Ben dedim şimdilik pişman değilim zaman ne göstericek bilmiyorum.. Peki siz dediniz mi baylar bayanlar?
Cevabın nedir?
+1 yılKesinlikle diyebilir ben de dedim b2lki de iimizde birbirimizden bahsediiyoruzdur. D sanmıyorum şakaydı zaten benimki sadece internettendi ve telefon kullanmıyordum yani istemedim sonuçta sevgili bile sayılmazdık keşke biraz daha çabalasaydım çünkü hayatım boyunca belki de beni sevebilecek tek kişiydi ama onu meşgul ettiğimi ve ona engel olduğumuödüşündüm ve hiç konuşmamaya başladık bana sorarsan sevdiğim için pişman değilim ama onu mahçup ettiğim için pişmqnım yqni sonuç oöarak böyle bir şey mümkündür sadece gerçekten seviyorsan yanknda olmaya çalış yoksa kaybedersin
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
En İyi Cevaplar
Bazen sevmek için görmeye ihtiyaç yoktur kalp bütün güzellikleri görmeden hissetmemizi sağlar...
36 Yorumla
Soran+1 yılGörmekten kastım yan yana gelmekti aslında :)
Soran+1 yılPeki teşekkürler :)
Soran+1 yılRica ederim :)
+1 yılben demedim ama diyen var çıkıyoruz şimdi, daha doğrusu sevgilimden yeni ayrıldığım için ona güven göstermiyorum sağolsun hayattan soğuttu eski çıktığım. Dün sadece ilk defa yeni çıktığıma seni seviyorum dedim sanırım onu sevmeye başlıyorum. Buda onun gibi bırakır diye korkuyorum kendisi şu an askerde hayırlısıyla askerliği bitirmesini bekliyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılHakkınızda hayırlısı mutluluklar dilerim :)
En güzelini yapmışsın bu işler öyle görmeye bakmıyo her gün gördüğün bildiğin insanlara ne kadar güvenebiliyosun ki? Sevmek esas görmeden bilmeden alisinca güzel. Gördüğünde sevdiğin seyler üç beş yıl sonra kalmiyo çünkü, sen onun ruhunu sevmişsin daha güzel daha cesur ne olabilir
24 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ne güzel yazmışsın :)
Soran+1 yılAynen öyle beni yargılamalarından çok onların diyip dememelerini sordum aslında ben ben eminim kendimden zaten :)
- +1 yıl
+1 👏👏
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
97Cevap
+1 yılSanaldan abazalikla alakasi olmaxan dürüst ve karekterli birine rastladim, 2 aya yakın konuştuk ve bulusmak nasip olmadı, sonra da olamadı işte. Meğer çocuk onu aldatan sevgilisini hâlâ seviyormus. Diyeceğim o ki karşındaki kişi güvenini sagladiysa arayi çok uzatmadan yüzyüze buluşun, kafana takılan şeyleri sor hep, cunku erkekler geçmişten bahsetmiyorlar pek
11 Yorumla
+1 yılGözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun , varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir uzaktan sevmek. -Elif Şafak.
Ayrıca uzaktan seviliyor görmedende seviyor..
Bknz:
pbs.twimg.com/media/A_Ct6DeCIAAlsyj.jpg:large11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Ben hiç görmediğim birine dedim..
Hiç bir zaman pişman olmadım
Seni seviyorum dediğin zaman o bunu hakkeden biriyse görmüş ya da görmemiş olman bişiyi değiştirmez
Sen hiç sevdiğini hkkedecek birini sevdinmi
Ben sevdim ne hissediyorsun biliyormusun
Sevdikçe sevesin geliyor..
Asla bunu bu şekilde düşünme eğer duygular temiz ve saf sadakat ve cömertlik içindeyse
Vakit geç değil sevmek kkadar güzel bişi yoktur.11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler..
+1 yılBiz ayni okuldaydik erkekler sabahci kizlar oglenci sanaldan tanistik (lise 1de oluyo bu) konustuk baya cocuk direk cikma teklifi etti kabul ettim sonra haftasonuydu sali gunu okulda biryer belirledik orda bulustuk falan 3 hafta cikip ayrildik o cikma teklifi ettigibe pismandi bende kabul ettigime senin isinle ne alaka dersen seni seviyorum dedim ve cok pismanim okuldaki erkeklere falan soylemisti boyle ergen ergen seyler insallah pisman olmazsin ama gormeden ask olmaz o gozleri görmeden icine bakmadan insanin seni seviyorum demesini samimi bulmuyorum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKız ordan ergene mi benziyorum :D 24 yaşındayım :)
- +1 yıl
Hahaha estagfurullah :D anlattigim olayin ustunden 4 yil gecti ve halen ayni seyleri yasayanlar var :D o sadece ornekti :D :D
Ne demiş büyük şair bile;
Seni bulmakdan önce aramak isterim
Seni sevmekten önce anlamak isterim
Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de,
Sana hep hep yeniden başlamak isterim.
