6 senelik bir ilişki. Sürekli ayrılma barışma. Sevgimi fazla gösterdim. Biraz da fazla pohpohladım hoşuna gidiyor diye şımardı iyice. Beni takmamaya başladı kızlarla konuşuyor vs. Tabi ben katlanamadım bu duruma. En sonunda seni seviyorum ama yürümüyor mutlu değilim deyip gitti. Ben boş ve saçma konusuyormuşum, suçlayıp duruyor kendi yaptığına bakmadan. Çok uğraştım ama sonra kırıcı olmaya başladı, tamam git dedim. Kendi haline bıraktım. Bir de engellemiş whatsapptan. Ne yapayım şimdi mantıklı düşünemiyorum? Kafasında bitirmiş mi yoksa döner mi?
Cevabın nedir?
Merhaba ben de ikizler erkegi yle birlikteydim başka kızlarla konuşmada da eskiden sürekli mesajlaşmak isteyen erkek mesaj atıcam vs diretti üzdü çok ayrıl barış olay yaşadık ve bitti benziyo senle yaşadıklarımız bana mesaj at konuşalım biz im de 3 senelik iliskiydi
01 Yorumla
Soran+1 yılHenüz sitede yeniyim. 2 Xper olmam gerekiyormuş mesaj atmam için canım benim. Evet başka kızlarla konuşma olayı çok can sıkıcı gerçekten seni çok iyi anlıyorum. Sesimi çıkarmaym diyorum bu sefer abartıp yanımda mesajlaşıp konuşuyor resmen. Bir kere de aldattı yakaladım mesajlarını. Uzun bir süre gayet iyiydi sonra yine başladı. Surat yapıp kizdigimda bişey yok ortada takılma bunlara sen diyor. Çok yoruldum ben de gerçekten çok üzüyor
En İyi Cevaplar
+1 yılDöner, heleki ikizlerse. Sakin ol, sessiz ol, olgun ol. Sabret.
28 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın. 3 gündür sessiz sakin duruyorum. Zaten Son olarak da "tamam nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa bakalım, rahatsız etmem artık " demiştim ondan beri de hiç birşey yapmadım. Umarım döner... O da bana hep olgun olmanı istiyorum derdi.
- +1 yıl
Döner döner. Beni dinle sen..
Soran+1 yılSeni dinledim sessiz kaldım işe yarıyor galiba. engeli kaldırmış
- +1 yıl
Dinle beni dinle. Valla bak. En yakın arkadaşım ikizler erkeğinden muzdarip, ki olduğu o ikizler de başka bir yakın arkadaşım. Çıldırır kaybettiğini sanan ikizler, bu hep böyledir. Olgun ol, sakin ol.
Soran+1 yılGercekten haklisin cok tesekkur ederim. Yazarsa kırgın olduğumu söylemeli miyim sence? Nasıl davranmaliyim?
- +1 yıl
Dönerse değil dönücek emin ol. Göndermeli tweetler atma, durum paylaşma. Sessizliğini koru.
Dönünce de biraz peşinden koştur, sonra adam akıllı ifade et kırgınlıklarını.
Ama olgun ol mutlaka, aksi takdirde işe yaramaz.
Soran+1 yılWhatsapptan engellemişti zaten durum fotoğraf hiçbirini değiştirmemiştim engellediginde, şu an hala aynı duruyor hepsi. Tamamdır anladım dediğin gibi yapcam :) hemen barışma havası yaratmıycam biraz burnu sürtsün
- +1 yıl
Aynnnen
+1 yılBir süre arayıp sorma ama bir zamanı olsun bunun. Bekle bakalım dönücek mi kaçan kovalanır derler bu gerçekten de doğru birşey. Allah yardım etsin bu ikizlerin kızından çekiyorum bende. İyi ki ikizler burcu falan değilim bol günah sahibi olurdum yoksa...
