Yükseleni Koç bu kişinin o kadar şey yaşadık üzerime üstünlük kurdu toksik oldu sonra ben bunu sildim aylarca engel attım kaldırınca yine yüzsüz gibi ne yapıyorsun yazmış ben de tanımadım yazdım sonra görüldü attı bu kişi unutabilir mi beni?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Başka avrat mi yok illaki unutur dünyada 4.5 milyar hatun var 😂
Adam numaramı silmiyor
2 yıldır hayatı ona zindan ettim
İlla ki bir yerde unuttu seni ben 2.5 senelik ilişkimi 1 senede sildim aksi oluyorsa zaten sıkıntı vardır illaki unutacak
Unutur*
İlklerini benimle yaşadı
En yakın arkadaşım onu seviyorken o beni seviyormuş şimdi kızı takip ediyor o kadar sinirlendim ki
Ben o kızı sevmiyorum diye yeminler ediyordu ben o yüzden o bana yazdığında tanımıyorum dedim
İlkleri derken cinsellik falan mi
Büyük ihtimalle de onu unuttum diye zoruna gitti onun
Bende ilklerimi eski sevgilimle yaşadım hatta evlenmeyi düşünüyorduk ama şu an umrumda değil kendisi
Evet
Ben o adamı ağlattım bak erkekler ağlamaz diyorsun ben böyle dengesiz bir insanı ağlattım. S.. kimsin sen diyordu bana
Telefonumu zorla aldı açmaya çalışıyordu ben onunla bunu yaşadım diye o benim sahibim değil
Aldatmadan değil ama ben özgürlüğüme düşkün biriyim normalde ikizler insanları da öyle olması gerekiyor Bu çok baskı kurdu üzerime ben ilişki diye kanser oldum resmen
Aylarca engelleme nedenim de beni yormasaydı sonra baktım o kız arkadaşımı takip ediyor. Umurumda değil gibi davransam da o kadar zoruma gitti ki
O kızı görsem zaten öldürürüm ben
Kız ona saplandı ben de farkındaydım sürekli bana anlatıyordu ama çocukla ben bir şeyler yaşadım o değil
Kendine saygısı olan erkek asla kadının maskarasi olmaz yazık etmiş kendine saplantı bu sevgi değil
İlklerini senle yaşadiysa dert etme kudursun dursun o kız da ben de bir kızla çıkmaya başladım 3 sene önce 2 ay çıktım. Sonra en yakın arkadaşına aşık oldum biz bunla ayrıldıktan sonra onla 2.5 sene sürdü belki onun ahı tutu
İlk sevgilimin
Neden ahı tuttu dedin
Ben ne olduğunu bilmiyorum o zaman çocuğa karşı bir şeyler hissetmiyordum benim bu olayda suçum da yok o zaman kızla arkadaştım kız onu seviyormuş erkek de beni kıskandırmak için ilgimi çekmek için kız arkadaşımın yanında duruyordu çünkü benim s**** arkadaşım onunla sohbet etmeyi o çalışıyordu şimdi suçlu kim bilmiyorum zaten. Ben o işe girdikten sonra ben sevmeye başladım ve kızla aram bozuldu ben bozdum , kız nedenini bilmiyor
Beni daha öncesinde bu çocuk görüyordu zaten ama açılmadan her şeyi b** eden taraf o
Düzgün durup benimle konuşsaydı belki benimle sevgiliydi o kıza hiç yanaşmadan
Benim hatamda işte bir kızla çıktım 2 ay sonra arkadaşı illa benle tanışmak istemiş tanıştıktan sonra çok yakışıklısın vs dedi arkadaşım şanslı enişte falan biz zaten kızla ayrılma aşamasindaydik o kızla sevgili oldum 2.5 sene o da benim için ondan önceki sevgilimle arasını bozdu yani en yakın arkadaşıyla bildiğin aşkı memnuya dönmüştü benim hikaye wjskdjsksksk sonunda terkedildim zaten ahi tutu kızın
Senin çocuk da saçmalamış
Evet bayağı saçmaladı zaten biz de ayrıldık
Bana hayatımı zehir etti
Sinirden gülmeye başlıyorum her şeye oda sen delisin ruh hastasısın diyip beni bir gün olsun mutlu etmedi
Takma yav biri gider biri gelir ben terkedildim üstelik annemle ailemle tanistirdim evimde kaldı 😂😂
Ama inan umrumda değil çokta s... boş ver amannn
İllla ki düzgün biri çıkar
Umarım
Demin sinirlendim yazdım sanane dedi p.. ç neyse
Ben ayrılmıştım belli ki koymus
İletişim bu yani
Sen hala seviyorsun bu çocuğu ama
Sevmiyorum
Sadece sinir oldum
Kapalı o çirkin bilmem ne diyordu sevmiyorum bela oldu diyordu sonra onu takip ediyor tutarsız
Yokluğa düşmüştür 😂
Erkek unutur
Bana barışmak için de yazmıştım birkaç kere çok öncesinde terslemiştim