Ha erkek ha kız. Bence kız da söyleyebilir. Önemli olan doğru zamanda söylemektir. Unutma ki o iki kelimek tek bir cümle ama anlamı o kadar büyük bazen dünyaya bedel.. Ne kadar çabuk söylenirse o kadar değer kaybeder. Benden sana tavsiye..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı. diyebilir tabiki de niye diyemesin... söz konusu bedeni değilse ille de görmeye gerek yok ki... sonuçta bedenine (görünüşüne ) değil yüreğine söylüyorsun seni seviyorum diye bu durumda cisminin yanında olması da gerekmiyor...
12 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum teşekkürler :)
+1 yılTam da pinhani bir varmisim bir yokmusum dinliyordum , bence zaman kaybi cok kotu bisey en iyisi soylemek herseyi o ne dusunurse dusunsun pisman oluncak bisey de yok
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
+1 yılİnsanlara güvenilmiyor ki.
Yüzyüze olduğun insanlar bile bazen o kelimeyi söylediğine pişman edebiliyor.
Belki hiç görmediklerimiz en çok hakedenlerdir.
Bilemeyiz.11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni seviyorum demek için illa dokunmaya gerek yok bence. İnsan gönül gözüylede sevebilir bulusmadiginiza göre internet üzerinden tanıştınız ki bu tanışmaları hiç doğru bulmuyorum ama şimdilik pişman olmaman güzel bir durum. Sana tavsiyem iyice tanımaya bak. Umarım mutlu olursun :)
11 Yorumla
Soran+1 yılBende karşıyım aslında elimde olmadan gelişti teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı. Gözümüz ile seviyorsak pişman olma ihtimalin var ama tüm bu ihtimalleri kabullenip sesine ya da karakterine (tanıyabildigin kadarıyla) asık olduysan bence bir mahsuru yok
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
+1 yılZamanında dedikte ne oldu, sen dersin başkası sarılır olay budur.
Her zaman yanında olan kazanır bacım.22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bacım :(
Çok gördüm, öyle hissedebilirsin ama aslında çok saçma. Görüştüğünde sürprizle karşılaşabilirsin. O sevdiğini sandığın kişiden dakikalar içinde soğuyabilirsin. O yüzden birini yeterince tanımadan aşk diye bir şey olduğuna inanmıyorum. İlk görüşte aşka da, sadece ilk görüşte çok hoşlanırsın, konuşur tanışırsın, birbirinizle uyumlusunuzdur ve aşık olursunuz. Bu arada sen de baştan beri aşık olduğunu sanırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece yan yana gelmedik birbirimizi biliyoruz :)
+1 yılGerçekten seviyorsan o sevmesede vazgeçmezsin çünkü gerçek aşk budur zaten gerçekten sevenler hep birbiriyleler öyle değilmi eğer onu ölesiye seviyorsan hatta onu takip ediyorsan herşeyini araştırıyorsan gerçek aşktır öyle seni seviyorum deyip heyecanı yitirmek olmaz
Bence seni seviyorum çook önemli bir cümle
Sevmek kolay değil, bende hiç demedim10 Yorumla
+1 yılKendi yorumumun dışına çıkıcam. Bu hikayeyi seviyorum. Aşk, sevgi olmayabilir. Ama hikayedeki gibi yüzünü hiç görmediğin birine karşımükemmel bir arkadaşlıktır belki sevgi daha farklı birşey.
https://m.youtube.com/watch?v=xiHzO9PNkZM10 YorumlaBen dedim hiç pişman olmadım birz üzülüceksin zamanla ama aklını karıştırdın onun şimdiden baya zaman geçsede sana aynı duyguları hissetmeye başlayacak
11 Yorumla
Soran+1 yılİlk o dedi ben demedim ki :)
+1 yılBiz hiç görüşmedik 9 aydır çıkıyoruz ama birbirimize o kadar aşığız ki emin ol görmeden seviliyo hemde çok gerçek aşk bu. Askerde şu an ;) Uzaktayız diye sakın vazgeçme:)
12 Yorumla
- +1 yıl
helal olsun yaa... kızların cogu buna gelemıyor bılıyormusun? biri sıf buyuzden istemedi beni uzktayz sonu nolucak dıe !
