Hiç görmeden, dokunmadan sevmek diye bişey var mı sizce. Kimisi sesi, fotoğrafları yettti kalbime der, kimileri görmeden sevmek mi olurmuş der. Size göre Görmeden aşk olur mu 🍂
Biri vardı çok sevmiştim ama elimde sadece resmi vardı sesleri vardı bir de içime işleyen sözleri çoğu insan saçma buluyordu insan görmeden sever mi diye bir tok sorun yaşadık bazen yanyana olayı o kadar istedim ki.. Biz daha yanyana gelemeden beraber olmayı özledik biz daha birbirimize sarılmamışken birbirimize sarılmayı özledik:" her şeye herkese inat devam ettik. Ve 1 yılın sonunda ne oldu biliyor musunuz? Yanyana geldik sarıldık ayrıldıktan sonra özlemimizin boyutu değişti bu yüzden daha çok özledik daha çok sevdik. Peki sonra ne oldu biliyor musunuz? Tüm engelleri aşan biz en büyük engel olduk birbirimize. Diyeceğim o ki mesafe bir gün aşılır insan görmeden de sever önemli olan en büyük engeli aşmak çünkü size en büyük engel yine sizsiniz...
ay sevemez felan diyenler olur şimdi. Bu konu kişiden kişiye değişir herkesin düşüncesi bir olmaz. Benim düşüncem sevebilir ben seviyorum ve seveceğim kesinlikle.
Kalbi güzelse o kadar güzel sever ki aklında oluşucak şeyler onun sıcacık elini tutmak, sarılırken saçının yüzünü okşamasını, saçlarından gelen kokusunu içine çekmesini, onun yapacağı bir çok aktiviteyi hayal ederek geçirir... Hayatını bir umuda bağlar. karşılık beklemeden seviyorsun çünkü. Ama bir sıkıtnı başladığında çığ etkisi gibi büyür gider
Gerçek sevgi zaten budur, görmeden dokunmadan sevmek. hayal etmek düşünmek endişelenmek merak etmek. herkes dokunuyor herkes bu şekilde seviyor artık, bu zaten sıradan oldu, gerçek sevgiyi mesafe belirler mesafeye rağmen aşkınız bitmiyorsa aklınızdan çıkmıyorsa seviyorsunuzdur.
Evet oluyor.. Özellikle sanal ortamda çok oluyor.. yüzünü sesini dahi. duymadığı birine karşı. sırf konuşmalarından muhabbetinden bir yakınlık bir sevgi duyulabiliyor.. Fakat iş karşılıklı görüşmeye varınca konuştuğü insanın hayal ettiği gibi. bir dış görünüşe sahip. olmadığını görünce.. Ne aşk kalıyor ne sevgi.. bitiyor..
Sevgi zaten bu değil midir:? dokunmaya kıyamamak, gözlerden sakınmak.. Elbette, sevilir ve aşık dahi olunabilir. Büyük bir yürek ister, iki günden çok ömür ister, çaba ister..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevebilir tabi ki. Ama özlemi biraz dayanılmaz olabiliyor. Sürekli görmek, sarılmak, kokusunu içine çekmek istiyorsun. Benim sevgilim başka şehirde şuanda. Biz 2 yıllık ilişkimizde sadece 2 kere görüşebildik, yanıma gelmek buluşmak istiyor ama benim ailevi sorunlarımdan dolayı gelse de buluşamıyoruz. O yüzden ben gelme diyorum. Ama bu sevmeme, aşık olmama engel değil.
Aşk sevişmek için bir bahane değildir, aşk özel bir şeydir ve gerçek aşka sahip insanlar bunu yapabilir. Ne yazık ki günümüz gençleri böyle olamıyor ve olabileceğini de sanmıyorum.
Yürek işidir sevmek. Yüreğin ile sevmediğin, ruhuna dokunmadığın birine sevdiğini söyleyemezsin.. Gözün ile değil, kalbin ile seversen "seviyorum" diyebilirsin ancak. Gerisi yalnızca iki emanet beden..
Ben lise hayatım boyunca birsürü kızdan çıkma teklifi aldım.. bazılarına sevgilim var zaten diyip kibarca reddediyordum. Bana 2 olurum diyenler bile oldu. Gel görki almanyadan bir kızla tanıştım aşık oldum 8 yıl sürdü. O yaşta kızı 1 saat görebilmek için çorumda otoparklarda yattım. Pandiyona param yetmediği için. Ben çaresizmiydimki. Kolayı herkes sever. Nihayatinde aramız bir şekilde bozuldu. Başkası ile evlendik. 15 yıl oldu ama halen aklımdan çıkaramıyorumm. onu
Evet bu mümkün, 1-,15 yıl kadar sadece telefonda görüştüğüm bir hatun vardı. Seslerimizi sevmiştik. Sonra tanıştık fiziki olarakda beğendik. Yani mümkün olan bir durum
Ben görmeden ve dokunmadan sevebilirim. Çünkü ben kisa süreli degil ileriye dönük severim. Ileriye dönük sevenler , mantigi , ahlagi , edebi , anlayışli olmasini severler.
haddin fazla ilişkinin uzun süre devam etmesini sağlar uzak mesafe aslında yalanlar üzerine kuruludur ve bu yalanlar ne kadar uzaktan söyleniyorsa o kadar geç anlaşılır yalancının mumu yatsıya kadar değil de yalancının mumu karşısına geçene kadar yanar :)
Olur , hiç görmeden de sevilir tek fotoğraf yeter gerçek seven o sondaki kavuşmayı bildiği için bekler anneannem mesela ölen dedemi öyle güzel seviyorki her sabah kahvaltısında dedemin fotoğrafına çay içirir mesela fotoğrafı siler temizler yemek yedirir öper koklar oda kavuşmayı bekler yani;sevmenin uzağı yakını yoktur seven insan her şekilde sever
Gerçek sevgi hissederek başlar zaten illa yanında olucak ona dokundukça seviceksin diye birşey yok. Yanındayken de seviceksin yanında degilken hem ozleyecek , hem seviceksin çok tatlı :)
Sizin dediginizi engelli kardeşlerimiz yapiyoe görmüyor seçiyor dokunamiyor seviyor sevgi dediğiniz şey Allah'a olan inançtır yaratılanı sev yaratandan ötürü
Sevebilir ama yetmez bir süre sonra yan yana gelmek ister insan. Konuşurken mimiklerini görmek, neyi nasıl yaptığını, bir çay içerken bile çayına ne kadar şeker attığını bile gözlemleyip öğrenmek ister. En azından ben öyle isterdim :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aşk izafiyetin önüne geçebilir. Yeterki düşüncelerle vücut bulsun, her mesafe, her dokunuş, her görüş..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Önceden görmüştür az çok tanıyordur daha sonra birdaha görememiştir anca o zaman diğer türlü internet üzerinden görmeden sevmek diye birşey yok illaki görüyor yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Oldu. Ama bitti geçti 4 yılımı verdim 1 kez bile gerçek hayatta görmedim 2 kez aldatıldım. Ve çok aşık oldum ama geçti.