06 Yorumla
Soran+1 yılAmin Allah sana da yardım etsin gerçekten çok zorlar. 15 gün sonra doğum günü o zamana kadar yazmaz diye dusunuyorum benden bekler. Ben de kutlamakta kararsız kaldım
- +1 yıl
Ben 1 aydır konuşmuyordum çok ağır hakaretlerle ayrıldık. Geçen bir düğüne gittim ordaydı konuştuk ayak üstü ağladı sonra bunları tekrar konuşalım birgün dedi ve yarına sözleştik. Sabah akvaryumla balık gönderdim eve 2 gün sonra doğum günü çünki. Az önce aradım beni arama dedi balıkları merak ettim dedim çok merak ettiysen gel geri al dedi. Bu nasıl bir pskolojidir Allah aşkına dimi
Soran+1 yılAynen ben de çözemedim gerçekten. Saniyesinde değişiyorlar. "Sonra konuşalım" lafları da cok meşhur ama o sonralar hiç gelmez nedense. En Son dayanamaz sen ararsın yazarsın onda da böyle terslerler. Allah sabır versin bize. Cok zor biliyorum ama sen de bence bir süre arama yazma yine konuşma. Üstüne düştükçe ters tepiyorlar
- +1 yıl
Biraz özelden dertleşelimmi ne dersin
Soran+1 yılMesaj atamıyorumki 1xper henüz yeniyim sitede :(
- +1 yıl
Emailden konuşalım
+1 yılİkizler bitirdiyse bitmiştir. ssni zeki bulmuyorsa imkanı yok geri dönmez. senden sikildiysa dönmez. adami bunalttiysan dönmez ikizler gittimi donmez
09 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum dese bile mi? Zaman geçince özledim deyip dönmüştü daha önce çok oldu böyle.
- +1 yıl
İkizler böyle işte ya. sikilir uzaklaşır sonra yine dikilip geri gelir zordur
Soran+1 yılZeka konusunda sıkıntımız yok çünkü 6 seneyi bırak 6 saniyede anlarlar karşıdaki zeki mi değil mi. Uzun süreli ilişki ama sonuçta yenilik değişiklik yoksa sıkılıyorlar evet. Bunun için de elimden geleni yaptım. Ayak uydurdum ona hep. Tek sorun flörtçü ve ben buna gelemiyorum. Tepki gostermemeye çalışıyorum ama bir yere kadar. Rahat bıraktım artık
- +1 yıl
Ya bende oyleyim o yüzden düzenli ilişki yaşamıyorum. hem sevsemde sikilabiirim korkusu vAr hemde başka kadınlara kur yapmadan duramam 😃 ikizlerden böyle iste
Soran+1 yılPeki bu kur yapma olayina hiç takilmazsam onunla aramız iyi olur mu sence? Yoksa yine bir bahane bulup gider mi? Hiç böyle denemedim, hep sorun yaptım ben, çünkü kur yaptığı kişiye aşık olabilir diye korktum ama engellemeye çalışsam da yapıyor bir şekilde doğasında var.
- +1 yıl
Kur yaptığı kişiye aşık olabilir evet. asik olmasa da birseyler yasaya bilir. bir şekilde çok etkilemen lazım. mesela kendisinin çok zeki ve çok ulturlu olduğuna inaniyordur. ondan daha zeki ve daha kültürlü olman lazim. surekli şaşırtman lazım.
Soran+1 yılHaklısın. şu an dönmesini mi bekleyim peki sessiz kalıp? Tabi dönerse :)
- +1 yıl
Bak bir arkadaş nasihati mi dersim ne dersin bilmem. hic bir erkeğe onsuz yapamayacağını gosterme. oyle olsa bile. aksine hep güçlü gorun
Burdan ne çıkarmak istiyorsan çıkart artik
Soran+1 yılBenim en büyük hatam bu oldu zaten. Göstermeyi bırak gözüne gözüne soktum bunu her fırsatta. Şimdi bensiz yapamaz nasılsa tavırlarında. Bundan sonra öyle değil ama elbet anlar birgün. Bana dönmese bile en azından demekki artık bensiz yapabiliyor diyecek.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
5Cevap
Sen hala beklemeyi mi dusunuyosun 6 sene dile kolay eyvallah da yaptığı şey belli canım üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyo pohpohlama olayı sonuç bu zaten... bu yüzden de kendini vazgeçilmez hissediyo ne ara ne de sor bırak gelirse gelir zaten umursamiyomus takmiyomus gibi davran gördüğün yerde mutlu bir şekilde selam ver geç git o zmn belli olur neyin ne olduğu güçlü ol bebeğim ezdirme kendini😘😘
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım benim teşekkür ederim güçlü olucam :) daha fazla gururumu hiçe sayamam zaten ve evet vazgeçilmez olmadığını görsün. Teşekkür ederim 😙
Soran+1 yılDaha önce de böyle yaptığı oldu ama sanki bu sefer daha ciddi gibi geldi. Dedim bu şimdi hiç bişey olmamış gibi takar yeni birini koluna bakmaz arkasına biraz da korkum bu aslında. Ama dediğin gibi ezdiremem artık kendimi iyice tepeme çıktı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim hoşlandığım bey de ikizler burcu. Biz de kavga edip sonra hiçbir şey olmamış gibi davranırız. Geçen sevgimden dolayı boğulduğunu söylemişti. Ben de artık ona normal arkadaşımmış gibi davranıyorum. Artık 3güne bir 4 güne bir o mesaj atıyor o da havadan sudan. Bir çözüm bulursan bu ikizler burcuyla ilgili bana da söylersen çok sevinirim.
116 Yorumla
Soran+1 yılAynısı oldu daha önce. Boğuldum dedi ben de senin gibi kendimi geri çektim ilgili davranmadim. sıradan biri gibi davrandım. Mesajlarıma bile cevap vermeyen adam kendisi yazmaya başladı. Sonra mesajlar sıklaşmaya başladi, sonra bir baktım arıyor konuşuyoruz uzun uzun. Sanki yeni tanışmış gibiydik. Ben bir gün sicak davranıyorsam ertesi gün veya aksam biraz soğuk davranıyordum. Gayet iyiydik ilgili olmaya başlamıştı yavaş yavaş. Sonra ben dayanamadım tabi eski halime döndüm düzeldik diye bir iki de trip yaptim ve sonuç bu işte yürümüyor dedi. Böyle devam et sen dozunu iyi ayarla ama, sakın benim hatama düşme emin ol kazanırsın. Bırak o koşsun peşinden. Bak ben yeniden toparlamaya çalışıyorum ve cok zor oluyor
Cevap sahibi+1 yılGerçekten bunlar beyinsiz mi acaba? Allahım ben sayısalcıyım , tarih sorularında bu kadar zorlanmadım. Ne çok gitgelleri varmış. En gitgeli olan ben sanıyordum. Beterin beteri varmış.
Soran+1 yılBunaldım mı diyor? Kendi haline bırak gitsin ilgilenme biraz. seni seviyorsa düzeliyor zaten seni etrafında göremeyince. Gelince de yine çok ilgi gösterme, sevdiğini tabiki belli edeceksin, ilgileneceksin, ama bunun her fırsatta yapılmasından pek hoslanmiyorlar. Benim gördüğüm bu yani. Yine de çözemedim başedemedim bak burda soru soruyorum hala :)
Cevap sahibi+1 yılMesaj atmıyor artık ya :( Kudurduuuuuuuum :@
Soran+1 yılSen attın mı hiç arkadaş gibi davranırken? Yoksa hep o mu mesaj atıyordu?
Cevap sahibi+1 yılYok canım attım tabii ki. Biz zaten arkadaşız. Ben niyeti bozup hoşlanıyorum sadece :D
Soran+1 yılAfedersin ben sevgilisiniz sandım :) hoşlandığını söyledin ama sevgili olmaya yanaşmıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılYok söylemedim :D:D:D
Soran+1 yılSöyle bence ama sonrasında çok üstüne düşme. O istiyorsa gelir zaten ben böyle düsünüyorum :) sen de ona göre devam edersin
Cevap sahibi+1 yılReddedilmek istemem :D Kankası olarak gördü zaten beni. Artık haram bana :D
Soran+1 yılBiz aynı lisedeydik tanistigimizda :) o da kankası gibi görmese de hiç o gözle bakmiyordu bana :) ben de senin gibi söylesem mi söylemesem mi derken lise bitti :) sonra dayanamadım söyledim hemen karşılık verdi cok da iyiydik bak 6 sene oldu. Şimdi burnumdan getiriyor tabi orası ayrı :D yine de sen içinden ne geliyorsa onu yap :)
Cevap sahibi+1 yılKız evlen başını bağla :D:D
Soran+1 yılBenim de amacım o ama elimde tutabilmek mesele :)
Cevap sahibi+1 yılTenhada sıkıştır gitsin :D
Soran+1 yılSon çare öyle yapcam heralde :D önüne de nikah defterini iteleyip bastıracaksın imzayı :D
Cevap sahibi+1 yılKafaya da levye dayarsın. Silah çok klasik :D :D
+1 yılAynı şey benimde başıma geldi ama benim umursamaz bir tavrım olduğu için çok çabuk atlattım benimkide ikizler burcuydu bitirdiyse dönmez bende uğraştım bir müddet ama inat yaptı hep uğraşma derim boşuna gidersin dahada şımarır boşver akılına bırak ikizler burcu olanlar genelde böyle yani bitirdiyse dönmez ben sana şimdiden söyliyim :)
03 Yorumla
Soran+1 yılUmursamaz olmak işte ah bir yapabilsem. O bu konuda çok başarılı.. Ben de şu an için umursamazmış gibi davranıyorum. Belki zamanla bir bakmışım gerçekten umursamıyorum :)
- +1 yıl
Hiç takma kafana sana bir taktik vereyim bizim 2 yıllık ilişkşyde çok zor tuttum ayakta şöyle bir yöntem uyguladım onun zıtlaştıpı kim varsa biraz yakın ol o zaman sana gelip soracaktır sen terslersen emşn ol peşinden gelir kankalarından yardım iste bu konuda şu zamanda ne kadar işe yarar bilemem ama sen yinede bir dene istersen ama uğraşmazsan daha iyi olur neyse karıştırmıyım kafanı :D
Soran+1 yılYok yok bence de hiç birşey yapmamakta fayda var :) çünkü sağı solu belli olmuyor. şu an için uzak durmak en iyisi :)
+1 yılBenımde eski sevgilim ikizlerdi. Dengesiz onlar birkaç ay sonra özledim der birkaç ay sonrada sıkıldım der:)
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam olarak öyleler :) benim de dengemi bozdu mübarek :)
- +1 yıl
Sen hangi burçsun? Ben kovayım ve en iyi anlaştığım burç ikizler. Bende dengesiz olduğum için alışmıştım eğer burcun terazi veya kova değilse vaaayy haline
Soran+1 yılAkrep burcuyum ben. Çok zıtız onunla malesef. Bu arada engelliydim whatsapp engelini kaldırmış. Ne düşündüyse artık
- +1 yıl
Aaay en sevdiğim burç akrep karakteriniz muhteşem ikizler sana göre değil kaç kaç 😂
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım benim :) keşke o da sizin gibi düşünse :)
+1 yılDoner ama yine ypicak ayni seyleri bnde oyle yptim g*tunu kldrdim ayrilip brsti surekli bir yrrden sonra bnde dayanamadim 3 yildr cikiyorz bzde
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de dayanamıyorum artık. Kendi kendine engelliyor vs. Yazmıyorum artık zaten. Keyfi bilir ben de yoruldum
- +1 yıl
Valla canim gercekten kacan kovalaniyor simdi benim erkek arkadasim bnden ayrilmisti bu barsmak istediginde baya yok filan dedim telefonlarini aacmadim simdi kndisi pesimde dolaniyo tinlama valla bak tinlamayinca donuyo gercekten
Soran+1 yılÇok haklısın canım benim.. benimki de whatsapp engelini kaldırmış, barışmak istemesi yakındır ama bu sefer ben de süründürcem
- +1 yıl
En guzeli bak zaten kaldirmis 1 -2gune pismanim der
Bu olan bitenle burcun bir alakasi yok onunla alakasi var otur duzguncene konus bakalim olmuyorsa olmuyordur zorlamiyacaksin
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuşulmuyorki tersleyip duruyor. O yüzden kendi haline bıraktım da olmaz artık galiba bitirmiş
Soran+1 yılEvet haklısın zorladikca hep zararlı çıktım. Teşekkür ederim
Bitir Memiş ama zeki insan sen 10 konuşup söylerken o100 düşünüp söylüyor bnde öyleyim gari onun için kolay kolay kaldırılamazlar inatçılardır çokk düşünürler ikiz karakter zaten 2,3 gün sonra yaz sen haklısın de konuyu kapat devam edin😜
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok İnatçı 😡 Yine yok istemiyorum vs derse?
Soran+1 yılEn Son mutlu degilim deyince tamam nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa demiştim. Ok diye cevap verdi ruhsuz. hiç cevap vermese daha iyiydi
- +1 yıl
Bn de peki veya ok derdim veya layk işareti tıpkı bn ne garapya 😂😂 o aslında çok düşümüyor ama belliuetmiyor bnde hep böyle yapiyom köpek gibi bir kizi seviyodum kız herkese mavi boncuk dayatıyor diye bidaha yüzüne bakmadım hala seviyom birşey dediğinde kes, ok, Tabi tabi, diyorum oysaki ölüyor bitarafım bunları derken anlıyor musun beni😫😫
Soran+1 yılCiddi misin? Bu da aynı öyle valla "ok, he he tamam, sus artik, kapat ceneni" vs hep böyle. Ceneni tutamiyorsun benim cinlerimi tepeme çıkarıyorsun dedi bir de en Son. Değişmemi istiyormuş ama ben degismezmisim
Bitiremez ikizlerim bende. mutlaka kafasinda var bu gurur varya soktuum gurur bizdeki ondan boyle yapiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet malesef o da çok gurur yaptı zamanında. Aklında mıyım değil miyim hiç anlamıyorum... hayatında hiç olmamışım gibi davranabiliyor çok üzücü.
Soran+1 yılAynı o da senin gibi işte :( bir de engellemiş beni çok üzüldüm. Ama kendinizce haklı sebepleriniz oluyor iste olmaz artık dediğiniz an sevseniz de kestirip atabiliyorsunuz. Belki de en doğrusu budur. Uzattıkça duzelen birsey olmayacagina inandiysa bitti diyor ikizler, hemen kötü adam ilân etmemek lazım sonuçta yaşanan güzel günler var ve elbette siz de üzülseniz de buna mecbur hissediyorsunuz kendinizi sanırım. Ama ne olursa olsun bu gururlu ve umursamaz tavrınız çok can yakıyor...
- +1 yıl
Ya soyle diyim bazi seyler beni etkiliyor anlik bir tepki o an karsimdaki kisinin umursamaz bir tavri beni gormezden gelmesi cidden kafamda bazi seyleri karistirir. kendi adima konusuyorum tabi. benimkinde ben bitirmedim o bitirdi arkadas kalmak istedi ben yokettim hayatimdan. bittigi gun silip atiyorum bitireni. kendim kolay kolay iliski bitirmem uzlasmaya calisirim hep ben derse kisi ozaman film kopar 1.5 seneyede nokta koyarim 15 seneyede malesef. bu benim seninkisi nasildi sen daha iui biliyorsun tabiki
+1 yılBir ikizler erkeği olarak soyluyorum onun aklına anca seni görünce gelir d
01 Yorumla
Soran+1 yılWhatsapp engelini kaldırmış bu iyiye işaret sanırım değil mi?
+1 yılIkizler geri dönmez bitirir belki arada bir geri dönerler ama oynamak icin kanma
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sevdiğim için hep kandım ama bu sefer olur da dönerse tutcam kendimi ne olursa olsun. Olan hep bana oluyor. Teşekkür ederim yorumun için :)
+1 yılBir ikizler erkeğinin arka tarafını kaldırdıysan geri dönmesini bekleme derim ben
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden adım göremeyince elbet inecek, sönecek o egosu ama iş işten geçmiş olur o zamana da
+1 yılBunları burçlara bagliyorsunuz ya biliyorum resmen çok komiksiniz😂dönmez arkadasim dönmez
02 Yorumla
Soran+1 yılSen de haklısın karakter meselesi aslında :) sevgiden anlamıyorsa burçlar ne çare...
- +1 yıl
Doğru dusunmek ve doğruları gorebilmek ne guzel😉
+1 yılIkizler bu belli olmaz kendi bile karar veremezki ne yapacağına
015 Yorumla- +1 yıl
@Uhuuu yay
- +1 yıl
@Uhuuu biz de manyak burcuz 😂
Soran+1 yılBen de akrebim ve cok zıtız onunla. 6 sene alttan ala ala anca idare ettim ama edememişim demekki :)
- +1 yıl
@Uhuuu henuz karşıma çıkmadı aman totomu kasiyim cikmasinda digerleri bile cok dengesiz ikizler erkegiyle yasayamam 😂😂
- +1 yıl
@Uhuuu yok yengec de sevmiyorum
- +1 yıl
@Uhuuu yok genellemeleri unutalim sahsen tanidigim yengecler 2debiki fenaydi hatta baya dusundum hicbir burcun erkegini bunlar iyi diye niyeleyemedim
- +1 yıl
@Uhuuu ahahah bende diyorum bunlar neden boyle demek ondanmis
Dönse kabul edecek misin giden gittiği an bitirmiştir zaten herşeyi
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru. Gittiği andan çok önce bitirmiştir belki de herşeyi
+1 yılikizler erkeği... Benimde vardı aynen böyle. Asla şımartma ikizleri. Kral oluyorlar başımıza!
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok şımarttım haklısın kral oldu. O dönmez artık bu gazla gider böyle
+1 yılsen bu çocuğu hadi ordan et bundan hayır gelmez
00 Yorumla
+1 yılpeki ya terazi erkeği bitirdiyse
00 Yorumla
+1 yılİkizler erkeğinden uzak dur, hatta kaç sen :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBu gidişle öyle olacak gibi 😁 kıyamıyorum ama çöpe gidecek o kadar emek resmen. Kendi bilir
- +1 yıl
İkizlere verdiğin emek onun gözünde yoktur emin ol, değer bilmezler. Uzaklaş :D
Soran+1 yılBilseydı böyle yapmazdı zaten çok haklısın :)
- +1 yıl
:))
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026