İnsan görmediği birine aşık da olur sever de ama beklentileri fazla yüksek tutmamak lazım. Görünce hayal kırıklığı yaşamamak için belki de hiç görüşmemek gerekir büyü bozulmasın diye bilemiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılKamera ses resim onlar var :) Sadece yan yana görüşmedik
Seni seviyorum hangi konuşmadan sonra dediğine bağlı bence / desem bile bir anlamı olup olmadıgını bir sorgularım kendime
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama hani arkadaşça değil benim demek istediğim
Soran+1 yılBen samimi olduğunu düşündüm hep ondan dedim zaten :)
seve bilir bence. ruhunu seviyorsa güzellğin çokda önemli değil. yani şişmansan zayıflaya bilirsin çirkinsən güzelleşe bilirsin. bence bakımlı ol yeterli. zten çirkin insan yoktur bakımsız vardır.
11 Yorumla
Soran+1 yılTipten kasıt değildi demek istediğin teşekkürler :)
Gerçekten seviyorsa söyleyebilir tabi kişiden kişiye değişir. Ben demedim ama bana söyleyen oldu. Birbirimizi biliyoruz ama sadece arada mesafeler var..
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim bir yazarın güzel bir sözü var
-Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız. Onun için sevdiklerinize şimdi 'Seni seviyorum.' demekten çekinmeyin- @realistkıvırcık seni seviyorum :)37 Yorumla- +1 yıl
Ben de seni seviyorum :) ♥
Soran+1 yılMutluluklar :)
- +1 yıl
Kıvırcıkmi :O
Cevap sahibi+1 yıl@terapist35 evet, hayırdır?
- +1 yıl
@Beetlejuice şer dostum sıkıntı mi var
Cevap sahibi+1 yıl@terapist35 Tanışıyor musunuz neden şaşırdın
Diyemez. Dese de inandirici bulmuyorum. Insanlar surekli dip dibeyken birbirlerini sevemiyor. Bir de gormeden nasil sevecek?
12 Yorumla
SoranGörmeden kasıt yan yana gelme
Diyemez , elini tutmuyorsan koklamadıysan diyemezsin, aşık olabilirsin ama ona dokunmadan hissetmeden sevemezsin
13 Yorumla
Soran+1 yılAşık olunabiliyosa sevedebilir bence :)
Soran+1 yılPeki teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Karsiligini gormedigin hicbir kimseye hicbir sey deme. Ben olsam demezdim.
11 Yorumla
Soran+1 yılKarşılığını gördüm tek taraflı değildi :)
Aşk böyle daha güzel aslında dış görünüş yok sadece içine aşık oluyorsun çok temiz çok masum.
13 Yorumla
Soran+1 yılKamera resim ses falan hepsi var sadece yan yana görüşme yok :)
Soran+1 yılHayırlı olsun teşekkürler :)
+1 yılDiyebilir. Çünkü sevgi bir duygudur mesela görme engelli bir adam bir resmi göremez ama orada olduğunu bilir. Çünkü o onu hisseder. aşk ve sevgide böyledir bencee
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de teşekkürler :)
- +1 yıl
önemli değil
insan sevdigine seviyorum der gormeden birini nasil sevebilir?
11 Yorumla
Soran+1 yılSevebiliyo başına gelirse görürsün :) Yan yana gelmedik sadece resim skyp tel falan oldu hepsi
+1 yılKelimeleri icinde bir yerlere dokunmussa neden olmasin?
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet peki sana oldu mu? bir bende mi tuhaflık var bilmiyorum.
- +1 yıl
Oldu , ama o ne kadar pisman oldugumu anlatmamin bir yolu yok heralde :)
Soran+1 yılO kadar mı ya ben olmam umarım :)
- +1 yıl
Mesafeler aska engel degil ama :)
Umarim olmazsin..
Soran+1 yılUmarım teşekkürler :)
+1 yılBen de hiç görmedim sosyal medya üzerinden tanışıyoruz ve ben onu gerçekten seviyorum.. Mesafeler aşka engel değildir bence..
