Erkekler neden bu kadar maddiyatçı oldu?

Dün bir reels gördüm ilişkilerin %80 i maddiyat oldu kadın erkek hepsi için diye o kadar doğru ki sonunda biri gerçeği söyledi.

kadınlar da zengin koca arıyor demeyin boşuna kadın güven istiyor güç istiyor karşı tarafta çünkü kadın çocuk doğuruyor kadın çocuğuna kendisi bakmak istiyor dolayısıyla da evde maddi akışı sağlayan birinin olması gerekiyor kadının istediği beklediği bu.

Ama artık erkeklerde şöyle bir şey var kadını maddi durumuna göre değerlendirme ona göre tercih etme. Ya ben kaç kes duydum direk bana “bana verebileceğin bir şey yok” ve “sen bana ne verebilirsin ya” cümlelerini ve bunu söyleyen erkekler de öyle orta sınıf ya da memur falan değil durumu gayet iyi olan erkekler.

ya afedersiniz bütün ilklerimi verdiğim adam bile bana “sen bana ne verebilirsin ki” dedi ya..

herkes öyle değil demeyin öyle. Arkadaşlarım da bunlarla karşılaşıyor sürekli her kesimden.

erkeklerin dilinde sürekli bir maddiyat. Bir kadın ilişkiden bahsederken o ilişkinin sağlıklı oluşundan sadakatinden bahseder mesela ama erkekler direk kişilerin maddi durumu mal varlığı üzerinden yorum yapıyor.

özellikle buradaki kızlara soruyorum siz de bunu yaşıyor ve farkediyor musunuz? Erkekler artık bizden daha talepkar oldular.

Erkekler neden bu kadar maddiyatçı oldu?