Sevebilirm hiç görmeden etmeden yapabılırım sıcaklıgını hıssettkten sonra yapabılırım bununla karsılasmadım henuz fakat yapabılırım cnku biz Yaradanı da hiç görmeden sevdik..
Cevabın nedir?
+1 yılSevebilir mişim bende bilmiyordum sevmek görmekten ve dokunmaktan ibaret değilmiş bir kelimesini bile dakikalarca okumakmış, yanında olmasını istediğin zamanlarda fiziken olmasa da yanında hissetmek diye bir şey varmış öyle bir şey oluyormuş ki dünyada ki diğer insanlar sanki görünmez oluyormuş ve bunları hiç bilmiyordum iyi ki öğrendim iyi ki öğretti bana 😍
43 Yorumla- +1 yıl
mukemml anlatmıssın tesekkr ederm bunları sana ogreten ınsnla umuram yollarınz ayrlmaz:*
- +1 yıl
Hissettiklerim sadece, teşekkür ederim umarım 😊
- +1 yıl
hısstklerın de kalbn kadr guzel huzurlu geceler.
En İyi Cevaplar
+1 yılAsla imkanı yok. En fazla kafanda yarattığın karakteri seversin. Hem ben ilk görüşte aşka da inanmam zaten
11 Yorumla- +1 yıl
O dgru ztn arastrmalara bakılırsa zaten ılk goruste ask yoktr 3. gorusde ask vardır yanı ılk goruste beyın o profılı begenıyor hosuna gdıyor bılınc onu algılıyor ıkıncı goruste hoslantı yerını cok baska yere bırakıyr ve ucuncude ask dedıgımz olay oluyo
4 sene hiç görmeden dokunmadan birlikteydik. Pişman mıyım değilmiim bilmiyrm ama degmezmiş galiba
116 Yorumla- +1 yıl
4 sene hıc gormeden nasıl oluyor? neden hıc gorusmedınz? gorusmemenıze rahmn 4 sene nasıl surdu?
- +1 yıl
Hıc bı sekılde gorusmeden 4 sene surmus olması ınanılmz sasrtıcı ve bu denlı baglı olusun 4 senenı gecırıp pısmn olmana uzuldum ama bı yandan ıyı olms hıc olmzsa gormeden bıtmıs gorusmus olsaydın ve o sekılde btseydı belkı daha farklı olucaktı bu sefer pısmanlık sarıcaktı her tarafını herseyde bır hayır vardır
- +1 yıl
hani hiç cesareti olmayan, karsısındakı ıcın hiçbişey yapmayan ınsanlar vardır. o da onlardan biriydi. 3 sene önce bitti ayrıldık. o donemlerde psikolojık olarak etkılenmıstım gercekten sonrasında unuttum hiç bir hissim kalmadı ona karşı. ama o benı unutamamıs gecen hafta ulaştı bana. hiç bisey hissetmedım bılıyo musun. sanırım 3 gün önce nişanlandı
- +1 yıl
ama hayatnda senı etkıleyen olaylarn basında gelıyor Şu an burda bu satte bunları bu sekılde yazıyorsan hala atlatamadıgını dusunuyrm yanı oyle deglse bıle ıllakı brz. Senı unuttugunu dusunuyrm kı oyle 3 sen once bıtmıs ve senı gecen hafta aramıs dedın unutamadıysa 3 senedır nerdeydı? senın onu tamamen bıtrdgn bı anda gelmesı sacma. ıyı olms aslnda bıseyler yasayıp paylassaydın emn ol atlatman hıc ama hıc kolay olmazdı boylesı ıyı olms bnce
- +1 yıl
Birşeyler de yaşamıştık aslında sınıf arkadasımdı. Ama bitiyo ya gercekten karsıma cıksa yolda denk gelse hiçbi his yaratmaz artık bana emınım aklıma bıle gelmıyo acıkcası. bu saatte burda olmam sadece yabancı dizi için :) geçmişte kaldı artık iyisyle kötüsüyle. bir daha biriyle gormeden dokunmadan ilişki yasar mısın dıye sorarsan eger; yaşamam. yanında olmak isterim.