12 Yorumla
Soran+1 yılBendece teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Kesinlike asık olunur hatta daha tutkulu, unutamazsın. Çünkü çıkar yok kalben baglısındır
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum teşekkürler :)
Biz soyledik, gormeden asik olduk. Sonra bulustuk evlenme teklifi etti. Evleniyoruz yakinda :)
11 Yorumla
Soran+1 yılMutluluklar canım :)
+1 yılHic gormedigi biri derken sanal alemde falanmi anlamdm :)
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet burada değil ama :)
- +1 yıl
Hmm olabilior aslinda basima geldi ama uzaksa skinti :)
Soran+1 yılYakınız biz ama olmadı bir türlü
+1 yılÖyle bir der ki... Ama o ilişki hiç görüşmeden yürür mü? Sanmıyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılGörüşmeden ilişkide olmuyo ya zaten
- +1 yıl
emin ol görüşmeden yürütmeye çalışan çok kişi gördüm
Soran+1 yılDoğrudur
+1 yılçok masum hislerle demiştim evet deniliyo ama denilmemesi lazım maalesef.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen pişman değilim umarım olmamda.
+1 yılBen demedim, ama bana dediler. Ve sonu yok bu durumun...
12 Yorumla
Soran+1 yılHmm erkekler daha çabuk diyebiliyo ama ben kızların daha içten dediklerini düşünüyorum duygusal varlıklarız ondan olsa gerek..
- +1 yıl
Aynen öyle kardeş... Erkekler çok kolay diye biliyo...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de dedim, iki yil boyunca her gun dedim. Simdi o zamanlar keske daha cok deseymisim diyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılCunku cocukluk kafasiyla uzun iliskiler bana gore degil dedim ve ayrildim. Yillar sonra cok pisman oldum, tam yeniden olabilecek gibiyken kotu bir haber aldim diyeyim kisaca.
Hersey gormk degil canım onmli olan onu hissetmk. onu gormedende yasayabilmk
12 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum teşekkürler
+1 yılBen dedim hemde 3 yıl boyunca. Insan gormedende sevebilir. Kalp bu
13 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl boyunca görüşmediniz mi peki?
- +1 yıl
Evet hiç görmedim hemde hiç sadece konuştuk. Ama söyle diyebilirimki yaşadığım en güzel şeylerden biriydi
Soran+1 yılPeki teşekkürler.
“Seni seviyorum” en klasik ve yerine göre en anlamlı cümle olabilir ama çok eskidi. Eskittiler belkide…
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet sevdiğin insandan duyunca en anlamlı oluyo :(
diye bilir, bazen kişi aklında öyle bir karakter oluşturuyor ki bu karaktere yakın biri olduğunda ona seni seviyorum demesi gayet normal. Not: bu her yerde geçerli değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Seni seviyorum demek zor bişey değil o kadar basitleşti ki soruna gelince de demedim
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
insan görmeden de sevebilir ve sevdiğini söyleyebilir
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de teşekkürler
Yani bir hayale asiksin ama bilmedigin oda tualete gidiyor yemek yiyior vs vs sacma sapan bir sey
11 Yorumla
Soran+1 yılYan yana görüşmedik sadece telefon skyp falan oldu
+1 yılOlabilir günahını almamak lazim kor düşün görmeden sevmwyw hakki olmaz mi olur
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle görmemek değil ama :) Yan yana görüşmedik sadece
- +1 yıl
Olabilir gorusursun belki bir zaman sonra ayni ülke içinde iseniz görüşün uzakta olmak çok zor
Soran+1 yılAynı ilçedeyiz ama şartlar el vermedi diyelim
- +1 yıl
Degerinizi bilin tek diyeceğim bu iyi geceler
Soran+1 yılTeşekkürler size de
+1 yılEvett denir bende dedim Mart ayinda dedim hic gormeden yurt disindaydi tam 7 ay dedim ve bekledim snra geldi smdi vok mutluyum sadece sabret bence
11 Yorumla
SoranPeki teşekkürler :)
+1 yılinsan görmeden sevebilir gayet net kokusunu duymadan dokunmadan... birkeresinde 2 yil aci çektim bu yüzden olabiliyor yani
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler
+1 yılSeni Dedin kişi bile yok orda? Seni seviyorum Sözcüğü Ağzınızda Sakız olmuş Şişirip şişirip Patlatıyorsunuz... Basit bir sözcük değil ama Kalitesiz Ağızlardan Cıkıyor...
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ya öyle.
