3aydır bi ikizler erkeği ile beraberim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi neredeyse beraber yaşıyorduk bütün ailesi çevresi ile tanıştırdı aile gibi olduk o derece paramız bile ortaktı işi ile ilgili sorunlar vardı çok baskı yapıp aradım 1aydır aynı konu yüzünden tartışmaların boyutu büyüdü o da inatçı bende yeni ayrıldık sevdiğini biliyorum duydum ailesinden ama çok konuşmayı denediğim için benim sevgimin saplantı olduğunu zannediyormuş canım her yerden engelledi beni bu sefer normalde ayrılıp bir kaç saat sonra barışırdık bir şekilde bu sefer ses yok sizce döner mi dönmez mi ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İkizler benim de vardı birisi çok gururlu asla dönmedi birisi çok gurursuz hiç peşimi bırakmazdı
Bence burca göre değil dönüp dönmemesi ama ikizler çok fena ya
Başta o da gurursuzdu peşimi bırakmıyorduda fazla ipleri verdim galiba simdi olay tersine döndü 😂
Vallahi ayarında yürütmen lazım o soğuk yapıyosa sen de yap kısasa kısas😂 senin burcun ne en çok teraziyle anlaşılıyorlar
Kova burcuyum teraziler affedici ama çok vurdum duymazlar arkalarına kim olsa bakmıyorlar ondan kaynaklı bu da ikizleri çıldırtıyor bence kovalarda öyle aslında ama ilişkide oturtamıyorum ben ya
Babası ben sizi barıştırıcam diyip duruyor kız kardeşi keza arama abim sana net döner falan diyor
Kovalarla da iyi anlaşıyolar hava burçları birbiri için yaratılmış ya. Evet vurdumduymazlık var biz de çabuk gözden çıkarıyoruz ne yaptığımız asla belli değil sjsskd bu da onların dikkatibi çekiyor sen neyi oturtamıyosun gelgitli ol tamamdır onlarw
Ben de yeni bi ikizlerle tanıştım bir hafta oluyor ilk çok eğlenceli konuşkandı şimdi biraz sıkıcı olmaya başladı ben de vurdum tekmeyi çok sıkıcısın dedim bakalım tekrar yazacak mı merak ediyorum sjdjdjd
Valla bilmiyorum çok dürüst çok net çok düz bir insanım yani sevmem öyle oyunları ömür boyun oyunlar mı oynıcam elimde tutmak için çok yorucu olur asıl öyle uğraşamam😂 eğer dönerse barışırsak zaten ama ne ararım ne yazarım ararsa açarım yazarsa cevap veririm öyle çok üstüne düşmicem ondan hoşlanıyo bu ikizler😂
Sen bence kesinlikle peşinden koşma kaybedersin
Emgellemiş yani sen ne yapsan boş onun kendi gelmesi lazım sen gidersen bi değerin kalmaz kanna
Kanka ilk bi haftada bir daha yazma ihştmali pek olmaz ya takılmaya ararsa geç bizimki öyle değildi ama ben elimde tutamadım o da beni tutamadı bakalım ne olacak
Evet evet kendi hallerime bırakmak lazım o malları😂
Aynen saldım daha barıştığımızda ona diller dökmeye knuşmaya çalışma çözüm odaklı olma çabaları geçicem kendi kendine düşünsün dursun polemiğe girmeye gerek yok sonr aboğdun oluyor
Bunlar eğlenceli kız gördüm mü tav oluyorlar o yönden dikkatini çektim dile getirdi o yüzden yazar gibi bakalım ama unutma o soğuk yapıyosa sen de yap ilgiliyse sen de çok ilgili davran ilgiy severler dozunda ben çok çektim ikizlerden iyi tanıyorum
Aynen bırak o konuşsun kendini açıklasın falan sen yapm sen hep ağırdan alan taraf ol
Hee evet eğlence düşkünü güven çok önemli onlar aynı zamanda bir de aile ince noktaları
