Nerde olmayacak bir ilişki hep peşinden koşarız peki neden bu imkanlığa koşmamız?

Nerde olmayacak bir ilişki hep peşinden koşarız peki neden bu imkanlığa koşmamız?

Birincisi 1. Sahip olamayacağımız şeyler bize daha değerli gelir ve İnsanoğlu olarak riske girmeyi ve ödül kazanmayı severiz. Bir şeyler için çabalamak hoşumuza gider ve uğruna çalıştığımız şeyi kazanmak isteriz. Böylelikle kendimizi kanıtlamış oluruz. Bu yüzden eğer bir şeyleri elde etmek çok kolaysa o bize çekici gelmez ve imkânsız olanın peşinden gitmek her zaman daha heyecanlıdır. Ya da Umutsuz bir âşık olabilirsiniz.
İmkânsız bir aşkın içinde olmak sizi mutlu ediyor olabilir. Yoğun duygularla yüklü bir hayatı yaşamak bir seçimdir. Romantizmi seven, birine âşık olmak yerine “aşk” kavramına âşık olanlar böylelerdir. Hatta olayların üzerinde bir kontrolün olmadığını bilmek kişinin kaygısını azaltan bir savunma biçimi bile olabilir.😄😄
Masallar hiç bir zaman gerçek olmaz , olmuyor...
Bu arada imkansız aşk=Ben jfjcjc
Hepimiz severiz imkansız olanın
Severisss en çok ta ben fjf
İmkansız olan , ulaşılması zor olan göze daha cazip gelir çünkü... Kolay elde edilen ve kolay sahip olunan bir şeyden çabuk sıkılır insan. Ve kafada nasıl olsa o her zaman var , olur düşüncesi olur. Heyecan olmaz, merak olmaz... İnsan mücadele ettiğini, merak ettiğini, heyecan hissettiğini ve sınırları zorlamayı sevdiği zaman sever... Bana göre imkansız diye bir şey yoktur... Sadece bahaneler vardır ya da sevgi yoktur. Gerçek seven bir yolunu her zaman bulur , her durumda :)
Teşekkür ederim :)
İnsan sahip olduğu bir şeyin peşinden koşmaz, onun olmayan bir şey hep daha değerlidir imkansız ve nadir olan hep daha değerlidir bu yüzden onun peşinden koşar
Değerli olan hep zordur dimi..
Beynini kullanamamak ilk madde sevince kullanamıyoruz işte kadeeeer diyelim.
Düzelcez inşallah 😇
İnsanın imkansız olanı sevme eğilimi, bazen hayal gücümüzü besler ve heyecan verici bir hava yaratır. İmkanlı ilişkiler ise güvenli ve tahmin edilebilir olabilir, bu yüzden bazen heyecan ararız. Aslında, imkansız olanı sevmemizin altında yatan birçok faktör olabilir; belki de meydan okumayı severiz ya da o özel kişiyi kazanmak için daha fazla çaba sarf etmeyi istiyoruzdur. Her iki durumda da, insan doğası karmaşıktır ve bu tür dinamikleri anlamak zor olabilir ama sonuç olarak, imkansızı sevmek duygusal bir yolculuk olabilir.
Cevap
4Cevap
İmkansız diye bir şey yoktur, her şeyi zora sokup imkansızlaştıran insanlar vardır.
Severiz biz imkansızı veya zoru
Zor başka. İmkansız başka..
Ben imkansız severim galiba
Aklı olmadığı için
Kolay olanın cazibesi yoktur. Bunu herkes defalarca deneyimlemiştir. Zor olanı neden severiz, erişmek elde etmek çok çaba harcatır, siz iten şey aynı zamanda mıknatıs kutupları gibi çeken şeydir.
Onun bütün gizemli yönlerini çözmek, onu kendine aşık etmek için bütün yolları denemek , hatta bunu yaparken bile özlem duymak bundan mutlu olmak bizi imkansıza sevk eder.
Sonunu getiremeyeceğim için muazzam olacağına inandıgımızdandır belkide. Hiç bilmiyorum ama düzenli olarak yapıyorum jxndn
O sorun hepimizde var 😂
Benim için imkansız diye bir şey yoktur her türlü tavlarım
Vay vay vay neler yaratmış anneler 😂
Bu zamana kadar hep böyleydi :D
Olanlar olacakların teminatıdır 😂
Ben bunun özgüvenle alakası olduğunu düşünüyorum. O imkansız olan kişi sizinle birlikte oluyor vay be😅 işte bu duygu insanın egosunu tatmin eder. Bundan dolayı.
Ben masalara inana bir olarak söyliyorum belki kaslarda ki gibi mutluluğu bulacğamiza inanıyoruz ama ne yaziki gerek dünyada kaslarda ki gibi bir insan yok hep hayal gücümüze siniğiyoruz 😔😔😔
Cünkü insanlar ulaşamadiğinin delisi olurmuş. Aşk imkansizlari sever ve tarih hep imkansiz aşklari yazar...
İnsanlar saçmalıklara daha çok değer verdiği için oysa kör olmasalar
Olmasaydı kolay elde ederdik o zaman hiçbir büyüsü kalmazdı
Hiç öyle imkansıza kapılmadım. Ve imkansıza kapılanlara anlam veremedim asla
Aşk bazen imkansızı severken güzeldir
Bazen de aşk kovuşamamaktır.
Çünkü kaçan balık büyük olur😄
Ülkece melankoliğiz
Şükür bugünümüze😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?