilde koşturanı istersin bazen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnan ulaşınca da sıkılırsınız sıkılırım örneğin biseye takarım alacağım diye alınca ta kapıdan giresiye bir köşeye atarım elimizdekini kıymetini bilmiyoruz asla yetinmiyoruz
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlatsana sen şu hikayeyi elde edemedinmi insallah o ilişki kötü sonuçlar doğurmayan bir ilişki yaşarsın sonuçları görürsün
Bir insan için imkansiz daha guzel ve hos gorunuyordur elindekiler yetmiyordur fakat o elindekilerde olmasa eminim o seyler icinde hayal falan kuruyor olurdu.
00 YorumlaEvet nedense insan ulasamadigina ilgilidir ulasabildegine ilgisiz..(her sey icin)
00 Yorumla
+1 yılhayır. hazır lokmayı her zaman daha çok sevmişimdir.
01 Yorumla- +1 yıl
bir çekiciliği de yok benim için. bilmiyorum belki bir zamanlar vardı, beynimi böyle şartlandırdım. neden böyle oldu acaba. ya da hep böyleydi.
Neden bizlere hep ulaşması zor olan daha cazip ve çekici gelir? Aslında cazip ve çekici olana ulaşmak zaten zordur olaya tersinden bakmak gerek.
00 Yorumla
+1 yılHayallerin kadar guzelsin! İmkansz diye bisey yok bir amac ugruna olmek var ;) mesela bn turkiyenin en buyuk vurgununu yapicm imkanszmi degil :)))
02 Yorumla- +1 yıl
Emevi tarih vurgumu :)
+1 yılaynen imkansızlar çok çekicidir aptallar için bunu asla unutma tamammı kardeş
00 Yorumla
+1 yılNedenini bilemicm ama banada kötü, yakışıklı, ulaşılmaz erkekler cazip geliyor
00 YorumlaAyh anlayabilsem geliyo geliyo imkansizlar denk geliyo yahu :) o yuzden pes ettim
00 YorumlaNedenini bende bilmiyorum ama bende hep imkansızı seçerim...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bencede imkansızlık daha ii
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılevt kesınlıkle ınsan ulasılmazı ıster ego tatmını ama ulaşınca geneld ebırsey cıkmaz bunuydu dersın
00 Yorumla Kolay kazanılan birşey gerçek mutluluk vermez, geçici bir hevestir
Neden imkansızlıklar çekici gelir, Çünkü insanlar mücadele etmek için vardır00 YorumlaKolay elde edilen hic birseyin kıymeti bilinmiyor zevki yok cunku mesela satranc oynarken karsıdakını yenıcegını bilmek gibi..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen azla yetinmeyi bilmek gerekir. Çok acı ama ne yazıkki insan elindekinin değerini ancak kaybedince anlıyor
00 YorumlaŞahsen ben imkansızlıklardan uzak dururum, elde edebileceğim şeylere yönelirim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. zor kazanilan hersey daha cezbedicidir lakin kolay sahip oldugundan cavbuk skilirsin
00 Yorumla" Davulun sesi uzaktan hoş gelir " atasözü sizi yeterince tatmin edici bir cevaptır kanımca :)
00 YorumlaAynen insanlar öyle açgözki İmkansız daha çok çekiyor onları.
00 Yorumla
+1 yılimkansız neden cekici gelsin belki zor olan ama imkansız gelmez
00 YorumlaHEMEN BIRAKIRIM itici nedemek Bana Nefret Gelir Eger benim Sevgilm ise Macro Center dan alicak Herşeyi 😀😀😀 Alicakki Nekadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılimkansızlıklar hayallerin sınırını zorlar kolay elde edilen hiçbirşey gözde ve kalpte büyümez
00 Yorumla
+1 yılaynen sana ulaşılmaz gelen kişiyi elde edersen onun degeri düşer senin gözünde soradan ;) herşey elde edene kadardır ;)
00 Yorumla
+1 yılNefşs o duyguyu tadana kadar açlığını hep hissettirecektir
00 Yorumla
+1 yılinsan kendini üzeni niçin sever gibi bir soru olmuş bu
00 Yorumla
+1 yılBilmem fark etmiyor. Bir şeyin değerini elimdeyken de biliyorum, gittiğinde de biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılelde olanlar görünmez insanların gözüne elde edemedikleri hep daha hırslı ve çekici olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet katılıyorum bende imkansızı daha cekici buluyorum elde edince de tadı kalmiyo soguyorum hemen
00 Yorumlaçünkü kimi insanlar zoru sever ve onu elde etmeye çalışır. Gerçkten insanın hoşuna gidiyor bu durum...
00 Yorumla
+1 yılÇekici gelenler imkansızdır. paradoks gibi
11 Yorumla
+1 yılinsan ulaştığı her şeyin nankörü ulaşamadığı her şeyin delisidir...
00 Yorumlaİmkansız olan hersey insana tatlı olur takiii istedigini elde edene kadar
00 Yorumla
+1 yılEvet zor olan daha tatlıdır basit hiç bir zaman mutluluk vermez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız aşk yoktur kıçım yemedi olayı vardır
54 Yorumla- +1 yıl
Var mahalesef :/ Benim suanki durumum oyle :( Ali ayseyi seviyo ama fatmayla cikiyo fatmada aliyi seviyo ama fatmayi baskasi seviyo fakat bunlar kardesler :p oyle sacma bisey :D
- +1 yıl
Hı hı kesin öledir
- +1 yıl
Aynen öyle. Mantıklı cevap
- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!