Bir şeylerden destek alarak olmaz, bak hafif görme bozukluğu bile başlamış. Sen git balık tut, farklı ülkeleri gez kuaförcülük oynamak için artık geç kaldın kabul et. Sadece beyinle de olmaz bazı şeyler 😂😂
Fazladan harf kullanıyorsun ne zaman yazsam, maşallah diyelim tabi olanı da kaybetme 😂
Bunu beklemiyordum bak, 15 gün sonra bir hoşça kal deriz soru aç 😂 Sen kararlısın belli, acemiliğini atınca gelirim bende bedavadan saç kestirmeye huysuz ve yaşlı adam 😂😂
Bu yaşta fazla heyecan iyi değil ben sana söyleyeyim, klavyeye de suç atma hem 😂 Eli boş da gelmiyor gerekli yatırımlar müşteri çekmeler de planlanmış, bir saattir parmaklarım yoruldu hırslandırıp saçımı bedavaya kestirmek için, tabi ki ücret alınmayacak 😒😂
Günlük de tutuyorum dersen düşüp bayılacağım şimdi 😆 Klavyeyle yıldızımız pek barışık değil o yüzden, yoksa yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var (öhöö) 😂
Hadi bakalım bekliyoruz iki gözle, sana yakın gözlüğü hediye ederim açılışa gelirsem. Davet edersin herhaldee 😂
Günlük tutmuyorum, günlük yazdığım yazıların anlamında dedim. Bu arada 3 de şirket yönetiyorum. Bütün günüm çalışmakla geçiyor. Hâlâ da yakın ya da uzak gözlüğü kullanmadığım gibi word ve excel'i 8 punto ile yazıyorum, tablolar sayfaya sigsin diye.
Yolum uzun gibi görünmeyebilir ama heyecan ve enerji hâlâ sağlam Amy. Yaşına da çok güvenme. Sanki 1 yıl önce 30 yaşındaydim. Sen de aynı şeyi hissedeceksin merak etme Zaman acımasız 😂
Ama tabii ki açılışa çağırırım. Kırmızı halılar sererim 😂
Azmine hayran kaldım, eski toprak işte ya hem zeki hem de çalışkan oluyorlar 🙂 Her canlı 45 i tadacaktır diyosun yani öyle mi, bunalıma girdim şu an, bir formülü var mı iyi hissedebilmem için peşinen söyle lütfen 😂
Ooo yıldızlar geçidi gibi, sana da bu yakışır ruhu genç adam 😂
Olmuşsun acı ama gerçek olan bu, nasıl da güzel kandırıyorsun kendini sen ya 😂 Ay sen etikette mi yapıyordun 😔 Namın yürür tabi, para çoktur sende ne de olsa 😂
Ahanda benim yapmama gerek kalmamış etiket, enerjime gıcık olan hanımefendi kendisi gelmiş. Bir de dalga geçmişler yok koltukta uyuya kalmışım da, siz de bu saatte kalkip tüm gün çalışın da sizi görelim bakalım 😂
Kadın kuaförü olmasa da hâlâ çok şey öğreniyorum. İşlerimi yönetebilmek için her gün birşeyler katmam lâzim kendime. Daha dün mali müşavirim yüzünden tek kalemde 140.000 fazladan vergi ödüyordum nerdeyse. Muhasebecimden iyi muhasebe bilmenin faydası 😂
Ya şaka maka bir yana zaten insan ne bilse kâr:)) öğrenmenin yaşı yok soru biraz mizaç içerikli olduğu için cevabım o yönde oldu.. ah muhasebecin ayıp etmiş yüz karamız😁😂
Aha, SMMM var karşımda sanırım. Nakliye tevfikatlarinda oranı yanlış girmişler. Ben de hopp rakamda yanlışlık var dedim , yeniden hesaplayinca rakam çok değişti 😂
Haha, estağfurullah zaten benimki de ironi amaçlı bir soruydu. Bugün kuaföre gittim, benim kuaförüm de bayan erkek bir arada. İçeri bir girdim en az 25 kadın var, tek erkek benim. Dedim dur sorayım 😂😂😂
Yoksa yeterince işim var zaten , başımı alamıyorum, ne kuaförlüğu.
Hadi aç be benden onay geldi 🤪😜 Ama bı şartla bı fön çekersin el ayak bı manikür Onu geç bı full ağda Hadi o da senden olsun Şöyle güzel bir kesim yaparsın Saçlarımı boyatmam ama🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet Neden olmasın
Hahahhaha Valla 2 güne kalmaz kaçarsın oradan. Bir daha kadın yüzü görmek istemeyebilirsin. Yapma kendine bunu 😂
Ossun beeee , ben o yaşamı göreyim de ben kaçayım. 😂😂😂
Ben kaçtım valla , arkama bakmadan 😂
Kadın kadından kaçar, normaldir.😂
Neler yaşadığını anlatsana dinlemek isterim :D
Denenmez değil şimdi 😃 KS den iyi müşteri çekeceğine inanıyorum jxbdjdj
Sadece KS yetmez ama evet 😂
Bu yaştan sonra olmaz ayakta durmakta zorlanırsın bastonla zor olur bu işler 😂😂
Artık kuaför koltukları var Amy, ayakta duramaya ne gerek var? Yaş 45 olabilir ama beyin 19 😂😂😂
Bir şeylerden destek alarak olmaz, bak hafif görme bozukluğu bile başlamış. Sen git balık tut, farklı ülkeleri gez kuaförcülük oynamak için artık geç kaldın kabul et. Sadece beyinle de olmaz bazı şeyler 😂😂
Göz bozukluğunu nerden çıkardın? Turp gibi maşallah 😂
Gezmedigim ülke kalmadı nerdeyse. 15 gün sonra Tayland, Bali yapacağım. Onu da ihmal etmiyorum merak etme. Kuaför benim için hobi olacak 😂😂😂
Fazladan harf kullanıyorsun ne zaman yazsam, maşallah diyelim tabi olanı da kaybetme 😂
Bunu beklemiyordum bak, 15 gün sonra bir hoşça kal deriz soru aç 😂
Sen kararlısın belli, acemiliğini atınca gelirim bende bedavadan saç kestirmeye huysuz ve yaşlı adam 😂😂
Fazladan harf kullanmamın sebebi gözler değil, tam tersine enerjik ve heyecanlı olmam. Bir de klavye azizliği. 😂😂😂
Kararlılık derken evet çok kararlıyım. 19 Haziran'da gidiyorum, gelirken 3-5 Tay veya balili masöz de getirir masaj hizmeti de veririz 😂😂😂
Gel gel , agaya beleş 😂
Bu yaşta fazla heyecan iyi değil ben sana söyleyeyim, klavyeye de suç atma hem 😂
Eli boş da gelmiyor gerekli yatırımlar müşteri çekmeler de planlanmış, bir saattir parmaklarım yoruldu hırslandırıp saçımı bedavaya kestirmek için, tabi ki ücret alınmayacak 😒😂
Ooo, bu kadarcik yazıdan parmaklarım yoruldu diyorsan hiç benim yaşıma, enerjime laf söyleme o zaman. Bu kadar yazı benim günlüğümun girişi etmez 😂
Herild yani , tüm fizibilite çalışması yapıldı, sıra icra etmekte 😂
Günlük de tutuyorum dersen düşüp bayılacağım şimdi 😆
Klavyeyle yıldızımız pek barışık değil o yüzden, yoksa yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var (öhöö) 😂
Hadi bakalım bekliyoruz iki gözle, sana yakın gözlüğü hediye ederim açılışa gelirsem. Davet edersin herhaldee 😂
Günlük tutmuyorum, günlük yazdığım yazıların anlamında dedim. Bu arada 3 de şirket yönetiyorum. Bütün günüm çalışmakla geçiyor. Hâlâ da yakın ya da uzak gözlüğü kullanmadığım gibi word ve excel'i 8 punto ile yazıyorum, tablolar sayfaya sigsin diye.
Yolum uzun gibi görünmeyebilir ama heyecan ve enerji hâlâ sağlam Amy. Yaşına da çok güvenme. Sanki 1 yıl önce 30 yaşındaydim. Sen de aynı şeyi hissedeceksin merak etme
Zaman acımasız 😂
Ama tabii ki açılışa çağırırım. Kırmızı halılar sererim 😂
Azmine hayran kaldım, eski toprak işte ya hem zeki hem de çalışkan oluyorlar 🙂
Her canlı 45 i tadacaktır diyosun yani öyle mi, bunalıma girdim şu an, bir formülü var mı iyi hissedebilmem için peşinen söyle lütfen 😂
Ooo yıldızlar geçidi gibi, sana da bu yakışır ruhu genç adam 😂
Eski toprak denecek kadar olmuş muyum ya? 😂
Motto şu olmalı. Biyolojik olarak yaş almak imkansız olsa da büyümek insanın elindedir.
Senin yaşlarında enerjime gıcık olan biri var da bir iki yerde etiketledim , ona da gıcık oldu. O yüzden etiket yapmıyorum 😂😂😂
Yıldızlar geçidi tabii ki. Namimiz yürüsün, heyt be 😂
Olmuşsun acı ama gerçek olan bu, nasıl da güzel kandırıyorsun kendini sen ya 😂
Ay sen etikette mi yapıyordun 😔
Namın yürür tabi, para çoktur sende ne de olsa 😂
Çiçeğim yaş lılar aksi olur bilmiyor musun he he de geç. Onun uyku saati geldi gider birazdan 😂😂
@Degisik_-_ bundan sonra öyle yaparım, bir de heyecanlıyım diyip durdu, belki de koltukta uyukluyor bile olabilir 😂
Uykuya dalmıştır o 😄
3 şirket yönetiyormus uyur tabi o yaşta bu mücadelesi takdire şayan 😂
3 şirket mi 😂😂😂
Öyle dedi 😂
O etiket yapacağı varya o benim. Bu adama komple gıcığım @perlamare amicaaaaaa 😂😂 şu an o koyunları sayıyor alarmı var çaldığında yatağa koşuyo 😂😂
Ahanda benim yapmama gerek kalmamış etiket, enerjime gıcık olan hanımefendi kendisi gelmiş. Bir de dalga geçmişler yok koltukta uyuya kalmışım da, siz de bu saatte kalkip tüm gün çalışın da sizi görelim bakalım 😂
Ben sizi cebimden çıkarırım beeeee. Hehey😂
45 yaş daha çok genç bir yaş. Yaşın herhalde 12 falan 45 yaşı yaşlı sandığına göre. 65 yaşına kadar her gençtir ayrıca.
Neden olmasın istersen agdaci bile olursun 😂
Allah Allah ne var mı bu agdacilikta? Herkes onu diyor 😂😂😂
Çok şey var 😂😃
Himmmm, kuaförden sonra onu da olurum.. Öğrenirim hem ne varmış 😂
Hahhah meraklı melehat
Çok da meraklı değilim yahu , öylesine. Can sıkıntısından hobi edinmeye çalışıyorum. 😂😂😂
Başka bir şey yok mu yapacak 😃
Ben bu işi sevdim , diğerlerini sevemedim 😂
Olur olur süper olur. Maşallah hiç bir iş kolu kalmadı 😄
Başladığın gün emekli olman garanti.. 😅
Sebep?
Yeterli yetenek ve eğitimin varsa olur..
Yetenek var , eğitim yok.. İşte onu alacağım ve başlayacağım 😂
Ohoo
N'oldu ya? Hobi amaçlı zaten.. iş amaçlı değil. Yeterince işim var zaten. 😂
50 yaşında artık işbaşı..😂
Niye ya? En fazla 6 ayımı alır 😂
Dene bakalım)) öğrenmenin yaşı yok diye uydurmuş birileri belki sende hayat bulur (!)😁😁
Kadın kuaförü olmasa da hâlâ çok şey öğreniyorum. İşlerimi yönetebilmek için her gün birşeyler katmam lâzim kendime. Daha dün mali müşavirim yüzünden tek kalemde 140.000 fazladan vergi ödüyordum nerdeyse. Muhasebecimden iyi muhasebe bilmenin faydası 😂
Ya şaka maka bir yana zaten insan ne bilse kâr:)) öğrenmenin yaşı yok soru biraz mizaç içerikli olduğu için cevabım o yönde oldu.. ah muhasebecin ayıp etmiş yüz karamız😁😂
Aha, SMMM var karşımda sanırım. Nakliye tevfikatlarinda oranı yanlış girmişler. Ben de hopp rakamda yanlışlık var dedim , yeniden hesaplayinca rakam çok değişti 😂
Ya bende acemiyim bakma sonradan girdiğim toplar:)) senle dalga geçtim de ben öğrendim çalışmaya başladım sonra bölümünü okuyorum 😂😂😂 işsizlik işte:))
Haha, estağfurullah zaten benimki de ironi amaçlı bir soruydu. Bugün kuaföre gittim, benim kuaförüm de bayan erkek bir arada. İçeri bir girdim en az 25 kadın var, tek erkek benim. Dedim dur sorayım 😂😂😂
Yoksa yeterince işim var zaten , başımı alamıyorum, ne kuaförlüğu.
Ama öyle deme, gerçekten tebrik ederim seni. 👏👏👏
Benim branşım başka.. işim başka benim hayat çok mix ya😂🤦🏻🙏 teşekkürler bu arada 🙏
Olsun, dediğin gibi öğrenmenin yaşı yok. Benim de mesleğim bambaşka ama işimi daha kârli yürütmek için amatörce yazılım bile öğrendim. 😂
Senden daha neler çıkacak acaba ya😂😂🐰 kuaför muhasebe yazılım.. vs vs
Var daha birşeyler de daha saymayayim boş ver. 😂
Benim mottom ne yaparsan en iyisi olmaya çalışmak. 😂
👍👍👍
Biraz zor gibi
Zoru severim, imkansız biraz zaman alır 😂
Sen varya sjssjsj 45, yaşından sonra 😂
Ne? Ne oluyormuş 45 yaşından sonra? 😂
Ahahaahh aman dur durdugun yerde gençlerin önünü aç 🤣
Hobi olarak yapacağım zaten, isteyen buyursun yapsın. Hem bakarsın salon da açar bir sürü genci de işe alırım 😂😂
Hadi aç be benden onay geldi 🤪😜
Ama bı şartla bı fön çekersin el ayak bı manikür
Onu geç bı full ağda
Hadi o da senden olsun
Şöyle güzel bir kesim yaparsın
Saçlarımı boyatmam ama🤣
Hepsi benden olsun beeee, senden değerli mi? Boya da dahil 😂
Onayı verdiğine göre yarın başlıyorum 😂
Go go go 🤣
Goooooozzzz to 😂
Vay vay vay 🤣🤣🤣
Gidiyoruz işte. Yarına dükkan hazır olur 😂
Gel mi diyosun 😬
Vallahi teklif var ısrar yok. O kadar beleş hizmeti bulsam anında damlarım ben 😂
Yoldayım 🤣
Çabuk gel 😂
🟥🟥🟥🟥🟥 Halıyı serdim 😂
İlk defa kırmızı bir halıda yurucem sjddjdj heyecan yaptım 🤣🤣🤣
45 yaş daha çok genç bir yaş. Yaşın herhalde 12 falan 45 yaşı yaşlı sandığına göre. 65 yaşına kadar her gençtir ayrıca.
@imraydalda35 bebeğim neden bu kadar üzerine alındin 45lik mısın kız yoksa 28 yazdın 🤣🤣🤣
Hiçbir şey için geç değil. Eğer kendini yeterli hissediyorsan neden olmasın.
Napcan hayırdır agdaci falan mi olucan 🤣🤣
Kuaför dedik ula, ağdaci ne? 😂
Kuaför onunda kapsıyor 🤣🤣
Ona başka personel buluruz. Hem saç keserim sadece, gerisine karışmam, zaten karistirtmazlar 😂
Eğitimini alırsan olur tabi neden olmasın 😀
Olunur
Bence olunur