Genellemeyeyim ama cogu boyle galiba. 2022 yilinda goruculerle gorueturuluyordum istemesem de. Ailemi de karsi tarafi da kiramiyordum. Istemesem de israr ediyorlardi zaten.
O dönem biraz bakimsizdim. Kronik rahatsizliktan dolayi biraz sivilceli falandim. Ustum basimda hani babamin verdigi kadardı. Sac makyaj yapan biei de degildim pek. O sira calismiyordum atama bekliyordum.
Biriyle bulsuturuldum. Konustuk ettik. Onun beni pek begenmedigini hissettim, hissettirdi aslinda. Ilk 5 dk dan sonra sıkılgan davranmaya basladi. Ben begendim acikcasi onu ve tekrar gorusur müyüz diye sordum sohbetimizin sonunda. O da bilmem nasip kismet dedi.
Ben biraz israr ettim. Biraz daha taniyabiliriz birbirimizi vs diye. O da acik konusayim pek benlik biri degilsin dedi. Ne konuda senlik degilim diye sordum. Duraksadi.
Yani guzellik, dis gorunus olarak mi senlik, istedigin gibi biri degilim yoksa konusmamizda, beni biraz taniyinca falan mi bir sıkıntı oldu, ne tam icine sinmedi dedim. Hepsi cevabini verdi. Bende anladim dedim. Ilk ve son konusmamizdi o.
Sonra ben 2023 te fazlaca alimin oldugu sira atandim. Kendi param olunca istedigim gibi harcayabildigim icin kendime daha fazla yatirim yapabilme imkanim oldu. Sivilceler icin ozel hastaneye gittim, devletteki doktorlar işe yaramamisti, cilt bakimlarina gittim. Pahali urunleri alip kullanabildim.
Cildimi duzelttim, kendime yakisan sac kesimini buldum, makyaj malzemeleri alip biraz makyaj yapmaya basladim, kilo problemim yoktu saglikli diye spora yazıldım. Zaten rahatsizlik geregi cok spor yapamiyorum. Maksat hareket olsun. Cunku meslegimde hareketsiz bırakıyor biraz. Yani cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir derler ya. Ben estetiktiz, müdahalesiz kendime ceki duzen verdim. Cokta iyi geldi, ozguvenim artti.
Biz 2-3 hafta once haftasonu birinin dugunune katıldık. orada o beni reddeden kisi ve annesi de varmış. O kisi beni orada görmüş. Ilk basta bana ig ten istek atti. Taniyamadim. Profili uzaktan cekilmisti oyle anlamadim. Soyadlarini zaten bilmiyorum ki cikarayayim, bir ismini bir de tipini biliyorum ama aklima o oldugu gelmedi. Reddettim istegi.
Bundan sonra 2 defa daha atti yine reddettim hatta sinirlendim ne bu isrsr diye.
Sonra bu haftasonu annesi annemle iletisime geçmiş. Hal hatir sormuş, beni sormuş, atandigini duyduk, kizi da devlete memur etmissin, darisi digerlerine, hayirli olsun vs demis.
Sonra da anneme biz bunlari bir daha mi buluştursak, dugunde sizi gordukte kizin guzeldi daha da guzellesmis selam söyle kizimiza. Dugunde yaniniza gelme fırsatımız olmadi. Bu vesileyle gorusmus oluruz demis. Annemde uygun olmaz gorustugu biri var demis😅 aslinda yok. Aslan annem benim.
O bulusmadan sonra anneme beni begenmedigini, tipine vs uygun degilmisim diye anlatmıştım o da sinirlenmisti biraz. Annesi tekrar donunce de boyle cevap vermiş. Icimin yaglari eridi diyor annem😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çocuk sana yok yanlış yapmış.. annen çok güzel cvp vermiş bu arada atanmana çok sevindim.. 5 dk buluşup kimsenin kalbini kırmaya gelmez benim basimada aynı olay geldi biz ciddi ilişki için bulusmadik cinsellikti hatta konuştuk ok karar verdik o kız çok cirkindi yine kalbini kırmadım akşama kadar gezdirdim çok mutlu oldu
Kim dedi bunu? Her erkeği aynı kafese koymak ne kader doğru olur?
