Her ne olursa olsun her zaman için kontrol birinde daha fazla iken sizce kimde olması ilişkiyi daha düzenli bir hale koyar?
Cevabın nedir?
Evde söz hakki çoğu zaman kandinda olmali diye düşünürken ilişkide erkeğin agirligi olmali. Yani disari falan ciktiginizda bir toplum için de sen erkeği yucelteceksin ki erkek evde söz hakkini sana versin. Yani öyle avrupadan hava esti kimse kimseye karismasin erkek ne gitdigime nereye gittigime karismasin tarzında bir şey yasamak istemem :)
35 Yorumla
En İyi Cevaplar
iki taraftada sevgi varsa eğer erkeğin tutması daha önemli bençe:) bişeyler için çaba sarfedildiğini gören kız karşılığını fazlasıyla verir.
27 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Yönetici erkek olmalı. Ama günümüzde karısına laf geçirebilen erkek yok denecek kadar az.
21 Yorumla
+1 yıl21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
22Cevap
+1 yılKadın , erkeği daha iyi düzene sokar bence bu nedenle kontrol kadında olmalı ama yöneten tabi ki her zaman ki gibi erkek. Birlikte verilen kararlar ise daha mantıklı ve sağlıklı oluyor.
11 YorumlaHz Mevlana der ki
Erkek baştir kadın boyun
Boyun ne tarafa cevirirse baş o tarafa döner.
Yuvayi disi kuş yapar diyeyim son olarak destek olayım. Tabiki kadın yönetici :D25 Yorumlayeri gelince erkek yeri gelince bayan surekli kadinin sozu dinlebmesin bnce erkekde soz gecirebilsin yani kadinin baskin olmasi durumundaki erkeklrri sevmiorm erkekte itimatvetmeli dinlemeli die dusnurom
11 Yorumla
+1 yılErkek kadina agirligini hissettirir... kontrol erkekte gibi gozuksede ipler kadindadir:-) bazi akillilarda bizde ben hatunu yönetiyorum zanneder :-)
16 Yorumla- +1 yıl
Sen bir maco bul bak ben nasi kedi yaparim onu... dedim zaten erkek agirligini hissettirmesi lazim yoksa ne anladim ben buisten kadin daha agir olacaksa
- +1 yıl
Maco ile öküzu karistirma ama:-)
- +1 yıl
:-D
Bazı yerlede erkek bazı yerlerde kadın tabikide yuvayı dişşi kuş yapar ama dış etkileride erkek korur
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Kim daha az seviyorsa kontorol onda olur
Ama olması gereken iki tarafında tek kişi gibi ilişkiyi yaşamasıdır11 Yorumla
+1 yılErkek her zaman baskın olmalı, ben özgürlüğüm kısıtlanmayacak şekilde üzerimde otorite kurulmasını seviyorum
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım erkeğin biraz daha dominant olması gerekir , kadını yönetmeyi bilmeli. Ha bu demek değil ki onu adam yerine koymasın , tabii ki eşit olunması gereken durumlarda olacaktır ama erkek bir tık daha baskın olabilir , bence mahsuru olmaz ;)
11 Yorumla
+1 yılilişkiyi yönetmek kontrol etmek nedir ya adı üstünde ilişki bu ortak kararlar aktiviteler karşılıklı sevgi saygı. bu nedir yani oldu olacak ilişki yönetim kurulu toplantıları yapın
16 Yorumla- +1 yıl
saflıkla alakası yok karşılıklı saygı varsa yönetmek yönetilmek diye birşey olmaz zaten iki tarafta saygılı olduğu için birbirlerinin kararlarına uyum sağlayabilirler. sevgiden önce saygı gelir.
- +1 yıl
alışverişe yine gidilir ama uygun zaman hakkında beraber karar verilir.
- +1 yıl
haaa o zaman susup oturmayı bilecen sonra yok niye kocam asabi yok niye sinirli demeyecen :D kredi kartlarının kökünü kurutmuşsun bide alışveriş diyecen ha adam ocagına incir ağacı dik diye mi aldı seni :D şaka bir yana bir kadın tutumlu olmayı bilecek ya har vurup harman savurmayacak
Erkek her zaman baskın olmalı bir iliskide ama kadında cabalamalı...
13 Yorumla
+1 yılbir ilişkiyi erkek yönetirse o ilişki yatakta kız yönetirse o iliski imzada biter
11 Yorumlabence ilişki dediğin kontrolsüz olmalı. içgüdüsel. böyle bodoslama yaşanmalı. yönetmek ya da yönetilmek aşka yakışmaz. koyver gitsin :)
15 Yorumla
+1 yılYerine göre. Hep kadın ya da hep erkek olmaz. İkisinin de ağırlığının bir tık üstte olduğu durumlar vardır
12 Yorumla- +1 yıl
O her kadında işe yaramaz şahsen bn sakin alttan alan uyumlu düşünen erkklrrle olabilirim aksi halde inatci ve çabuk sinirlenen biri oldugum icin anlasamam
Tanışma sürecinde ipler kızda olduğundan bu durum ilişkiye de yansır.