- +1 yıl
zaten yasadıgın bı olay sana tecrubedr bır daha aynısını yapmazsn umarm hayatnda bndan snra sevdgıın kadr sevılırsın mutlu olrsn
- +1 yıl
Kız cocuklarının kalbı Babasına aıttır. benım henuz bı kalbım olmadı babamla annem 12 sene once ayrıldlar babam annemı aldattı. Babamdan snra erkeklere guvenme konusunda sıkntı yasadım sonra babam oyle dıye baskalarını suclamaktan vazgectm. 6 sene bırını sevdım ondan baskasını almadım hayatıma ve 6 sene sonnda sevgılı olduk. 4 ay dolu dolu yasadık ve ayrldk neden ayrıldık hala blmıyrm. Gecen sene 15 subatta ayrıldak. hala hayatma kmseyı almadım alamıyrm. elımde degıl kapattm kalbımı. Babam bı yara acmıstı buda o yaraya merhem olmak yerıne yaramı yenıden kanattı. Kısacası olacagı varsa eger dogru zmnda dgru ınsan mutlaka gelır ve olur beklıyrm sadece. Bırz uzun yazdm k bkmayn
- +1 yıl
Kızların ilk aşkları babaları olurmuş haklısın. İnsanların kişilikleri aile içinde yasadıklarıyla şekilleniyo galiba. Sende üzücü seyler yasamıssın , ama bunlar hayatta var herkes her zmana mutlu olamıyo. bu istege de bağlı değil biliyo musun? ne yazıldıysa onu yaşıyoruz biraz da. Bunu değiştirmek için umutlu olmayız her zaman. seni biraz umutsuz gördüm sakın geçmişe takılıp kalma. insanlara güven ya da guvenme demıcem sana sadece hislerine güven onlar senı dogru yola cıkarır :) ben de uzun yazdım ödeştik :)
- +1 yıl
Gecmıse takılmıs olsam hayatıma kmseyı almak ısteemzdm ama dgru zmnda dgru ınsann gelecegını bılıyorum. Rabbım sevdıgı kuluna cektrrmıs hıc ona karsı gelmedım verdgı dertlere ısyan etmedım derdı verdıyse dermanıda verır. evet cok zorluklar gordum ama bu hayatta artık daha guclu durmamı sagladı bunn ıcınde ayrıca mutluyum. gecmısımı yasadıklarımı unuttm demıcem bu ımkansz fakat yasadıklarımla yasamaya alısktım artık alısmak uzun zmn alıyo ama snrasnda toparlanıyosun hıc olmzsa bırzda.. Şu an Babamı anlattgm onnla alakalı hc bısey blmedgm halde onu ıceren bı kıtap yazmaya basladım bıterse gzl olucak. ozel guvenlık sınavına grcm kazanıcam allahn ıznyle yanı önume bakıyorum :)
- +1 yıl
4 ay once cok heveslı basladım yazmaya yazmk ruhu rahatlatıyo baan gore kesnlıkle severek yazıyrdum kısa kısa seyler cogu sayfalarda paylasılıyordu mesel 'BABA UZAKSIN AMA YARALARIMI KANATABİLİYORSUN, YAPMA KAN KAYBINDAN ÖLÜRÜM ANEM ÜZÜLÜR' kısa olan bı tanesı bu mesela :) Şu an 42 sayfa yazabıldım ınan yazamıyorum yazrken aglıyorum ve okudugmda bunu nasıl yazdm dıyrm kendıme soylemedıgım yuzlesmeye korktgm herseyı dokuyrm satrlara.. Allahn ıznıyle bıterde yayınlanırsa söz ımzalı bır sekılde sana ulasıcak
- +1 yıl
birseyleri hissederek yazdıgın için duygusallaşmak normaldir. Ama başladıgın işi bitirmen gerekiyo sakın vazgecme. yazdıklarını da okut arkadaslarına, bana da gonderebılırsın tabi , fikirlerini alırsın daha sağlam temller atmıs olursun. sen bir gün ölceksin ama eserin sonsuza kadar yasayacak vazgecme bu hislerinden devam et yazmaya :)
- +1 yıl
Kesınlıkle yaptgm bıseyı yarıda bırakma gbı bı huyum yok zaten fıkırlerını dusuncelerını begendıgım yakınlarıma okuyrm fıkır alıyorm tabıkı de sımdılık yazdgm kdrını sana nasıl okucam kı fıkrını almak ıstıyrsam nasıl yapıcaz
+1 yılEğer yürektense sevdamız bırak gözlerin değil gönlün sevsin.. 😉 Suskunşair
13 Yorumla- +1 yıl
cok guzel yazmssn Bay SuskunŞair :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
😊😊😊
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
15Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Yaradana duyulan sevgi ile insana duyulan farklıdır Tanrı insanın özünden gelen bir sevgidir İnsan ise yapaydır
Görmeden dokunmadan sevemem11 Yorumla- +1 yıl
Yaradana duyulan sevgı kutsal evet ama bır dıgerıde ınsan Yaradanın yarattıgı yanı boyle kutsal Nurlu bırının eserınıde o sekılde seveblrz bana gore tabı senn dusuncene de saygı duyuyrm tabı
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılaşık olmak için bir dokunuş bir göz gerekmez eğer sevdiysen aşk sana dokunmuş demektir...
25 Yorumla- +1 yıl
super bır yorum tesekkr ederımm..
- +1 yıl
rica ederim.. olması gereken bu...
- +1 yıl
haklısınz tesekkrler huzurlu geceler
- +1 yıl
sizede..
- +1 yıl
teşekkürler EİG için
+1 yılBaşlığı okuyunca diyecektim Rabbimizi seviylruz öyle ama sen yazmışsın zaten :)
11 Yorumla- +1 yıl
sevındım :)
son sözü güzel dedin. sadece aylarca mesajlaştığım kıza aşık olmuşluğum var.
12 Yorumla- +1 yıl
bu olablr ınanırım ve muazzam bıseyde olablr tarıfsz ama guzl bı tarıfszlık
Kişilik & Karakter konusunda 685 cevap paylaştı. Sevemem. Sevilmez de bence.
21 Yorumla- +1 yıl
neden pekı?
+1 yılSeviyorum sevebilir misin değil 😂
12 Yorumla- +1 yıl
ahahh tesekkrler ozzmn :)
- +1 yıl
rica o zaman gerçekler 😂
+1 yılSon cumlenden dolayi sen cok seviyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
nasıl yanı?
- +1 yıl
Yaradani da hic gormeden sevdik.
- +1 yıl
evet kesınlıklee varlıgını bılmemız yeterlı oldu
+1 yılresmini falan da mi görmesek😬
11 Yorumla- +1 yıl
okadarda degl canm resmı var ses tonunu bılıyorsn sadece gormedıgın yannda hıc olmadıgın
Sevmek için gönül yeter, göze gerek yok
12 Yorumla- +1 yıl
mukemmel tesekkr ederım :)
severım ama sevmek ıstemıyorum artık
11 Yorumla- +1 yıl
yanı ınsan bı sure sonra oyle oluyo
sonuna kadar haklısın
110 Yorumla- +1 yıl
tesekkr ederım
- +1 yıl
Hassas olmayan konu bana gore nadırdır belkıde hayatta herseyı kale dıkkate almamız gerekıyor ama malesef bunu yapan henz cok az ınsan var
- +1 yıl
haytta herseye yetısmek olsa hersy yolnda olrdu ama hayatta hep ıyı olamıyorz malesef dunyanın duzenı bu galıba. Hayat bır elek bız ıse eleğin uzerınde bır bugday oyle sallanıyoruz ıste
- +1 yıl
eleğın sallantısına rahmn durmayı becerdysen basarmıssındr bence ;)
- +1 yıl
hayatta cogu kez cogu zmn haklı oldugumu bılıyrm goruyorum ama bunun ne kdr artısı oldugunu blmıyrm ınankı
Seversin. Bazen sadece konuşması yeter
10 Yorumla
+1 yılevet🙈🙈
11 Yorumla- +1 yıl
bncedee evet :)
Sevmem
111 Yorumla- +1 yıl
sebep pekı?
- +1 yıl
bu konuda baya yara almıssın ozmn
- +1 yıl
en guzelını yapyrsn
- +1 yıl
neyın detayı ne konuda haklyım :)
- +1 yıl
ıctıgın su umarım bogaznda kalmamıstr ztn ondan snrası kendılıgınden gelır ıyı olr
- +1 yıl
sevndım ozmn
+1 yılSeverim.