Hiç bir zaman güzelliğe bakmadım karşı cinste orta halli iyidir benim için
Kesin öyledir bütün erkekler güzel kadın sever kendini kandırma
Ben öyleyim güzel sevmiyorum
Güzel kadın beni bozar
Güzel kadın beni bozar ne demek anlamadim
Sence ben guzelmiyim
Seni gormedim
Profil resmindeki benim
Evet güzelsiniz
Teşekkür ederim
Sende yakisklisin
bir şey sorabilir miyim
Sorabilirsiniz
Dün akşam biraz konuşmuştuk sizinle kick boks yapıyorsunuz söylemiştiniz
Kavga etmek canını yakmiyormu
Robot değilim tabikide canım acıyor
😭😭😭😭
Güzel istiyom
Vermeyelim mi
Kizlarda onem verince kudurmayin o zaman. Uzun boy vs deyince carlamaya başlıyorsunuz ama
189 um sorun yok 🤤
Senin icin degil genel olarak soyledim. Turk erkekleri ortalama 173 boyunda. Kizlar boy, genis omuz, kasli erkek, kariyerli parasi olan erkek istedigi zaman, kizlarin kendi kriterlerine erkek milleti olarak laf etmeyin demek istiyorum
@soran Lan erkekler sadece guzellik istiyor sizin istediginiz seylere bak djdjdnd
"boy, genis omuz, kasli erkek, kariyerli parasi olan"
@nicksiiisiiz sadece guzellik? Kilsiz agdali vucut, pembe *m, ince bel, dolgun po*o, buyuk gogus, dolgun dudaklar, calissin para kazansin, hamarat olsun, yatakta iyi olsun, anneme saygida kusur etmesin daha sayayim mi?
Ahahha aynen knk yuzde 90ni zaten boyle bir takinti yapmis o yuzden yuzde 10 oraninda kizlarin sevgilisi var
Ince bilek,36.5 ayaklara vs daha girmedim bak. Porselen bebek istemenizin yaninda para da kazansin, memur olsun, evde hizmet etsin, gık demesin, dir dir etmesin bana aileme hizmette kusur etmesin. Toparlayacak olursam guzellik, seksi bir vucut, maasli hizmetci istiyorsunuz ve erkekler sadece guzellik istiyor deyip gecemezsin. Güzelliğinde bir bedeli, masrafi var. Ince detaylari var. Bu kadar basiye indirgeme
Abartma la sjdh saysam sizin isteginiz daha fazla olur o dedigin seyler oylesine yazilan seyler takinti degil
@nicksiiisiiz oylesine yazilan seyler degil arkadasim. Her sakanin, oylesine söylenenin arkasinda gercekler vardir. o zaman erkek milleti olarak oylesine bile söylemeyin. Bu soylenenler yuzunden millet kendini begenmiyor. Ameliyat masalarına yatiyor. Bu soylenenlerin nerelere gittigini estetik cerrahinin ve kozmetik sektorunun gelismesinden ve artik ayni tipte kizlarin yogunlugundan anlayabilirsin diye dusunuyorum. Oylesine bile soylemeyin o zaman. Ki bu soylenenlerde oylesine degil. Birbirimizi kandirmayalim. Kizladin soyledikleri de oylesine yazilan seyler takinti degil...
Takinti, kizlar karar verir iliskinin olup olmamasini heleki pembe mevzusu jdjdjd bu tamamen yalan erkeklerin cogu yoklukta zaten pembe bulamazsa ne yapcak? Bu laflar sizin bize dediginiz laflarin karsiligidir yani siz tipe gore secmeseniz erkekler de zaten oyle seyler yazmaz haa su var adam cok cekicidir yakisiklidir secici olur tabiki bunlar zaten azinlikta oluyor
@nicksiiisiiz bizimkilerde belki de sizin bize dediginiz laflarin karşılığıdır?
Erkekler tipsiz haliyle de bir sekilde kabul ediliyor ama kizlar kabul edilmiyor sizin bu takintilariniz yuzunden.
Cirkin boyu kisa erkeklerin yaninda guzel hatunlar gorursun. Sebebi belki para, adamin parasi olmasa bile kadina olan tavri, davranislari, iyi, degerli hissettirmesinden dolayi da kadin o adamin yaninda kaliyor.
