Yardım edin aklım la kalbim arasında kaldım lütfen savruk cevaplar vermeyin yardımcı olucak şekilde yanımda olursanız?

Merhaba kısaca anlatayım eşime çok güvenirdim birbirimizi çok seviyoruz birsürü zorluk atlattık işimin kardeşi ağır bir hastalık geçiriyor eşimde hassastır psikolojisi çok etkilendi bi gece bana yalan söyleyerek işe gitmeyip arkadaşınıyla birlikte kulüp pavyon gibi bi yere gitmişler biz bu şehirde bir iki senedir yaşıyoruz o arkadaşı doğma büyüme buralı bunu götürmüş önce evde içmişler benim ki bir iki birada sarhoş olur zaten alışkın değil gitmişler sonra türlülü bi mekan bulalım derken öyle mekana girmişler eşim girdiği mekanın öyle bi yer olduğunu bilmiyordum diyor neyse 1 hafta sonra felan o arkadaşın karısı telefonda video yakalıyor iki mal yanlarında iki kadın oturuyorlar eşim zil zurna sarhoş, arkadaşı kadını öpüyor benimki öylece oturuyor ben ayrılmak istedim evi terk ettim zorla ikna etti araya şahitleri birbirlerini soktu ama ömür boyu aklımdan gitmez eşime de kırk bin kere sordum her şekilde kadınlar 2 dk oturdu paramız yok dedik kalkıp gittiler dedi belki başımıza gelmeden böyle bişeyi canım olduğum için kabul ettim diye düşünebilirsiniz ama ben de eğitimli aklı başında bi insanım eşim çok ağladı çok pişman oldu zayıfladı perişan oldu az bile ama ben hala içimde kendime yedireniyorum 2 ay oldu ya unutup önüme bakıcam ya da napıcam bilmiyorum insan güvendiği insandan böyle bişey görünce hem soğuyor hemde bütün güveniö bitti ne yapıcam bilmiyorum bekara koca boşamak kolay derler ya sizce eşime bir kere tamemn güvenim mi yoksa bu şekilde dediklerinin yalan olduğunu düşünerek şüpheyle mi geçiricem

Yardım edin aklım la kalbim arasında kaldım lütfen savruk cevaplar vermeyin yardımcı olucak şekilde yanımda olursanız?