+1 yılşey ben birine dedim, ama o söyleme böyle şeyler ya, dedi, çok şey konuştuk, güvenilir biri olduğumu ve çok temiz kalpli biri olduğumu biliyor ama sanırım beni sevmiyor, ve üzülmeme için arada kendinden sanırım soğutmaya çalışıyor :((
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladım :(
- +1 yıl
çok üzülüyorum gerçekten, onunla tüm kalbimi paylaştım, paylaşıyorum da :( ne kadar çekinsem de tutamadım kendimi 'seni seviyorum' dedim, ama o sanırım karşılık vermeye utanıyor, ya da daha güvenmedi, ya da sevmiyor :((
Soran+1 yılhakkınızda hayırlısı..
+1 yılDiyebilir emin ol. Ama işin püf noktası başka birini seversen o seni seviyorum dediğin kişi ne hale gelir. Bir de bu var.
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçek diil midir yani?
- +1 yıl
gerçek olabilir de olmayabilir de, ama ben sana eğer sen ona seni seviyorum derken o hislerin gerçek değilse ve karşıdaki kişi de hassas biriyse bu durumda ne olur diye merak ediyorum.
Soran+1 yılTek taraflı demedim ben fazla konuşmam zaten karşı taraftan bişey olmadığı sürece soğuk olurum.
niye diyemesin illa görmek mi gerek birini sevmek için?
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
+1 yılKalbimle savas halinde dudaklarim.. hos o oldum ya coktan.
10 Yorumla
+1 yılyan yana gelmedik demişssin :) peki onu hiç mi görmedin. anlamadım :)
11 Yorumla
Soran+1 yılResim kamera ses falan var yan yana gelmedik sadece :)
+1 yılMesele seni seviyorum demek degil mesele icinden gelmeden ya da kendinden emin olmadan seviyorum demek yeğen.
20 Yorumla
+1 yılSevgi gozle degil gonulle alakalidir gonlunu tartip o sekilde dediysen pisman olacak bir durum yok ;) biseyi merak ettim burdan soramiyorum bana ozelden mesaj atarmisin? Ayni durumu yasadim ondan sorucam
10 Yorumla
+1 yıldenmez bence. enerjisini hissetmeden diyemem şahsen.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaydiiiiiiiiiiii kızlar da mı başladı bnde tam dicektim ki yemin ederim der bu sitedeyse kesin der :) ama düşüncelerini falan veya sesini duyup merak edersin konuşursun bir süre etkilenir ve dersin :)
06 Yorumla
Soran+1 yılBu siteyle alakalı bir durum değil bu bir kere. Kamera ses resim hepsi var yan yana görüşme yok sadece ;) Kızlarda derken ilk ben demedim tabi o dedi ben duygularını açan anlatan biri değilim.
Cevap sahibi+1 yılhaaaaaa o dediyse normal o zaman :) yüz yüze yok sadece o zaman oldukça normal bir durum çünkü yanyana olmak istersin hayal edersin sevdikçe seversin bu anlaşılabilir bişey okey'i aldın sıkıntı yok olabilir yani :)
Cevap sahibi+1 yılrica umarım mutlu son olur bnde böyle bir haldeyim itiraf etmeliyim ki :)
Soran+1 yılOlcağını sanmıyorum ama hayırlısı..
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle bende sanmıyorum maalesef uzaklık var çünkü ama umut işte hayırlısı diyebiliyor insan deli gibi olmasını isterken ancak öyle diyebiliyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende dedim. Pişmanim görmeden dememek gerekiyormuş..
15 Yorumla
Soran+1 yılTipten mi kasıt acaba?
Cevap sahibi+1 yılDetaya inmeye gerek yok.. yalniz tek dicem sey sanal aşklar pek olumlu olmuyor.. sizde boyunuzdan büyük laflar etmeyin..
Soran+1 yılGörüntüleri biliyoruz o yüzden sordum
Cevap sahibi+1 yılBol şanss.
Soran+1 yılTeşekkürler.
Bu cümleyi nasıl bu kadar baslitlestiriysu n anlamıyorum eğer gerçekten fikrin kalbin bedenin ruhun onu seviyrsa gelip burada boyle bir soru sormazdn
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 günlük bişey olmadığını yazdım okursan anlarsın aslında.
Soran+1 yılUzanan çok el vardı ben onun elini tuttum sadece.
+1 yılNiye seveyim sanal ortamda herşey sahte zaten
Öyle diyenede inanırsan beyin uçmuş dimektir01 Yorumla
Soran+1 yılNormal ortamdakileri de gördün fark görmüyorum ben.
Niye diyemesin bak "Seni seviyorum" okadar anlamsız ve basit oldu ki artık millet öpüsmeyi sevişmeyi sevgi ask sanıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Helal (:
- Devamını Gör (120)
Devamını Gör(165)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri