- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılNormal bulamıyorum yahu niyeyse, erkek her bakımdan üstün olmalı kadından, keza yaş olarak da öyle. Ben hep olgun sevdim kardeşlerimin aksine, onlar çıtır seviyor, yahu asıl olgun adam, ah yaş almış adam, yaşı geçkin, sportif adam çıtırdır, şu bebelere niye ilgi duyuyorlar, anlayamıyorum yahu, zevkler ve renkler tartışılmıyor
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılYa şimdi şöyle bir durum var 30 yaş artık mental olarak kendini stabil etmiştir ama 22-23 yaşındakiler biraz daha tavırları mentalitesi oturmamış oluyor ama bu tabi ki kimseyi pedofili yapmaz bir kere pedofili böyle durumlar için kullanılcak kadar basit değil güncellemeden anladığım kadarıyla birileri demiş oyüzden yazdım bunu
22 Yorumla- 1 yıl
Çok net bir şey söyleyeceğim mentalite ile yatağa girilmiyor beden ile yatağa giriliyor bu yüzden bir kadın genç bir beden isteyebilir. Bir de kafa şu gençlerle her şeyi yaşayım doyayim bedensel hazlara sonra 30 yaşında yaşlı bir adamla evleneyim zaten cinsel beklenti yok çocuk sahibi olmak hariç imkanlarından yararlanayım karakteride olgun olsun beni yormasin. Kafa bu aslında 30 yaşındaki erkeklere erkek bile olarak görmüyorsunuz. Sadece nikahlı ev arkadaşı..
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılNormal. Bizim yaşımızdaki erkekler hemen yaşlanmış. Ya işyerinde 2000'li bir çocuk var, baya da yakışıklı. Yani hoşlanmıyorum tabi ki ama aynı mahallede oturuyoruz. Markette alışveriş yaparken beni görse, omuzlarımdan tutup kendine çevirip dudaklarıma yapissa diye bir fantezi da kurmuyorum yani 😅
610 Yorumla- 1 yıl
Fantezinin alasını kurdun
- 1 yıl
Sizin cevrenizdekiler özel seçilmiş olmalı 😀
Tahminim ofis benzeri bir yerde çalışıyorsun. 30 yaş genç sayılır ayrıca. Kendine bakan adam yaşı 50 olsada taş gibidir. Çevremde görüyorum 20 25 yaş arası gençleri. Çoğu göbekli, yağlı butlu. İçki, sigara, düzensiz hayat. Soruyu soran hanım efendi zaten tercihinide yapmış. Söylenecek bir söz yok ayrica 😀 - 1 yıl
Tanisalim
- 1 yıl
@Believer34 tabi ki de 30 yaş genç. Bana kalırsa 60-65 yaşına kadar gençsin. Gerçekten de 20-25 yaşında olup kendine bakmamış, yüzü kırışmış ve saçları gitmiş insanlar çok. Genç görünüm yaşa da bakmıyor.
- 1 yıl
@scorpiongirl429 sende benim gibi objektifsin. Teşekkürler 👍
- 1 yıl
- 1 yıl
Senin için ve senin gibi kendini genç sanan arkadaşlarla boşa zaman kaybetmeyeceğim. Seni ve diğer genç arkadaşları hem sporda, hemde yatakta ezer geçerim. Anlıyorum sizi. 27 28 yaş üstü kadınlar tarafından tercih edilmiyorsunuz. Yaşınız itibari ile de sürekli birileri ile yarış halindesiniz. Alın genç kızlar sizin olsun. Daha ne cvp vereyim. Hepsi sizin olsun.
- 1 yıl
Engel tuşunu çok seviyorum bu arada. Ve şakkadana seni engelliyorum @Normam
Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Gayet normal, 25 yaşında erkek arkadaşı olan 37 yaşında arkadaşım olan bir kız vardı, oluyor yani.
Ben kendim de 25 yaş civarı kadınlarla gayet uyumlu olabiliyorum, yani bu işin nüfus cüzdanında yazan yaşla pek alakası yok, enerjiyle ilgisi var.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, yaz sıcakları gelmiş! 😏 İçini ısıtan gençlik enerjisi müthiş bir şey, değil mi? Yaş sadece bir rakam sonuçta, önemli olan ruh yaşın ve aranızdaki enerji. Eğer eğleniyorsan ve mutlu hissediyorsan, kime ne! 😊 Ama tabii ki, duygusal bağların ve değerlerin de önemli olduğunu unutma. Ateşle oynamak tatlı ama dikkatli olmak lazım🔥😜
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılNormaldir evet kadının büyük olması daha güzeldir zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl22-23 yaşında çıtır diyebileceğin yakışıklı boylu kaslı azınlıkta olanları 20-25 yaşında kızlar kapıyor. Çünkü o adamlar 22-23 değil 28-29 gösteriyor fizik ve mental olarak. Sana sıra gelirse seninle de olur. Onun dışında 20'lerin başındaki adamların çoğunun ya tipini ya boyunu ya da huyunu sevmeyeceksin. O yaşta adamların çoğu ya feminen karakterli ya da çocuk ruhlu. İçlerinde yetişkin gibi davranan çok az insan. Diğerlerinden zaten elektrik alamazsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılŞimdiki 20-25 yaş arası Senin bile bilmediğim her şeyi biliyor valla 50 yaşındakinden daha fazla şey gördük diye düşünüyorum bütün dert çile her şey bizde böyle hayatın ta
41 Yorumla- 1 yıl
Haydi bilsin bakalım
1 yılNormal tabii, nolmus sanki. Erkekler kendinden kucuklerden etkilenirken sorun yom kadinlar etkilenince niye sorun olsun ki
52 Yorumla- 1 yıl
Bunu sorun eden yine bazı kadınlar olduğu halde ne diye yine erkeklere patlama peşindeymişsiniz gibi "erkekler kendinden küçüklerden etkilenirken sorun yok" falan diyorsunuz. 20-25 yaşındaki bir erkeğin soruyu soran hanımefendiye karşı çıkma ihtimali yok bence.
(Sadece eklentide yazdığı gibi 35 üstü erkekler kendisini beğenmiyor diye gıcık olmuş linçlemiş. O da gıcıklıktan olduğu için sayılmaz:) - 1 yıl
Erkeklere hemen sapık ya da pedofili diyorlar... O nolcek 😀
Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Biraz anormal gibi ben 23 yaşındayım nişanlım da 23. Her gün keşke benden 3 4 yaş büyük olsaydın diyorum 😅
Cinsel açıdan belki haklı olabilirsin ama olgunluk olarak çok da tatmin edici değiller37 Yorumla- 1 yıl
Siz 20 likleri cinsel yönden cok abartiyorsunuz. Bilginiz olsun 😀
- 1 yıl
Dayıyı keko tipler ve kaba tipler söyler. Bu arada sen ve senin yasitlarin her olgunun sizin pesinizde oldugunu saniyorsunuz. Devam edin böyle 😀
- 1 yıl
32 yaşında şirket sahibi bir kadın ile tanıştım. Paraysa para, fizikse fizik. Tecrubeyse tecrübe. Siz devam edin kümesinizde yemlemeyee 😂😀
- 1 yıl
Siz neyin kafasini yasiyorsunuz bilmiyorum. Burada yorum yaziyoruz diye sizin pesinizde oldugumumuzu saniyorsunuz. Dayı kelimesi bir hakarettir. Karsindakini küçümseme halidir. Ayrıca bana ne 20 li yaşları tercih etmenizden. Alın sizin olsun bebeler 😀
Normal değil. Bana çocuk geliyorlar o yaşlar, kafalarını okşayarak sevesim geliyor ancak. Ablaları olduğumuzu kabullenelim. Gerçi bazıları bizi daha çok tercih ediyor ama.
22 Yorumla- 1 yıl
Kabullenmeyin her kadın bir cevherdir her yaşta hem de
- 1 yıl
😄😄yaşlı nine seni
Gizli Üye(36-45)1 yılÇoluk çocuk , hiç uğraşamam. Bana benden daha akıllı biri lazım.
725 Yorumla- 1 yıl
Güzel cevap, tebrik ederim. Konuşmak isterim..
Cevap sahibi1 yıl@Ardaerdem Ben daha çok mantık insanıyım, bu yüzden görmüş geçirmiş olgun insanlar beni sarar, elbette yaşına göre olgun kisilsr var, ama duygusal anlamda yorar, neden çünkü kadında kıskançlık çok, olur, kafada kuran varlıklarız çünkü,
- 1 yıl
Kendini çok iyi tanıyorsun ve hemcinslerini. Ne istediğini biliyprsun ve kendine olan güvenin yüksek.
- 1 yıl
Olgun erkekler çoğu zaman tercih sebebi
Cevap sahibi1 yılMesala tanıdığım biri var 29 yas ama cidden olgun , ama 23 yas biri de, daha aklı melekeleri yerinde değildir. Ne kadar olgun olsada ama 29 30 sınırda.
Cevap sahibi1 yıl@Ardaerdem ben kendi yaşım la ilgili konustum, ona bakar san bende çok küçük yaşta sorumluluk sahibi oldum okudum çalıştım, hasta aileme baktım, 36 yaşında biri de 22 23 yas biri ile kusura bakma olmaz yani, bayanı eleştirmiyorum ben, ayrıca çıtır isteyen bayanların çoğu da cinsel anlamda küçük istiyor, duygusallığa önem vermezler, ama ben anlasabilmek aynı pencereden bakabilmeyi aynı frekansı yakalamayı isteyen biriyim, aradaki fark bu, o yaşta biri ile duygusal. bag kuramazsın.
- 1 yıl
Nokta atışı yaptın. Tebrikler
Cevap sahibi1 yılÇünkü hayatına bir çok insan girecek yaşaması gerek çok şeyler var. Önüne engelde olmak istemem. Ama olgun yas zaten yaşayacağı yaşamış göreceğini görmüştür, istediği huzur ve sevgidir, bak şu an bile sen benim baktım pencereden bakmıyorsun, ayrı kulvarda düşünüyoruz, tanımadığımız halde.
Cevap sahibi1 yıl@Ardaerdem seni kırmakta değil, bu arada belki sert mizaç hissettin ama, gerçek bu , hayatında başarılar dilerim iyiaksamlar.
- 1 yıl
Yürümek değil dostum hanımefendi olayı çözmüş çok haklı sevgi huzur isteniyor bizim yaşlarda artık
- 1 yıl
Ben de anlattığın gibi çok gördüm geçirdim 16 ülke ve insanlar tanıdım. Kısaca özetlemişsin herşeyi. İzmir den sevgiler iyi akşamlar
Soran1 yıl@Zodiac35Tr buda nasıl yalakalık yapıyor ya abaza
Cevap sahibi1 yıl@Ardaerdem Mesele benim dikkat e alıp almamam farkindaysaniz seninle muhatap oldum, ifade edebilmek için, ✌️
- 1 yıl
Beyniniz ters çalışıyor sizin işte anlatılan bu ama anlamıyorsunuz çıkın şu ergenlikten büyüyün azıcık!!
Soran1 yılYaşlı adamlar çok abaza oluyor heryerde sosyal hayattada yaaa gıcık oluyorum şunlara
Cevap sahibi1 yıl@Maritimo Pardon hangi sözler
Cevap sahibi1 yıl@Ardaerdem bu hayatın herzamaninda ve yaşında olan şeyler. 50 yaşında birinin boş konuşması gibi , dediğim gibi yukarıda, olgun kadınların genç tercihi geneli cinsellik, duygusal bağ değil ben buna istinaden öyle dedim ince detaya önem vererek
- 1 yıl
32 olur mu?
Cevap sahibi1 yıl@AskAdami9191 benim duygusal bağ anlaşmaya ihtiyacım var Bu yüzden ikili ilişkilerden uzak duruyorum ben istesem çok var ama ben gerçekten detaycı bir insanım Ayrıca sen bir terazi burcusun Ben bir başak burcuyum teraziler flört üz olur başak burcu daha sadık tek kişi ilişki yaşamaktan yana olurlar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılEn fazla fb olursun. Milf fantezisi olursun. Alan razı veren razı bana bir şey demek düğmez. 30 ve üzeri kadınlar çökmüş olduğundan ben de 24 25 bandında kadınlarla görüşüyorum. O yüzden tabiki eleştiri yapmıyorum 😇
00 Yorumla
1 yılDeğil be ne subyancisi bende hep olgun kadınlarla yaşı büyük kadınlarla görüşüyorum bence biz normaliz onlar anormal olan onlar takma sen onları biz birbirimizin eti karam gurmesiyiz agzinin tadini bilene haha
012 Yorumla- 1 yıl
Merak ediyorum neden
- 1 yıl
Çünkü hep olgunlarla konuştum kendimi öyle gördüm krndi yaşıtlarımla yapamadım anlasamadim da ama her türlü sohbet muhabbet beni dinleyen anlayan çoğu şeyde konusurken bana ilgi verecek sevgisini gösterecek hep yaşı büyük olgun kişilerde gördüm evet kadinlar erkeklerden daha önce olgunlaşır ancak ben yapım gereği bu zamana kadar hep öyle devam ettim bilmiyorum
- 1 yıl
Acaba diyorum bir anneye ihtiyaç duyulduğu için mi
- 1 yıl
Arada kaç yaş oluyor
- 1 yıl
@Kapaklıkiz kendim için diyeceksen annesizligi yaşadım evet belkide bu yüzden bilmiyorum ama 1 2 yaş bazen 3 yaş oluyor hep ama şunun da farkındayım gerçekten yaşı biraz büyük kadinlar ne istediğinin tam farkında yani yaşı küçük kızlar seviyorum ama istemiyorum olsun ama olmasın şunu seviyorum ama bunun peşinden gideyim ama diğer tarafta berkecan var filan gelemiyorum
- 1 yıl
Biliyorsun akıl yaşta değil başta. Yinede dediğin doğru
- 1 yıl
@Kapaklıkiz öyle aynısını siz kızlara sorsak sizde bir iki yaş büyük istersiniz eminim çünkü bizde yaşımıza göre sizi karsilayamaybiliyoruz yapı gereği fikir gereği aşk sohbet muhabbet ilgi sevgi o yüzden kimileri var denk buluyor kimileri var musmutlular sorun da çıkmıyor ama işte boşuna dememişler her çiçek her toprakta açmaz diye...
- 1 yıl
Yapı olarak büyük isterim yani ağırlığı olacak. Benim yaş takıntım yok hatta eski sevgilim iki yaş küçüktü. 30 olup ama çocuk gibi davranan çok
- 1 yıl
@Kapaklıkiz tabi ki ama biz istisna olarak değil kaideye bakıyoruz yaşla beraber yaşantı doğru orantı bazen ters orantı olsa bile ama sadece davranış değil seni anlaması yanında olması arkanda dağ gibi durup senin ne istediğini anlaması çünkü ne demiş yazar sen bir kitap değilsin seni şimdi anlamalı sonra okuyamaz :)) benimde yaş takıntım yok ama bu zamana kadar hep büyük kişilerle konuştum böyle de devam ediyor işte
- 1 yıl
O zaman anlayabileceğin insanlar hayatında var olsun diyelim
- 1 yıl
@Kapaklıkiz umarım herkesin çünkü herkesin hayatta bir kere de olsa bunu hak ettiğini düşünen kisilerdenim ama kimisi bu şansı iyi kullanır kimisi eline yüzüne bulaştırır. Umarım herkesin gönlünce olsun 🙃
- 1 yıl
Umarım
1 yılKimse kimseye müdahale etmesin bu konuda zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna dememişler
50 YorumlaNormal değil bence. Zaten geç olgunlaştıkları söyleniyor. Çoğu evde minecraft oynuyordur. Benim 33lük çıtır bilr hayday oynuyor evde..
35 Yorumla- 1 yıl
@mayisgly cjsjcjkss
- 1 yıl
Minicraft ne la onu ben 18 yaşında bıraktım gta 5 gibi daha pahalı oyunlara başladık @xxcoppp
Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. Sadece gençliklerine. Özeniyor olabilir. Fakat o yaş delikanlı ancak o kadına parası için yaklaşır. Neden yaşıtı değilde o yaşta kadını tercih etsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hahah bence fazla ufaklar ya 27-28 olsa neyse de. Bana bebiş geliyor 20 li yaslar:)
42 Yorumla- 1 yıl
O yaslarda olanlar olgun kadınları yatağa atmanın en kolay yolu olarak görüyorlar. Amaçları zaten belli 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılYani çocuk büyütmek istiyorsan sen bilirsin. Ama yasi küçük kız tercih eden erkeklerin laf söyleme hakkı yok.
20 Yorumla Ama bu hep böyledir sadece sana hiçbir şey değil 30-35 yaşındaki kızlar genelde 22-25 arasında ki erkekler ve uzun boylu fizikli beyaz tenli kumral erkeklerden çok hoşlanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBazen bende de oluyor normal bence yaşım da tam 30 soru bana göre sanki 😅😅
55 Yorumla
Soran1 yıl😅😅
Cevap sahibi1 yıl😊😊
Soran1 yılDoğru yoldasın sende 30 gostermiyosun zaten bacım 😆
Soran1 yılNe yazıcam kız sana harun abi mısın yoksa🤣
Soran1 yılTamam harun abicim🤣
Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Sonu yok bu çıtırların niyetleri de belli ben olsam o yaşta çocuğa o gözle bakamam yaş 29
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYa benim de vardı 21 di yaşı ama ne çıtırdı ya ağzıma düşüyordu gel desem koşardı ama gururuma yediremedim 😂😂😂
44 Yorumla- 1 yıl
Senin yaş kaçtı o zamanlar
Cevap sahibi1 yıl29 du
Cevap sahibi1 yılNolduuuu
- 1 yıl
Sizi tanımak istedim. Lütfen
1 yılValla 23 yaşındayım ben bile 22 23 yaşındaki lerden etkilenmiyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle olgunnnn
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal hayatım ne var bundan harbi bu duygunun sanırım yaşı yok gibi akşamda ben bayadır baktığım birisi vardı yürürken onlar denk geldi o da bana baktı ark bir şey söyledi muhtemelen o da benden hoşlanıyor yaş farkı var ama baya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılOlgun erkek olgun kadın iyidir çıtır da insan yaşlandığı zaman gözüne hoş ve çekici geliyor, ama her halükarda caizdir evladım 👍
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Karşı cinsten çıtırlar her olgunun dikkatini çeker.
Fakat 35 lik moruklar demişsin oradan bakınca moruk gibi mi duruyorum😀00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBiliyon ağzının tadını o yaşta derdi olmaz borcu olmaz stresi olmaz akli bi tek uckurunda olur nede olsa
00 Yorumla
1 yılSana 17 lik çıtır lazım bence ama onlar da tecrübesiz oluyorlar , şöyle 19-20 ilk tecrübesi olan biri seni uçurur adeta
00 Yorumla
1 yılErkek mi kız mı anlamadik onu söylesene, normaldir. Biz erkekler küçük yastanda olgun yastanda etkileniyoruz.
00 YorumlaGayet normal zevk meselesi sonuçta. Etkilendiğin şey sadece yaş mı yoksa o yaştaki kişilerin fiziksel görünüşü ile mi alakalı?
00 Yorumla
1 yılHic bi zaman genc seven olgun birine rastlamadım
03 Yorumla
Soran1 yılBen seviyrum
- 1 yıl
😄😄
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1 ahh bu benn 😉❤️ kesinlikle normal bende öyle düşünüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılYani 7 8 yaş farkı önemsemeyen biriyse normal
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBence normal. Ben büyük konuştum sanirim ve benden epeyce küçük bir adamdan hoslandim. Masumca ilgisi beni etkiledi ama geri durdum yas farkındam dolayi maalesef.
119 Yorumla- 1 yıl
32 olur mu:)
- 1 yıl
Keşke durmasaydın
Cevap sahibi1 yıl@izmirligenc35xx ben geri durmasaydim sana ne faydasi olcaktii acaba 🤦♀️
Cevap sahibi1 yıl@AskAdami9191 olmazz yaşa göre secmiyoruz duygu elektrik işi bu!
- 1 yıl
Başkası sandım özür dilerim
Cevap sahibi1 yıl@izmirligenc35xx kim sandin?
- 1 yıl
Tanımazsın
Cevap sahibi1 yıl@Normam ya işin şakası bi yana. En fazla benden 4-5 yas küçük olsun isterim. O bile cokta ama iste gönül isine karisilmaz. Ama benim hic aklimdan gecmeyecegi yasta birine icim isinmisti. Onu aramızda 7-8 yas bile olsa daha yakindan tanimak isterdim ama yas farki coktu. Hayat...
Cevap sahibi1 yıl@Normam ne alaka. Aslında benden 3 4 yas buyuk erkekte cok seksi geliyor bana, zihin karekter olarak olgun oldugu icin. Yasi genc veya olgun yas fark etmez once karekter ki ben zaten zina yapacak biri degilim Allah in izniyle cani çektiğine bak yazmissinda
- 1 yıl
Bak ama dediğin gibi "zihin karakter" olarak olgun gwkdigu için fiziksel nedensel olarak 3-4 yaş butukleri arzulamiyorsun ama genç erkekleri fiziksel yani cinsel olarak arsuliyirsun. Problemi bu zaten insanlar aif, karajter olgun diye fixiksrl olarak kendine çekici gelmeyen 30 yaş üstü yaşlı erkekler ile evlenip kadınsal doyuma ulaşamıyor
Cevap sahibi1 yıl@Normam pardon sen bence tekrar oku bu bir ikide olgun gordugum insani arzulamadigimi ben soylemedim bi yerden uydurma. Beni benden dahami iyi bileceksin. Bu ne kompleks. İllaki biz genciz once biz arzulaniriz dusuncesi. Bu arada insan 40-45 ne gelince yaşlı olmuyo gayette fit oluyor. Insanin kendine bakması, spori, genetigi vede mental olarak kültür olarak kendini yetistirmesi ile butunlesir bunlar. Sirf daha genc olmak bi artı degildir başlı başına.
Benim benden daha genc birinden hoslanmam onun karekterini ve bana olan masum ve heyecanli ilgisinden olustu. Genc diye bakmak aklima bile gelmezdi yoksa.
Bu arada sen demekki 40ndan sonra kadinini doyuramayacaksin yazdiklarina göre ✌️😅
Cevap sahibi1 yıl@Normam gerçekten boyle dusunmen inanilmaz. Eee senin inanisina gore karin kandiramadi kendini send doyuramiyosun. Seni boynuzlarsa. Bu sacma sapan dusuncelerle iyi kafayı yemiyorsun 🤦♀️
- 1 yıl
Biynuzlaniyor zaten çoğu yaşlı erkek evli kadınlar Instagram'da genç erkek aranıyor görmüyor musun. Yapacak bir şey yok. Aldatma zaten sadece fixiksrl değildir bir kadın genç bir erkek görüp ona cinsel arzu duyuyorsa bu aldatmadir. Su gün 29-30 yaşında yaşlı rrkrkle evlensem 20-25 yaşında gebc erkekten ilgi görünce için bir his olmayacak sanki kendini tutsanda
Cevap sahibi1 yıl@Normam sen ne kafa yaşıyorsun ya. Neyse daha fazla muhattap olmak istemiyorum
- 1 yıl
Görüş sahibi hanım yaşınız kaç? benim 33, fark ne kadar acaba
Bana göre normal değil ama herkesin kendi tercihi
10 YorumlaNormal olmak isteyen kim? Benim tarzım değil o ayrı. 35 beğeniyorum ben.
10 Yorumla
1 yılİkide bir bildirim geliyor senin şu sorudan... İyi bi cvp verdik mk...
00 Yorumla
1 yılErkekler hoşlanabiliyorsa kadın da hoşlanabilir. Gayet normal.
01 Yorumla- 1 yıl
Benlik değil. Orası ayrı.
Normal, ne var ki bunda? Gönül ne isterse o caziptir. Doğrusu yanlışı kimseyi ilgilendirmez.
00 YorumlaEnce değil daha yaşlı tecrübeli lerim tercih etmesi gerek
00 Yorumla
1 yılNormal tabikide ben nasıl 28 30 yaş arasına bakiyorsam seninki de normal
03 Yorumla- 1 yıl
Olabilir
1 yılBen de 30 yaş üstü bazı kadınları çok ilgi çekici buluyorum. Olabilir yani
00 Yorumla
1 yılOlabilir ama anlık heyecan olarak kalması gerekir.
00 YorumlaErkeklere çıtır denmiyor kadınlara deniyor
30 yaşındaki kadın 23 yaşındaki erkeğe aşık olabilir01 YorumlaErkekler için normal olabilir ama kadınlar için yaşlanmaya karşı bir tepki olabilir diye düşünüyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gayet normal bir erkeğin görevi kadını her yönüyle doldurmak.
00 Yorumla
1 yılHaha olabilir normal yaşadın mı peki bişeyler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
1 yılBen 46 yaşındayım 18 gibi verse çatarım Yaşa başa bakmam yavrum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılÇok da normal bir durum değil aslında ama görülen bir durum
00 Yorumla
1 yılOrtama girişim😎😎😎genciz libidomuzda tavan yaşam enerjimizde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılNormal o yaşta kadın sonuçta ne istediğini daha iyi bilen kendini tanıyan kadındır
00 Yorumla Kimse bir diyemez neden olmasın taciz yoksa sorun yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Böyleleri neden bana denk gelmiyor lütfen beni de görün 🥹🥹😍🥰
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılısırdın mı çıtır diye ses gelınce mutlu oluyo ınsan her taze seyde
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alıp odaya eğiteyim diyorsunnn... Her şeyi ben öğreteyim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Normaldir herkes kendi zevkine göre etkilenir
00 Yorumlaöyle bir şart yok sıkıntı nerede sen etkileniyorsun sarınım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı.
1 yılbenim için de aynı, yaşımdan küçük kızlar ve kadınlar beni çok cezbediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAbazalik diz boyu çocuğu yaşındakine halleniyor
110 Yorumla
Soran1 yılAbartma ln yaşlı sensin ağlama
- 1 yıl
Bu ne biçim bir konuşma üslubu önce insanlarla konuşmayı öğren sübyancı sapık kadın
Soran1 yıl@Franciskofaniyim orsp her yerden çıkma
- 1 yıl
Zoruna gidiyor gerçekleri söylüyorum 🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Kimin orp olduğu gayet belli 🤣🤣🤣🤣🤣orsp diyene bak ya sadece acıyorum sana
- 1 yıl
Neyse daha yazma rahatsız ediyorsun 😂😂😂😂
Soran1 yıl@Franciskofaniyim ayyy ayyy g@tume bak acıyomuş bana benim yaşadığım hayatı rüyanda göremezsin 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılEmzirmeyi unutma süt çocugunu 😂😂
- 1 yıl
Sen hala yazıyor musun soruyu soran harbi malsın
- 1 yıl
Anlama kıtlığın var galiba yazma diyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılo biraz da ben fakat o kadar da küçük değil 29-30 olabilir
🤣
25 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Normam bana göre yaş olarak küçük ya hani ehehehe
Cevap sahibi1 yıl@Normam hadi canım ordan o kadar olamaz 🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de öyleyim. 22ya da 23 yaşındaki erkeklerden hoşlanıyorum. Yatakta bence daha iyiler 😅
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGayet normalsin yani
- 1 yıl
Daha önce tecrüben oldu yani genç birisiyle nerden tanıştın
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gayet normal, tercih senin, istersen 18 lik de bulabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKimsenin umrunda değilsin... kendi kendine ego kasmak diye sana demişler... İstersen 6 kişi gurup yap bize ne kimme ne...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence gerçek değil cünkü hiçbir zaman olgun kadınlar istemiyor böyle bir şey
015 Yorumla
Soran1 yılBenden iyi mi bilicen
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum yazan olmadı hshd
Soran1 yılFotoğraftaki sensen ben böyle iri yarı sevmiyorum başkasını bilemem 😅
Cevap sahibi1 yılAjhaha olsun yazarsın yine kötü değildir ya
Soran1 yılBenim tercihim değilsin 35 üstü gibi duruyosun
Cevap sahibi1 yılDeğilim 35 24 yaşındayım ama sen bilirsin
Cevap sahibi1 yılYani tam yaşımı gösteriyorum
Cevap sahibi1 yılYüzümü görsen fikrin değişirdi
Cevap sahibi1 yılİyi günler dikkat et kendine
Soran1 yılTeşekkür ederim sende
Cevap sahibi1 yılRica ederim ama yaşlı göstermiyorum
Soran1 yılBen burdan tanışmak için sormadım bu soruyu🤣
Cevap sahibi1 yılYok ya yaslı hissettim ondan söyledim ben de sıkıntı yok iri olmam doğru ama
Soran1 yılAbartı olmuş biraz
Cevap sahibi1 yılÇok abartılı görünmüyor poz öyle gösterdi
- Devamını Gör (153)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler