Bu durum ne gibi riskler getirir vs. bir düşünün bakalım.

Bu durum ne gibi riskler getirir vs. bir düşünün bakalım.
Bunu sürekli dile getiren biriyle olmazdım demekki kendine güveni yok derim ayrıca olmamış olmasının gerçekten rahatsız edici bir nedeni yoksa neden olmasın aşık olmak sevmek başka bişi bir anda aşık oluyosun sonra dünyan kararıyor 😂😂😂hele ben gibi aşık olunca mantık kuş olup uçuyosa
Erkekse eğer bu kişi olduğu gibi kalmalı kadınlardan uzak durmalı.. Tamamen bağımsız ve son derece başarılı. Hiçbir gerçek erkeksi erkeğin buna ihtiyacı yoktur. Erkeklerin geçimini sağlayabilecekleri kadınsı kadınlara ihtiyaçları vardır. Erkekler doğal olarak lider, geçim sağlayıcı ve koruyucudur. Aynısını yapabilecek bir kadına ihtiyaçları yoktur. Bu artık bir ilişki olmazdı, bu rekabettir. Feminizm bunu sever ve bu yüzden dışarıda çok sayıda mahvolmuş ilişki ve aile ve hayatlarının geri kalanında bekar kalmayı tercih eden çok sayıda bekar erkek ve kadın var. Geleneksel cinsiyet rolleri tersine çevrildi ve çarpıtıldı, bu tamamen doğal olmayan bir şey. Uyumluluk mu istiyorsunuz? Kadınsı, hassas, şefkatli, besleyici, geleneksel düşünceli bir ev hanımı olun. Çoğu erkeğin istediği budur.
Artıları şu ki herşeyi ilk seninle deneyimliycek seninle mutlu olup seninle ağlıycak eski sevgilisi olmadığı için ona exini hatırlatıcak bir şey olmıycak ama eksi si ise sana karşı nasıl davrannası gerektiği uzun zaman alıcak bazen ne yapması gerektiğini bitmicek falan.
Hayır, olmam. Tecrübe şart. Öyle tipler çok toksik oluyor. İlgi bağımlısı. İlişki ile baş etmesini bilmeyen.
Aşkın kuralı yok ki! 💕 Hiç sevgilisi ya da flörtü olmamış biriyle de sevgili olunabilir tabii. İlk deneyimlerin heyecanı her zaman farklıdır. Risksiz ilişki var mı ki zaten? Uyumluysak gerisi teferruat. 😄 İletişim ve anlayış her şeyi çözer. İlk kez aşık olma hissini beraber yaşamanın tadı bambaşka olabilir. 🌟
Cevap
21Cevap
Hayatın ne getireceği belli olmaz neden olmasın
Ben olurdum evet.. benim için geçmiş önemli değil ya da kaç sevgilisi olduğu aşk varsa her türlü devam ederim ve severim.
Herkesin bir sevdiği olmuştur diye düşünüyorum ancak olmamış olabilir bu benim için önemli değil. Benim için önemli olan ilişkisi olmuşsa beni rahatsız edecek şeyler yaşayıp yaşanmamasıdır neden bittiğini merak ederim
Sonrası yok. O yüzden bu sorunun cevabını bilmiyorum. Ama şunu söyleyebilirim, hiç sevgilisi ve flörtü olmamış kişiler ilişkilerde tecrübesiz oldukları için sıkıntı oluyor. Gözlemlerim bunu gösteriyor.
Olgun ve ince düşünceli biri olursa neden olmasın ki. Ama pek öyle birinin denk geleceğini sanmıyorum ahsjah
Bu tecrübeli Bi insan için zorlayıcı oluyor. Ama karşıdaki insan temiz ve düzgün biriyse Bi şekilde kahrı çekiliyor.
Valla essekten dusmuse çevirdi beni acemi ötesi acemi kiskandirma yapiyor ilgi istiyor ajitasyonla konuşmamı istiyor toksik toksik toksik
Bu saatten sonra olan olmayan hiç kimseyle hiç bir şey olmam. Ancak sorunun cevabına gelirsek acemiliğini o kişinin üstünde atar
Takdir edilesi ama olmak istemezdim sanırım. Benim oldu çünkü eşit olmak isterim
Olurduk ya yazık günah bir yerden başlaması lazım
Evet oldum yani risk değil de biraz sıkıcı oluyor sanki ne bilim sevgiden aşktan anlamıyormuş gibi geliyor tecrübesi olmadığı için , aşkla bakıyorum mesela bazen odun gibi karşılık veriyor absnsnns
Olurdum aldatiesa falan bu riski kast ediyosan umrmda olmaz
Ben öyleyim ve karşıma öyle biri çıkarsa daha güzel ve heyecanlı olur. 😍
Olurdum tabi ama kişiliğini iyi incelerdim.
Neden olmayayım bende aynı şekilde hiç sevgilim olmadı, kız eli bile tutmadım hayatımda
Evet olurdum zaten benim de hiç flörtüm ve sevgilim olmadı ben onun ilki oluyum o da benim ilkim olsun istiyorum
Asıl onunla olunur bence. En azından ona buna göz kırkıp aldatmazdı.
Olurum tabi ne olacak
flörtünün olmama ihtimali yok gibi ya
Niye 😂
ne bilim sevgilisi olmama ihmali var ama flörtü muhakkak olmuştur yani 🙄
Şu KS ye bakınca bile görüyorsun flörtü olmayan insanları
Reelde tonla vardır 👀
aslında benim olmuştu reelde 2 kere ilk sevgilisi olduğum ama flörtleri olmuştur belki benden önce bilemem olmadı deselerde 😃
yaşına göre karar verirdim, 30+ yaşında ise sevgili olmazdım
Düşünmeye gerek yok bi denerim.
Olurum istediğim özelliklere sahipse.
Olurdum tabi masum temiz kişiye bayılırım
Riskleri olabilir ama bence güzel bişey. d
Olurdum.
Gerekli anlayış olduktan sonra hiç sorun değil
Tabiki de niye olmasın
Olmamak için bir sebep yok
Öyle biri yoktur bence
Olurdum. Benimle tecrübe kazanırdı.
fazla tecrubeli kalirim sıkıntı olur