11 Yorumla
+1 yılBir ilişkiyi erkek yönetir. Nasıl yöneteceğini de kadın söyler :)
21 YorumlaErkegin boyle bir sansi yokki boyle bir soru sorma ihtiyaco duydun. d
13 YorumlaHer mukemmel bir erkeyin arkasinda bir kadin duruyo. mesela bir anne
13 Yorumla
+1 yılHer ikiside ama kadin daga agir basmali bence daha eglenceli oluyor
12 Yorumla- +1 yıl
Ne alasi var lightlikla kadinlar baskn oldugunda daha huzurlu birliktelik olduguna inaniyorum sadece tabi bu sizlerin ataerkil beyinlerinizin gelismemesinden boyle bakiliyor
ikiside yerine göre tek erkek yönetsin tek kadın yönetsin yanlış bence
11 Yorumla
+1 yılbence erkek kadına yol göstermeli ama kendi tercihlerini yapmasına da yardımcı olmalı yani erkek nasıl davranması gerektiğini bilmeli :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Her iki tarafında %50 hissesi var , kimin yönettiği çok da önemli değil formalite yani ;)
10 Yorumlaerkek yonetsın. kadınların yotemın seklı yanlıs oluyor.
10 Yorumlakesinlikle erkek ipleri bir defa verdin mi alamazsın bidaha :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇeri başı benim ama maşaallah ne isterse yaptırıyor nasıl oluyor anlamıyorsun bile :)
10 Yorumla Ev benim sokak onun :D kural bu kadar basit :D
13 Yorumla
+1 yılevde kadın dışarda erkek
16 Yorumla- +1 yıl
yo Hayır dışarda çevredeki insanlar gevşemesin diye erkek ağırlığını hissettirmek zorunda
evde de kadın yaptığı için düzeni kadının ağırlığı olmalı - +1 yıl
senin tanıdığın kadınlarda sorun var demekki
- +1 yıl
böyle kadınlar eğitim hayatlarında oturup eşek gibi ders çalışıp kariyer yapıp sonrada ilişkilerde hayal kırıklığına uğrayan kadınlar oluyor
tek taraflı bir kontrol olursa ilişki olmaz
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Dengeli olması lazım.
13 Yorumla
+1 yılBir ilişkiyi kadin yönetmeye basladiysa o iliski bitmek üzeredir.
00 Yorumla
+1 yılbence spielberg yönetsin
11 Yorumla
+1 yılSanırım genelde ilişkileri hep kadınlar yönetiyor.
21 YorumlaHer iki tarafta ama erkek daha çok.
12 Yorumla
+1 yılYatakta kadin onun disinda ise demokrasi :)
12 Yorumla- +1 yıl
Hepvteslim olmamki :)
Hem karizmatik degilum :D
yani kararalar ortak verilmeli bence
13 Yorumlayerine göre değişmeli
12 Yorumlakim daha tecrubeliyse o
12 Yorumlaİki tarafında fedakar olması lazım.
11 Yorumlaerkek yönetir gibi gözükmeli ama kadın yönetmeli.
21 Yorumladireksiyon erkekte olacak hacı
11 YorumlaDelikanlı adam kadını yönetir
12 Yorumla
+1 yılDoğal olarak kararlar ortak alınmalı.
10 Yorumlagenelde ben yönetrm ;)
14 Yorumla
+1 yılBnce erkek
12 Yorumla- +1 yıl
Hicte bilee bn sorumluluk anlaminda dedim 1 tne cocuk yetr bnce siddeti de onermiyoruuumm
+1 yılKualisyon kurun birlikte yonetin
13 Yorumla- +1 yıl
Iliski birlikte yurutulur
bence kadın yönetmeli KADINLAR ERKEKLERDEN ÜSTÜNDÜR
10 Yorumla
+1 yılher ikiside
16 Yorumla- +1 yıl
ayrılır tabiki :)
- +1 yıl
hayır değil :) ama onun sözü geçiyosa bn onun sözünü dinliyosam oda benim sözümü dinlemeli :)
- +1 yıl
tek bir kişi yönetirse diğer kişi kölesi olur :)
kesinlikle erkek...
27 YorumlaErkek tabii ki
12 Yorumlabence kadın
21 Yorumla
+1 yılErkek tabi knk.
11 Yorumla
+1 yılGeminin kaptanıda pusulasıda kadın olmalı ;)
07 Yorumla- +1 yıl
ya ipi çok sağlamsa ;)
- +1 yıl
çok mu dolandı ne cümle :)) orasını bilemem artı akısına bırakın yönünü bulur :D
- +1 yıl
titanicte battı ama sevgi batıp gitmedi bişey olmazz ;)
ERKEKKK
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılErkek yönetir tabi
10 Yorumla
+1 yılerkek
07 Yorumla- +1 yıl
amin :D
- +1 yıl
ne be allah allah :D
- +1 yıl
dikkat et o zaman kendine ;)
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz