SİZCE HOŞLANDIĞIM KİŞİNİN BÖYLE DAVRANMASI ARKADAŞ İLİŞKİSİ KURMAK İSTEDİĞİ Mİ YOKSA SEVDİĞİ İÇİN Mİ YA DA BAŞKA BİRŞEY Mİ?

İlk başta bakışıyorduk hoşlandığım çocuk bana çok rahat bakıyordu ama ben bakmamaya başladıktan sonra bana bakmaya korktu hatta bazen hoşlandığım çocuğa baktığımda da artık göz kaçırmaya başlamıştı yani, ilk başta kaçırmıyordu ben bakmamaya başladıktan sonra gözünü kaçırmaya başladı, sınıfımın önünden geçerken de gözünü kaçırıyor, sınıfın önünden geçtiği için beni görüyor bende tam geçerken görüyorum ve hoşlandığım çocukta göz kaçırıyor falan öyle yani sonra bazenleri Kadir sınıfın önünden geçerken ben kapıya bakıyordum, çocukta gelmeden önce o yüzden gördüm geçerken ilk başta bakmadı ama sonradan sınıfın içine baktı ve direk bana baktı, yani sınıfın içini arayıp ya da başka birine bakıpta bana bakmadı, direk bana baktı, tek bana baktı, sadece bakması değil sınıfın önünden geçerken de göz göze geliyoruz neyse sınıfın önünden geçerken ilk bakmadı ya sonra baktı direk, bana sonra üzgün bir şekilde bakışını bana baktıktan sonra çekti öyle oldu, neden böyle davranıyor bu tüm yaptıklarına bakaraktan ne sonuç çıkıyor ve arkadaşlık ilişkisi mi yoksa seviyor mu, çocuk benim hakkında sıfır bilgisi var.​
SİZCE HOŞLANDIĞIM KİŞİNİN BÖYLE DAVRANMASI ARKADAŞ İLİŞKİSİ KURMAK İSTEDİĞİ Mİ YOKSA SEVDİĞİ İÇİN Mİ YA DA BAŞKA BİRŞEY Mİ?