Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadın mı yönetmeli erkek mi diye sormak saçma, yani ilişki bu yönetme işi mi? Zaten çiftler birbirlerini yönetmeye çalıştığı için sorunlar ortaya çıkıyor. Kimse kimseyi yönetmemeli çiftler herhangi bir konuda insanca konuşarak anlaşmalı doğru olan bu.
Çok olgunca bir yaklaşım 👏🏻👏🏻👏🏻
Kadın tabiki yönetmeli. Kadınların sosyal zekası daha yüksek. Bilimde bunu der. Duyguları da en iyi yöneten kadındır. İliklerine kadar duygusallığı yaşasada çabuk toparlarlar.
Kadın yönetiyorsa o ilişki çok uzun süreli olmaz erkek yönetirse daha uzun süreli olur bu bir gerçek. Bundan dolayı erkek derim
@Bilmiyom_ya çok bilion
🙄🙄
Aldırma sen ona. Buğün erkelerin neyi var hepsi bir cins @Bilmiyom_ya
@fffboy valla uzun uzun yazmaya üşeniyorum ama senin için yazıcam şimdi. Bak bir kadının fıtratında yumuşak huyluluk vicdan ve merhamet çok ağır basar. Kadınlar narindir. İlişki içerisinde kadınla bir sorun yaşadığın zaman onun gönlünü alman daha kolay olur çünkü affetmeye meyillidir. Ama erkekler öyle değil daha sert bir mizaca sahiptirler ve kontrol etme yetisi bir kadına göre daha yüksek fıtrat olarak. Bu ilişkinin yöneticisi kadınsa ilişki bir yere kadar gider kadın çabuk yıpranır çünkü narindir ama erkek daha kontrolcü olduğundan dolayı bu ilişki daha uzun süreli olacaktır kadını elinde tutmayı bilir kadında affetmeye meyillidir. Kesinlikle burada erkek-kadın eşitliği gibi bir mevzuya deyinmiyorum. Ben bir kadınım. Tamamiyle bu konu fıtrat meselesidir
Yüreğine sağlık. Çok güzel yorumladın @Bilmiyom_ya
@Siyahkadife 🌝🌸✨
🌹
Kim akıllı ve kurnazsa, o yönetiyor.
Kadının silahları daha fazla 😅
Tüm ilişkiler böyle yürüyor. İnanmayan denesin.
Rica ederim. 😊
Cevap
50Cevap
tabi ki de kadın yönetmelidir.. çünkü ben baskın kadın seviyorum hayatımda.
Erkeğin eline verirsek ortalık karışır gadası
Bu işin maalesef cinsiyeti ya da cinsiyetle alakası yok. İlişkiyi her zaman daha az seven taraf yönetir..
Bir ilişki ortak şekilde yönetilmeli. Ne kadına ne de erkeğe fazla yük yüklenmeden.
KAdın yönetiyorsa erkek değersizleşir zamanla
Aynı fikirdeyim.
İlişkilere bu şekilde yaklaşılmamalı. Şirket mu yönetesin? Ancak kastedilen eski usul ev reisliği ise kadınlar şoför koltuğuna uygun değildir iki günde arabayı kaldırıma çıkarır 😄yan koltukta şoförü yönlendirmeyi daha çok severler.
Erkeğin yönetici olmadığı ilişkide, erkek kadının gözünde değer kaybeder. Yönetim, güç, koruma erkekte olacak. Gücün ve yönetimin kadında olduğu ilişkide erkek kadının hipergamisinden düşer.
Eğer bazı şeyler sadece tek bur cinsiyetten bekleniyorsa o kişi yönetir ama mantıklı bir şekilde beraber hareket ediliyor ise tek taraflı yönetim olmaz herşeyin üstesinden beraber gelinir.
kesinlikle erkek yönetmeli ama bencil bir şekilde değil kadının da çoğu zaman fikrini alarak ama son karar ev reisi erkeğe ait olmalı. bazen birlikte karar verilebilecek durumlarda var tabi ki
Aslında kadın yönetmeli ama öyle manipüle etmeli ki erkek sanki kendi yönetiyormuş gibi hissetmeli uzun ilişkinin sırrı iki taraf da mutlu😂
Her ikiside fikirlere ve düşüncelere saygı duyulmalı herzaman fikir ortaklıği olmalı tabi bizim toplumumuzda bu biraz zor
Ortak karara varılmalı. Elbette ki bir tanesi daha baskındır ama bu karşılıklı ve anlaşarak yönetmeye engel değil.
en sonunda erkekler bişeyi yonetmicek goruntu o:D
İlişki iki kişinin başardığı birşeydir.. Ortak yapılması gerekir..
Bence kadın yönetsin erkek kedinin yüzüne bulaştırıyor
Kimse yönetici olmamalı. Taraflar birbirinden akıl almalı farklılıklara saygı duymalı.
Bu topraklarda erkek yönetiyorum, idare ediyorum sanır ama aslında kadın idare ediyordur..😃
Erkeğe onun yönettiği düşündürülmeli ama kadın yönetmeli
Bizde eşim yönetmeli kesinlikte, ticari zekası var tutumlu ve bana göre sanırım daha zeki. işleri idare etme kabiliyeti var 😂 diğerlerini bilemem.
😊 Bu farkındalığı anlamak çok güzel.
Kadın fikrini düşüncesini söyler, erkek yönetir.
Kimse yonetmemeli iki tarafta eşit şekilde akılcı ve birlikte hareket etmeli
Kadın hixbirseyinbyonetekez bence ama tabi kendi fikrim
İsteyen istediğini yapsın ama son sözü ben söylerim.
İlişki karşılıklı olduğu için her iki tarafta yönetmeli
Erkek yönetmeli tabii ki Kadın yönetse ilişki biter
ikiside yanlış bence Recep Tayyip Erdoğan yönetmeli.
İkisi de yönetmesin ilişki kendi yolunu bulur zaten
Kadın daha temkinli oluyor
Kadınlar yönetimde olamayacak kadar duygusallar
Kim daha akıllı ve mantıklı ise o.
Kadın yönetmeli
Yönetici olmamalı ama biri baskın karakter olmalı
Kadın tabikii. Kadın dengeler erkek yönetirse kullanır
Erkek yönetmeli.
Erkek
Mümkünse kimse kimseyi yönetmesin : ))
Şirket mi yönetiyorsunuz? Yönetim kurulu başkanı seçimi var. Saçmalamada zirve
Saçma olan bakış açınız.
Yönetmek yönetilmek iki kişinin hayatını beraber yaşaması tercihi yapması ile alakadı yoktur önce bunu anla
İlişki hakkında tecrübesiz olduğun kesin.
neyse.
37 yaşındayım çok kadınla aynı evi paylaştım saçmalama zirvesindesin
İstediğini düşünmekte serbestsin. 😀 Bilinç altın saçmalıkla kodlanmış birisi olarak. İnsan her zaman olduğunu sunar. Sana saçma kafanla mutluluklar dilerim. 😂
Bende sana kölelik sisteminle hanımefendi hayat ortak mutluluktur buda ortak karardan geçer😉
Git biraz hava al belki sinir krizlerine iyi gelir. 😉
Sen orada neden okadar kızardın 😂
Evet ben çok saçmalamışım sorum süper soru seçildi naber? 😂😂😂
Sorun süper soru seçilmesi cevabının dogru oldugu anlamına gelmezzz kimse kimseyi yönetemez bunu anla
Kim nasıl isterse. Kişilere kalmış bişey. Bunu söylemenin başka uslubu var. Senin söylediğin tarz yanlış.
Dedigim dedik çaldığım düdük inatla inkar
Kadın istemezse bişey olmuyor
Benim oldugum yerde ben gerisi baglamaz beni
Kadın tarafından domine edilmeyi severimm
Şu kadın seçen erkekler kılıbık mısınız a.. k
Kimin gücü kime yetiyorsa hodri meydan
Kadij
Fikir alış verişi yapılmalı.
Erkek yönetir
Erkek
Hangi ilişkiyi erkek yönetiyormuş örnek verin 🤣
erkek yönetir