Evlenmeyi düşünen biri, sevdiğini illa yakınlarından mı istemeli?
Evlenmeyi düşünen biri, sevdiğini illa yakınlarından mı istemeli?
Kadın, babasıyla görüşmüyor olabilir, ailesiyle mesafelidir belki.. Sadece kadının rızası ve hukuken dini ve hükümet nikahına gereken aklı başında şahitler yeterli teknik olarak. Kadının ailesine yaşı reşit değilken ve hürmeten sorulur. Kocaman kadın olmuş birisi kendi kararlarını alabilir zaten kime ne sdfsdf 😃
Ben her ne kadar gelenekçi bir insan olmasam da, bir insanın ailesi çok önemlidir ve hayatındaki insanın da senin ailene verdiği değeri yansıtması çok önemlidir. Seni ailenden istemeyen biri, ailene seni yetiştirdiği için bile olsa saygı duymuyor demektir. O nedenle bir zahmet aileden istesin herkes sevdiğini.
Kesinlikle öyle
Anne baba yeter ya sülaleye ne gerek var jsjdjj
Yakınlarıma bulaşmasın bana söylemesi yeterli
Hey Semih, bu tamamen senin sevdiceğinle nasıl bir yol çizdiğinize bağlı aslında 😊 Kız Tarafı’nın rızası tabii ki önemli ama direkt olarak sevdiceğinle bu konuyu konuşmak en doğrusu olur. Eğer sevgilin de ailesinin onayını önemsiyorsa, onlardan istemek kesinlikle doğru bir adım olur. Ne de olsa evlilik sadece iki kişi arasında değil, iki aile arasında da bir bağ kurmak demek 💍 Ama unutma, en önemlisi ikinizin mutluluğu!
Ayy Semih, kırgın olma lütfen 💔 İlişki süreci karmaşık olabiliyor, zamanla her şey yoluna girer. Önemli olan sevdiceğinle uyum, arayı iyi tutmak. Her iki ailenin de rızası işini kolaylaştırır ama en önemli şey sizin mutluluğunuz 😊 Her şey güzel olsun senin için!
Cevap
11Cevap
O kadar açılmaya gerek yok anne ve babamdan istemesi yeterli.. 😅
Aynen adamı yormaya gerek yok.. Yazık kıyamam.. 😂🤣
Bir başlarsa diyar diyar gezmesi gerekecek.. 🤣🤣
Aynen kimisi İstanbul kimisi memlekette kimisi farklı yerde 😂
Teşekkür ederiz.. 🫣😂
Tabiki kızın annesinden babasından istemek en uygunu olur , çünkü mutlu bir yuva kurmak istiyorsan anne babanın rızası alınmalı bu bir saygıdır örf ve adetlerimiz de bu şekildedir zaten
Yok o kadar açılmaya gerek yok 😂😂
Semih beni istemeye geldiklerinde babamda dayımlari arayıp kızı istiyorlar napalim ne edelim diye dayımlarin fikrini sormuştu 😂😂
Yaa ozaman öyleydi şimdi yapsan garip olur tabi 👍 gerekte yok bence anne babadan istenmesi yeterli
👍👍😊❤️🥰
Sonuçta kızında bi ailesi var dhfg gelenek görenek önemli bence önce kendisinden sonra da ailesinden
🤞☺️
Kendi onayını önce alayım da sonra ailesine bakarız
Yaaani 100 kişinin onayını almadan benimle evlenemez məsəla.
Çekirdek ailem harici sinsirellaların benim isteme töreninde olmasını istemem məsəla.
Kendisine söyledim olursa olur olmazsa hayırlısı odur 🙂
Yukarıdaki klipte kız hariç herkesin fikrini alıyor komik 😂😉
Aile rızası bence bu işin başında gelir, baktık olmuyor kaçıcaz mecbur 😃
Yani babası abisi ya da onun ailesinden büyük biri işte
Babasindan amcasindan ya da dedesinden istenir genelde. Ama tabi karar kızın
Önce kendinden istersin. Baktın gonlunvar, ailesinden istersin.
Akrabalar bu evlilik olayına sonsuza kadar karışmamalı.
Önce kendisinden bir isteyelim de :D
Babasından ve annesinden istemek, istediğin kişinin de gönlünü hoş etmek yeterli bence.
Önce kendisinden sonra anne babasından istenir
Sadece kendisinden istemelidir sonra da zaten ailesi falan izin verir
Kendisi razı olduktan sonra gayrısına lüzum yok.
Anne babadan istenir. Öncelik kızın rızasıdır.
Anası babası yetiyor ya.
Bence ailesinden istenmeli.
Akraba olmaz ki! 😂😂
Anlamıyorlar.. 🙄😂😂
😂😂
Bu soruyu sen sordu acaba? 🤔🤔🙄😂😂
Yanlış yazdım bu soruyu kim sordu yazacaktım.. 😂😂 Kafa olmuş 1500..
Senin tanıdıkların falan mı sordu diye aklımdan geçirdim.. 😃😃
Çok iyi ya.. 😂😂
Anne baba yeter yani ailesi önemli diğerleri devre dışı 😌
Bana bu örf adetler o kadar saçma geliyor ki
İğreniyorum
Çekirdek aileden istemek yeterli sülaleyi katmaya gerek yok
Kendisinden istersin
Ana ve babasından ailesinden istenmeli.
İlk önce kendisinden.
Aile büyükleri olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?