Selammmmss Ge🌙e
olgun kadınların “çıtır” sevgilisi olabilemez mi?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

Selammmmss Ge🌙e
olgun kadınların “çıtır” sevgilisi olabilemez mi?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

Alakası olduğunu düşünmüyorum tamamen istekleri ile alakalı bir şey isteyen büyük isteyen küçük yaşta birisiyle ilişki istiyor çok kadın gördüm olgun yaşta olup kendinden daha olgun sevgili yapan tam tersi de vardı olgun yaşta olup genç sevgili yapan.
Kadın erkek farketmeksizin 16-20li yaşlarında çılgın deli kanlılık, delilik dönemini yaşamamışsa o baskılanmış hali olgunluğunda halk dilinde kart zampara olarak ortaya çıkıyor. Yani ergenliğini, gençliğini doya doya yaşayamayan biri istekli tekeye dönüşüyor ve enerjisel olarak çıtırlara uyum sağlıyor. O yüzden gençken saçmalamak, olur olmaz yerlerde doya doya sevişmek, karşı cinsi tanımak çok önemlidir. Yoksa olgunlaşınca o fantezim var, bu fantezim var diye içindeki ukdelerle sapık gibi gözüken amca, teyzeler görürüz.
Olabilir bence. Bide bizim gibi yaşımızı göstermeyen olgun kadınlarsa bence hakkıdır 😌😋😆
Hakkımızsa Söke Söke alırız 😃
Geliyor musun sökmeye shsjddhs
Birimiz diğerini sakinleştirmeliydi olmadı :D hadi giyin kuşan gidiyoruz, benden günah gitti shjdj
İnceldiği yerden güzelimmmm 😅

Olgun kadınların farketmesini bekleyen çıtır erkek duruşu..
Cevap
57Cevap
Bu sanki yaş kompleksinden kaynaklanan bir şey bence
Şey demek lazım deyzeoooo hele bırak artık gençleri hfhfjfj 😂
https://www.youtube.com/embed/tLBhgDqLz-oYok öyle bir şey, çoluk çocukla kim uğraşmak ister.
Evet oluyor tabi ki
Yok yavvv 🙄 olgun adam hem yaş hem karakter olarak her zaman iyidir iyiii yaa
Oyş 😅
😂😂
Harbi nerden geliyor bu çıtır sevdası? Düşman başına, hiç istemem 😃
Annem yaşında kadın… Tövbe tövbe 🙄
Tövbest. sjdhsj
Zihnimi okudun helal Sisto’m 😁
Öyle doğa üstü güçlerim var bro’m 😃
Hee o bende de var. 6. Hissim acayip kuvvetlidir. 😁
Haha dalga geçme lan
Yoo ciddiyim 😃 Allah’ın lütfu işte yüklemiş bana böyle bir özrllik
Övünme bakim sen 😃
Estağfirullah 😅 ama doğrusu bu yani
Bunu erkekler için rahatlıkla söyleyebiliriz. Belli bir yaştan sonra komplekse girip çıtır kız tavlamaya çalışıyorlar kendilerini böyle tatmin ediyorlar ama kendi adıma olgun erkek her zaman iyidir. Çoluk çocukla uğraşmak neden tat verir ki anlamam. Karakteri kişiliği oturmuş, ne istediğini bilen, ciddi duruşlu erkekler kesinlikle tercih sebebi olur.
gayet olabilir ama bunu sendrom gibi adlandırmak doğru olmaz. tercihleri o yöne eğilmiş olabilir, düşüncelerinin ve isteklerinin o yaş insanlarla uyuştuğunu fark etmiş olabilir... sendrom deyince bir hastalık gibi duruyor, hastalık değildir bu. tabii hastalık boyutları da elbet oluyor ama herkes için geçerli değildir o.
Cinsel anlamda çıtır erkek sendromu başlıyor olabilir 25-30unda yatakta makine gibi çalışan bakımlı ve kaslı bir erkek çoğu olgun kadına çekici gelebilir. Ama iş aşk olduğundan olgun ve ne istediğini bilen hayat tecrübesi olan erkekleri tercih ediyorlar bence çoluk çocukla kim uğraşsın
Onlarınki bence çocuksuzluk sendromu. Çocuk yapmamışlardır, yaş ilerleyince eksikliğini hissedip, alalım bir çıtır da el bebek gül bebek, ninni söyleyerek büyütelim derdinde olabilirler… 😂 Bilimsel yorumladım..
Bak, şarkısı bile yapıldı zamanında,,
“ Büyüdüm büyüdüm Pınarla büyüdüm” diye😜
Aklı olan her hemcinsin çıtır erkek sever zaten, bunun belirli bir yaştan sonrası olmaz.
Geneli düşük zekalı, elalem ne derci tipler olduğundan, sırf erkeğin büyük olması popüler diye küçük erkekten hoşlansa bile ''ay arkadaşlarım dalga geçer'' diyerek ilişkiye başlamazlar
Benim için başlayamaz. Erkeklerin geç olgunlaştığını bilmeyen yoktur, olgun olmayan erkek de çekilemez, en azından ben çekemem. Bana ayak uydurabilecek olgunlukta, duruşta olması lâzım. Çıtır mıtır istemem, aklı başında adam isterim ben, çocuk tribi çekemem.
O çıtırlarin aklı bir karış havada ben hiç uğraşamam şahsen
Hepsinin mi?
Onu bilmiyorum ama risk almaya değmez bence 😄 erkekler geç olgunlaşıyor ve benim için akıl sağlığı çok önemli uçuk kaçık biriyle asla olamam :))
Risk almazsak, yaşadığımızı anlayamayız :D beyin yıkamalar başlamıştır
Her konuda risk evet ama bu konuda asla 😄
Bilmiyorum olabilir😂😂
çıtır kıza alıştım da çıtır erkek tuhaf ve komik geldi😂
😂
aaaa.. ama nedeeen? 😃
İlk defa duydum😂bide gözümde canlandı çıtır kızın çıtır erkek versiyonu olarak😂
Olabiliyor böyle vakalar :D
😅olabiliyormuş
olur neden olmasın hayat onun hayatı en nihayetinde bizene :)
insanlara çıtır demeyi bırakın ne tür sapıksınız ya hıyar mı insanlar cips mi patates kızartması mı
do you know what “mecaz” means?
iki dk duyar kastırmadınız be öf
shsjjs burada adet böyle imiş :D
scsfgsc
Yaşlanan kişilerde oluyor tabii ki, çıtırlığı kalmıyor
Kimin :D
Hee orası öyle tabii :D kendine iyi baktıysa bir defne samyeli gibi misal çıtır diyebiliriz
İşte o yüzden “para mı, aşk mı” diye sorulunca :D para diyoruz hshsha
Tamam canın olsun 😂😂
😅
Çıtır ve sert bir erkekle seks yapmak vardı şimdi be
Oha oha 🙄
Noldu 🙄
Sen git Hande gelsin 😃
Benim zaten 😂
19 yaşındayım. sertim. aradığın özellikler ben de mevcut ahsgsfsfsfsfsfsdsd
sametusluuuudur shsjsjs al başına belayı Handecim 😃
bela değilim ya. olgun kadınları mutlu eden. tatmin eden. sekste sınır tanımayan. sert bi çıtırım. körpeyimm
Genç erkek göze hitap eder ama mantığa uymaz bebiş gelir. Olgun düşünmez 20 li yaşlardaki adam 30 lu yaşlardaki kadınla aynı seviyede olamaz..
Herhalde basliyor cunku 50 den sonraki kadinlara bakiyorum hep bi citir sevdasi o benim gonlumu hos tuttsun ben ona para yediriyim kafasindalar. Enteresan isler
Olabilir ama kafa olarak olgun olması lazım erkeğin.
Kesinlikle 😃
naptın küçük enişte mi yaptın nedir 😀 neyse akıl yaşta değil baştadır diyerek yol alayım 😀
Yok tatlım ya ne eniştesi :D erkek sineğe tahammül kalmamış bende
biraz nadas’a al kendini iyidir kafa rahat olur ☺️
Kesinlikle 😌
Bence biraz toy arıyor sonuçta yönetici kendisi olacak, bu duyguda var. Yaşıtındaki birisini yönlendirmek zordur. Bir diğeri de duvarlara vurulmasını istiyor olabilir artık ne olacaksa olsun gibi.
Aynen, yaşı küçük olan erkekler olgun kadınlardan etkilenebiliyorlar. ✌️
ee peki kadınlar?
Bazı kadınlar bu durumu tabiki değerlendiriyo🤭😃çıtırlarla takılıyo{bazı kadınlar ama) hepsi değil
Evet “bazı” 😃
:)))
Bana her zaman olgun erkekler daha iyi geliyor hem hayatında herşeyi yaşamış bilmiş insan oluyorlar hemde o şımarıkları olmuyor tabi herkese şımarık demiyorum ama kişiliklede ilgili olsa insan yine bir yaşının şeyi oluyor zamanında bizde öyleydik az çok anlıyorum ama benim tercihim olgun erkeklerden gerçi yaşı küçük olup olgun çocuklarda oluyor nadir kişilikleri olgun olanlar var onların yeri ayrı :D
Tercihle alakalı ama bence tam tersi belli bir yaştan sonra olgun erkek daha fazla arıyordur kadınlar. Seçici olunuyor yaş ile beraber
milf olunca heyecanlanmak istiyorlar begenılmek güdüsü kadınlarda fazla garibim milf olanlarda çıtır arizona kertenkeleleri gelince mutlu oluyorlar.
Kadın zenginse ve yaşından da genç gösteriyorsa neden olmasın? Hz Hatice de Peygamber efendimiz ile evlendi hem de aralarında 15 yaş fark vardi. Üstelik üçüncü esiymis.
Çoğu 40 yaş üzeri kadında bu sendrom başlıyor ya. Reelde hiç böyle kadınlara rastlamadım ama sanalda birçok defa yaşı büyük kadınların küçük erkeklere ilgi duydugunu gördüm
30 geçen erkek olgundur ama kadın bitiyor. Kadın dediğin en fazla 25 olacak. 35 deyim. Dün inan 30 kadınla yatmadım. Bırak her şeyi kadın belirli evresi var. Bu evre bitti mi bir şey yapamaz. ve çıtır erkek bulsa bile ne bilim buruşuk muşamba gibi çoğu kadın. Kendine bakım yapsa parası olsa bile çekilmez o kadınlar. Azsa yine bakmam
Sanırım 30 ile 38 39 ama 40 olmadan sanırım var çünkü benim de o yaslar da biri vardi bir sure görüştüğümüz
Kesinlikle. Belli bir yaştan sonra kadınlar genç erkek arayışına giriyor. Hiç değilse bunu gördüm, bunu yaşadım diyebilirim.
Ruh yaşı denen bir şey, fikir mantilete ağır basıyor olabilir. Kimin hangi yaşta buluştuğunu bilemeyiz
Bu yaşlarda olgun erkek sendromu oluyor ama ilerisini bilemiyorum. Hiç çekici gelmezdi şu anki düşüncemle
Yok öyle bir şey olgun aklı başında adam dururken.
Kendimden küçük birine hiçbi zaman ilgi duyacağımı zannetmiyorum büyük konuşmıyım da
Aklıma geçen kendinden 8 yaş küçük biriyle evlenen bi kadın tanıdığım geldi 31 yaşına kadar evlenmediği için kudurup çocuğun boynunu öpmüş çocukta bakmıs bu da hazır hemen evlendiler
Olmaz. Olgun kadınlar ergenleri tercih etmez.
O yaşa gelmedim henüz ama ileride bunu bi düşünürüm ajxjwj
Ateşli ablalar var öyle jigolo arayan sitede zjxjdj
sanmam kadınlar aklı başında olgun erkekleri sever ne yapsın toy tipleri :)
Evet. Nedenleri farkli olmakla birlikte "Bazi kadinlar da öyle olabiliyor.
Neden olmasın cunki genç taze kan işini uzun tutan erkekleri kadınlar daha çok sever
kendine güveniyorsa neden olmasın ya da cüzdanına güveniyorsa
Çıtır olmanın ayrı bir havası var herhalde gencim güzelim seni üzerim gibi gibi 😀
Başlıyor, evet o bakışları üzerimde hissediyorum 😆
Gençler taşmı yesin?
Bırak kızların mamasını🤣
sanmam kadınların beyni farklı çalışıyor at gözlüğü ile baktıkları için :D
Olabilir 35 -40 yaşındaki kadınlar 25 -26 yaşında erkekle sevgili oluyor
Çıtır olgun ister, olgun çıtır.. Kim neyin tadına bakmak istiyorsa onun hayalini kurar
Olabilir, normal. Bunda yadırganacak bir şey yok.
Daha başlamadı acaba ne zaman başlar şimdi sipariş versek 🤣
Gençken de olgun erkek isterdim. Şimdi de olgun erkek istiyorum.. (min yaşıtım max 3-5 yaş büyük)
Yok yaaaa küçüktüm olgunlar çekici gelirdi karta kaçtım halâ olgun seviyorum. Hele bir de yunan tanrısı gibiyse libido alluekber dağlarına çıkıyor
35- 40 yaşları arasında başlıyor ilk önce anaç tavırlarla yaklaşırlar sonra bam BİM bom
Evet bu doğru. Uzun sure olgun erkeklere baktiktan sonra da oluyor bu
Her iki cins içinde geçerli
Olabilir onlarda dik ve sert isterler normal
Evet bende kendimden yaşça büyük kadın severim
Olabilir. Yaşlı erkeklerde de çıtır kız özlemi oluyor.
Çıtır dururken napalım olgunlaşmışı 🤪
Aferin kız 😃
Bundan sonra böyle 😎
Sonunda aklımızı başımıza aldık :D
Zararın neresinden dönersek kâr diyelim 😂
Sevdim bu kafada kalalım :D
Bence de 💪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?