26 Yorumla- +1 yıl
cok guzel evet
- +1 yıl
@bulduberk o sızın kalbınzın dusuncenızın guzellıgı
- +1 yıl
@bulduberk burda olan konusma yeterlı bence kusura bakmayn
zaten bu aşk oluyor
18 Yorumla- +1 yıl
oylemı oluyor evet haklsn
- +1 yıl
Gerckten kalpten yurekten ıstedıkten sonra emn ol zamanıı geldgnde olur
- +1 yıl
Seker de aynı tuza benzıyor ılk bakıldıgnda ama tadları cok farklı.. Yanı sans vererek dgru ınsanı bulucaksn bu da oncekı gbı yapar eder demıceksın bunu sakın yapma ıllakı senı hakeden gelır bulur senı sen ıstemesen bıle agzndan evet cumlesı cıkar engel olamayz aynı hayrlısı herseyın
- +1 yıl
aynn oyle yorumların ıcın tesekkrler hayrlı sabahlar
Sevemem daha neler
11 Yorumla- +1 yıl
bu durumla karsı karsıya bırakmadım zaten senı soru sadece sevemem dıyosn sevme zorunda deglsn :) dusuncene saygı duyuyrm
Sevemem
11 Yorumla- +1 yıl
nedenn?
+1 yılseverim
11 Yorumla- +1 yıl
yanıı bncede
Kişilik & Karakter konusunda 17,7b cevap paylaştı. Çok zor be
11 Yorumla- +1 yıl
zor ama tarıfı olmazdı heralde ole bı duygunun
- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılmümkün değil
112 Yorumla- +1 yıl
neden pekı
- +1 yıl
Hayalindeki hayaleti seviyorsun demektir. Görmek gerek sevmek için
- +1 yıl
yanı evet sana gore
- +1 yıl
gerçekler bu, senin dediğinin kitaptaki bir karaktere aşık olmak kadar hayal dünyası
- +1 yıl
alakası yok en basıt ornek Yaradanı gormeden sevdık asık olduk
- +1 yıl
Yaradanla bir erkeği nasıl aynı tutuyorsun? Yüzünü ve canlı kanlı görmediğin birini nasıl seversin ki? onu sadece mesajda anlattığı kadar bilirsin, belki sarı dişli, terbiyesiz ve medeniyet bilmeyen biridir? Beni mesela tanımıyorsun nereden bilebilirsin nasıl insanım?
- +1 yıl
Şu an bu denlı beyın yoran kafa kurcalıyan ve bnım Şu an bunları sana yazmama neden olabılme yetenegıne sahıpsen sen zaten fıkırlerı dusuncelerı yasadıklarıyla farklı bırı oluyrsn. Sordgm soruyu tam anlamyla acıklayablrm dah ıyı olucak mesela dıyorm bu olucak dıye degıl gormeden yan yana gelmeden dedım fakat profılını blıyrsn fotografları yasadıgı yerı aılesını ve en onmlısı ses tonunu bılıyrsun ve sadece ses tonu bıle sevılmeye deger. Ses tonu huznu acıyı sevncı mutlulugu butun duyguları anlatabılen guce sahıp. Onun ses tonundakı huzur bıle sevmeme neden olabılır tabı bu bana gore
- +1 yıl
seni anlıyorum eskiden de ben böyle düşünüyordum ama o kişi ile beraber zaman geçirince hiç öyle olmadığını gördüm. misal kadınlar evlenmeden erkeğin muhteşem olduğundan bahsederler ama evlendikten sonra kirli pasaklı biri olduğu medeniyet değilen şey olmadığını söylerler. Dedemin hep bir sözü vardı birini tanımak istiyorsan onunla 1 ay beraber ortamda yaşa. Hakikaten böyleymiş
- +1 yıl
oerası da kesınlıkle dgru dedenın ellerınden opuyorum cok dgru soylems
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin :) Yine tabi insan her şeyi tecrübe etmeli. Öyle öğrenir insan
- +1 yıl
kesınlkle basın sagolsn allah rahmet eglesın
- +1 yıl
Teşekkürler :)
hayır
11 Yorumla- +1 yıl
anladıım
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Hiç Görmediğin, Dokunmadığın, Gözlerine Bakıp Konuşmadığın Birini Sevebilir misin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım