Erkekler neden guzellik ve paraya önem veriyor?

Genellemeyeyim ama cogu boyle galiba. 2022 yilinda goruculerle gorueturuluyordum istemesem de. Ailemi de karsi tarafi da kiramiyordum. Istemesem de israr ediyorlardi zaten.

O dönem biraz bakimsizdim. Kronik rahatsizliktan dolayi biraz sivilceli falandim. Ustum basimda hani babamin verdigi kadardı. Sac makyaj yapan biei de degildim pek. O sira calismiyordum atama bekliyordum.

Biriyle bulsuturuldum. Konustuk ettik. Onun beni pek begenmedigini hissettim, hissettirdi aslinda. Ilk 5 dk dan sonra sıkılgan davranmaya basladi. Ben begendim acikcasi onu ve tekrar gorusur müyüz diye sordum sohbetimizin sonunda. O da bilmem nasip kismet dedi.

Ben biraz israr ettim. Biraz daha taniyabiliriz birbirimizi vs diye. O da acik konusayim pek benlik biri degilsin dedi. Ne konuda senlik degilim diye sordum. Duraksadi.

Yani guzellik, dis gorunus olarak mi senlik, istedigin gibi biri degilim yoksa konusmamizda, beni biraz taniyinca falan mi bir sıkıntı oldu, ne tam icine sinmedi dedim. Hepsi cevabini verdi. Bende anladim dedim. Ilk ve son konusmamizdi o.

Sonra ben 2023 te fazlaca alimin oldugu sira atandim. Kendi param olunca istedigim gibi harcayabildigim icin kendime daha fazla yatirim yapabilme imkanim oldu. Sivilceler icin ozel hastaneye gittim, devletteki doktorlar işe yaramamisti, cilt bakimlarina gittim. Pahali urunleri alip kullanabildim.

Cildimi duzelttim, kendime yakisan sac kesimini buldum, makyaj malzemeleri alip biraz makyaj yapmaya basladim, kilo problemim yoktu saglikli diye spora yazıldım. Zaten rahatsizlik geregi cok spor yapamiyorum. Maksat hareket olsun. Cunku meslegimde hareketsiz bırakıyor biraz. Yani cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir derler ya. Ben estetiktiz, müdahalesiz kendime ceki duzen verdim. Cokta iyi geldi, ozguvenim artti.

Biz 2-3 hafta once haftasonu birinin dugunune katıldık. orada o beni reddeden kisi ve annesi de varmış. O kisi beni orada görmüş. Ilk basta bana ig ten istek atti. Taniyamadim. Profili uzaktan cekilmisti oyle anlamadim. Soyadlarini zaten bilmiyorum ki cikarayayim, bir ismini bir de tipini biliyorum ama aklima o oldugu gelmedi. Reddettim istegi.

Bundan sonra 2 defa daha atti yine reddettim hatta sinirlendim ne bu isrsr diye.

Sonra bu haftasonu annesi annemle iletisime geçmiş. Hal hatir sormuş, beni sormuş, atandigini duyduk, kizi da devlete memur etmissin, darisi digerlerine, hayirli olsun vs demis.

Sonra da anneme biz bunlari bir daha mi buluştursak, dugunde sizi gordukte kizin guzeldi daha da guzellesmis selam söyle kizimiza. Dugunde yaniniza gelme fırsatımız olmadi. Bu vesileyle gorusmus oluruz demis. Annemde uygun olmaz gorustugu biri var demis😅 aslinda yok. Aslan annem benim.

O bulusmadan sonra anneme beni begenmedigini, tipine vs uygun degilmisim diye anlatmıştım o da sinirlenmisti biraz. Annesi tekrar donunce de boyle cevap vermiş. Icimin yaglari eridi diyor annem😅

Güncellemeler
1 yıl
Erkekler neden kizda guzellik ve para olunca geliyor? Yani illaki atanacaktim evlilikte de. Kendime de para oldukca, esim verdikçe bakim vs yapardim param olmasada. Neden her seyi bu kadar hazir ve mukemmel istiyor erkekler? Biz kizlar hazir isteyince de kotu oluyoruz ama.
Erkekler neden guzellik ve paraya önem veriyor?