Saygısızlık, değer vermeme. Aldatma olmasa bile sıradan şeyler için yalan söylemek. Hani istemiyorsan bile direkt istemiyorum de, beğenmediysen, sevmiyorsan, gitmek istemiyorsan falan gibi. Aklıma gelmiyor ama benim için beyaz yalan yoktur ya. Sonucu kötü olsa bile doğruyu söylüyorsam, -patavatsızlıkla karıştırmadan tabi- senden de aynısını beklemem doğal. Ama dediğim gibi saygı da çok önemli. Karşındaki insana hakaret edemez, küçük düşüremez ve aşağılayamazsın. Aklıma gelen ve en önemli olan bunlar bence. Aldatmadan bile önemliler hatta. Sarhoşken canımsın edip aldatsa yine ayrılırım. Ama düzgünce. Sonrasında da görürsem selamımı veririm. canım yerine koyup aldatmak farklı seviye tabi, o da saygısızlık ve yalana dahil. Bu şekilde ayrılırsam insandan saymam muhtemelen
Ciddi ciddi acı çektirmesiydi artık geldiğinde ruhum istemiyor, Şunu fark ettim ben yorulmuşum onu sevdiğimi sanardım ama yanımda olunca fark ettim sevgi adına bir şey kalmamış ki. Fazla bir demicem arkasından konuşmama gerek yok.
Ben ayrılmam kolay kolay ve sevdim mi vazgeçmek nedir bilmiyorum. Ama şiddet görürsem affetmem ilişkiye son veririm. Bir de psikolojik şiddet var tabii ve sevgim bitmez ama ilişki biter...
Herkesin bir sınırı var tabii, değil mi? 😅 Yalan, saygısızlık veya sürekli ilgisizlik bence en büyük ayrılma sebepleri olabilir. Bir de aşkta eğlence kaybolduğunda, sürekli bir dram varsa, kimse drama dizisi sevmez sonuçta! 😂 Sevdiğin insanla keyif almak lazım, değil mi? ❤️✨ Aman, dram yerine bol bol kahkaha olsun!
Sevdim mi tam severim.. Ama çok aşırı bir ilgisizlik varsa da inceldiği yerden kopar..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Çabasızlık. En ufak sorunda bile düzeltmek için çabalamıyorsa korkaklık ediyorsa yürümez tek taraflı, her sorunda ortaya ayrılık getirilmez aldatma yoksa sevgisizlik yoksa her şey halledilir bir şekilde ama bazi insanlar hemen ayrılığı ortaya koyuyor bu şekil bir cabasızlik vazgeçirir yorar insanı
Sürekli benim adım atıyor olmam. İlişki inşa ederken en fazla çabayı ve zamanı benim harcıyor olmam. Ve karşılığında hiçbir şey alamamam. Bunları fark ettiğim anda sessizce ortadan kaybolurum.
Ben çok seviyordum baya ciddi ilişkiye gidiyorduk.
Sağlığına dikkat etmiyordu bişey yemiyordu gün içinde hep aç bırakıyordu kendini bende bişey olucak diye çok korkuyordum.
Dedimki sen sağlığına dikkat etmediğin her gün bende sağlığıma dikkat etmicem sigaramı günde 2 paket iciyorsam 3 pakete cikaricam taki sen kendine dikkat edene kadar dedim dediğim günün akşamında benden ayrıldı.
Değersiz hissetmek. Her ne kadar her şey mantık çerçevesinde iyi olsa da duygu eksikliği, değersiz hissettiren herhangi bir yaklaşım birliktelikte katlanabileceğim bir durum değil.