Ama siz guzelligin fizigin olmadigi kizla tanisma curretinde bile bulunmuyorsunuz.
Guzel kizlarin yaninda cirkin, kisa, killi erkek gorursun ama tipsiz erkeklerin yanindaki kiz en iyi ihtimalle ortalama, gideri olan kiz olur. Sisman cirkin kizin kabul edildigi cok nadirdir. Ama erkekler killi göbekli, çirkin hatta bazen parasiz durumda bile kabul ediliyor kizlar tarafindan.
@nicksiiisiiz Para konusunu edersin belki simdi onuda soyleyeyim. ulkenin yarisi memur, yarisi asgari ucretli zaten. Baktığın zaman bizim ulkenin insanlarinin elinde para da yok pek. Turk erkeklerinin elinde pek para yok.
Memur maasi da gunumuzde para degil eriyip gidiyor. Gercekten zengin olan kisiler az yani. Ama bu asgari ucretli, memurlarin yaninda da erkegin tipi yok, parasi da cok yok, yakisikli degil, boyu uzun degil ama guzel kizlar yine var yanlarinda. Siz daha secicisiniz ve ayirt ediyorsunuz bu konularda. Oteden beri de kadin bedeni ve guzelligi boyle.
Kizlarda artik ayni baskiyi erkeklere yapmaya basladilar karsilik olarak. E onlar iyisini istiyor, hakediyorda biz etmiyor muyuz diye.
Cunku kizlar sanilan kadar tipe onem vermiyor. aslinda parayada. Paraya bu kadar onem verilseydi memurun da, asgari ucretlinin de sevgilisi, karisi olmamasi lazimdi. Ama var degil mi?
Rus kizlariyla surekli karsilastirilmamizda cabasi yillardan beri. Kizlarda buna karsilik olarak italyan erkekleri diyor mesela. Ki italyanlar yakisilli da degil. Turk erkeginin baska bir versiyonu bir de biraz tarzlari var giyinmeyi biliyorlar fena gözükmüyorlar o yuzden o kadar.
Sirf siz yaptiginiz icin karşılık olarak yapiyorlar kizlar bunlari. Siz kıla takintili oldugunuz icin kizlarda artik kilsiz erkek istiyor mesela. Dikkat edersen döşü killi olsundan dosu killi olmasin, goguslerini falan alsin erkekler, kotu gorunuyora dondu olay. Bunlarda karsilikli.
Siz kizlara müdahale ettikce kizlarda size mudahale ediyor. Siz "oylesine" soylediginiz kriterlere karsilik kizlarda kriter soyluyor hakli olarak.
Sizler dis gorunus konusunda bu kadar talepkar olmasaniz kizlar bu kadar talepkar olmazdi.
Erkeklere gore kizlar hâlâ o kadar talepkar degil bu konularda. Hatta ben cirkin erkek seviyorum diyen kizlar bile duyarsin. Ama ben cirkin kiz seviyorum diyen erkegi duyamazsin...
Ya ne anlatiyon sen be biraz disari cik kimler kimlerle beraber gor kisa ve cirkin erkeklerin yuzde 90ni sap cirkin kisa kizlarin yuzde 30u sap isterse zaten dengiyle cikarlar ama onlar tipine bakmadan her zaman yakisikli istiyor para icin o erkeklerle cikiyorlar diyorsun o zaman her kiza da yazan sevgili olmak isteyen var ona ne dicen? Cirkin kizlarin bile en az 100 dmsi var ona da abazalar seks icin yaziyor dersin kizlar da para icin erkekle cikiyor iste he para he seks ikiside sevgi degil ikside cikar ama eminim cirkin kizlar dengini istese erkekler kabul eder suc kizlarda
Hicbir kiz cirkin erkek sevmez yalan soyleme onlar kendini dusunuyor aldatilmamak icin istiyorlar ona bakarsan cirkin obez kiz istiyorum diyen erkeklerle dolu ortalik daha yeni kizin kollarinda kil. gordum ben bir sey demem etmem ama erkekleri yerden yere vuruyorsunuz erkekler killi olunca suc oluyor sizde de kil oluyor ne is? Kadinlar bakimli degil hep bakimli erkek istiyor
Anan odullensin diye 😭😭🤣
Biz böyleyiz
Senin annen varya tam bir ASLAN helal olsun