Erkek arkadaşım maddi olarak beni mi sömürdü?

Ben zaten kiracıyım , hemşireyim maaşım var evet ama borçlarım da var ufak ceyiz şeyleri alayım demiştim sevgilim gaza getirdi bak kuzenim şöyle aldı böyle aldı son model hepsi uygun fiyat tanıdık yer beyaz eşyaları bana aldırttı , taksit taksit ödersin zorlanmazsın dimi zorlanırsan yardım ederim , şimdi boşa mı geldik vs vs annemden habersiz hiçbir şey yapmak istemezken almış bulundum 120 milyara ve şu an hala taksitlerini ödüyorum açıkçası pek de yardım etmedi , annem çok kızdı öğrenince ve şu an ayrıldık onlar da elimde kaldı satmaya çalışıyorum annem dedi işte ortada fol yok yumurta yok bulmuş salağı sana ödetmiş falan dedi ayrıldık zaten artık ona karşı bir şey hissetmiyorum ama , kendinin düzgün bir işi yoktu pek iyi gitmiyordu , o ne zaman bir şeyler ödese geri parasını ona atıyordum , durumu yok diye , veya market alışverişlerini çoğunlukla hep ben ödüyordum trafik cezaları geldi mi yine ben genelde üstleniyordum o öde demiyordu ama üzüldüğüm için üstleniyordum , belge almaya çalıştı bir şeyden 10 milyar falan ödedim , yine araba alacaktı üstünü tamamladım 20 milyar bana pahalı hediyeler aldı kendimi mahcup hissettim ben de işte belgesini falan karşıladım tatile götürmek istedi , dedi ya borçlarına yardım edeyim ya tatile gidelim dedim tatil olsun zaten onda da pişman oldum neyse de orada da tatilde yine işte benzindir şudur budur bir 10 15 yine benden çıktı 40 o ödemişti öyle işte amannn … sömürdü mü beni anlamadım

Erkek arkadaşım maddi olarak beni mi sömürdü?