Erkek arkadaşım maddi durumu yüzünden benimle birlikte olamayacağını söyledi?

beni sevdiğini biliyorum ve bunu çokta güzel hissettiriyor fakat kendisi 25 yaşında ve hiçbir şeyi olmadığını yarının ne getireceğini bilmediğini bundan 10 yıl sonra bile belki evlenemeyeceğimizi söyledi. beni kırmak istemediğini biliyorum ama gerçeklerin en taze dille kırılması gerektiğini belirtiyor. sırf bu yüzden ciddi ilişkide olamayacağını söyledi. kendisine parasının bir önemi olmadığını söylesemde ailemden yana sıkıntılar olacağını dile getirdi. kendi kendine kalması gerektiğini, hayatı boyunca sürekli ilişkiler içinde bulunduğunu ve bundan yorulduğunu kendisine vakit ayıramadığını söyledi. kendi başına kalıp kafasını dinleyip bir şeyler yapmak istediğini söyledi. onu yalnız bırakmak istemiyorum geçmişinde birçok yanlış kişi yüzünden yara almış birisi, o kadar çok güçlü ki parası olsun olmasın onun yanında durmak istiyorum. parayı seviyorum para benim herşeyim olmazsa olmaz fakat o olmazsa hiç olmaz. daha önce birine bu kadar çok değer verip sevmemiştim. belkide cidden dediği gibi evlenemeyeceğiz fakat ondan başka kişiyle de asla evlenmem ve eminim ki benden sonrada başkası olmayacak. konu karı kız felan değil. onun beni aldatacağından şüphem yok gördükleriniz ve yaşadıklarınızı şu anda içinde bulunduğum ilişki ile kıyaslamayın. ondan emin olduğum kadar kimseden olmadım. ne yapmam gerekiyor? onu yalnız bırakamam.

Erkek arkadaşım maddi durumu yüzünden benimle birlikte olamayacağını söyledi?