Barışırsak çözdüm öyle yapıcam kanka 😂dua et bari
Serf yoksununa zamanında ailesi için kendisi için neler yaptm da ayrılınca gururundan bi kere bile aramadı pislk
Ben de ikizler erkeleri bereketi var dkjsjsjdjdje
Valla dua ederim de kelin ilacı olsa lendi başına sürer dnsndndnd
Ahhahah maşallah diz boyu 😂 ya kız kardeşi şey dedi soğusun diyede elimden geleni yaptım soğumadı demiş 😂 diyorki abim sevmede düşünmese kapat konuyu hunumu konuşcam der geçerdi direkt dedi ama şeyde demiş benim hayatımda zeki kadın olcak ben aramadığım yazmadığımda öyle zorlamıcak benden şüphe etmicek falan gibi vibeler vermiş ya da kızkardeşinin diceğini tahmin ettiğindende olabilir
Şubatta kuzeninin düğünü var mibende davetliyim gitsem yüzsüzlük olur davete icabet etmemekte olmaz düşman çatlatırım diyede düşünmüyor değilim
Aslına bakarsan ayrılmalarımız hep bir kaç saatti beni korkutan bu sefer çok üstüne gittim tamamen engelledi bitti dedi falan ilk uzun ayrılmamız pazardan beri diyebilirim dönmeyedebilir ama arabam onda benle mecbur iletişime geçecek ama bakalım
Kız kardeşiyle git seninkinede hiç yüz verme unutmuş gibi davran kafayı yer 😂
İkizler çoo zeki var ya işini çok iyi bilir
O zaman mecbur konuşacaksın yani ama yüz verme bak dediklerime uy
İşte yüksek ihtimal orada barışabiliriz gibi geliyor güzelde giyinirim çatlar zaten duramaz hele biri dansa kaldırmaya yeltense ikizlerin kıskançlığı diyede bir şey var bunlarda 😂 şubat5tede doğum günüm bilemiyorum normalde bi planı vardı duyduğuma göre 😂
Aynen kanka hiç konuşmazsam karşı karşıya geldiğimizde gurur yapar asla olmaz normal konuşup çok muhabbet etmeden soğuk yapcan ilgilenmicen
Ona kadar başırısnız bnce araban ondaymış
İnşallah 🙏🏻🥹aminnnnnnn
Az önce birinede yazdım. aklını kullanırsan onu dönmeyi bırak köle eder peşinde gezdirirsin. Ve bu çok basit
Nasıl kanka bi anlatsana Allah rızası için
Bak arkadaşım Eğer cidden kızsan sana tek tüyo vericem. Ama erkeksen sana vercek olduğum tüyo biraz zayıf kalır. Ama kızsan dediğimi yap dönmezse gel bana istediğini de
Kızım 😂
Kanka sen sorunun altını okudun mu yeni ayrıldık dün 😂 muhtemelen arabam bitince karşılaşıcaz öncesindede karşılaşma ihtimalimiz var mesela yarın babasının yanına gidicem işimiz var
Ya beni sen bi dinle tamammı uygunsa uygula dönmezse beni bul küfret
Tamam kanka söyle artık 😄açıkca yaz artıkın
Başıma geldi ordan biliyorum. 1 kere ama internetten ama resmini ama canlı seni görcek ki şöyle. . saçını sal dalgalı olsun, Siyah tek tip elbise giy Beyaz desenleri olabilir, Altına siyah ince mat Desenli külotlu çorap giy ve varsa kısa bot giy... Yanına git.. Bu arada kırmızı hafif ruj ve gözlere hafif lacivert boya ve rimel çek. Eyeliner de dahil ama abartma... Tutkulu cevapların olsun. Kendini ağırdan sat. Etkileyici bakıışların olsun... Sana dibi düşıcek ama elini bile tutmasına izin verme...
Kanka yarın sanayiye etekle gidiyorum çok gaza geldim 😂inşallah karşılaşırım
Gerçi sanayinin içinde değil zatende dediğini yaoıcam inşallah karşılaşırım
Bak şaka yapmıyosan Sakın böyle bişey giyip sanayiye gitme... Ciddi söylüyorum. Peşine 10.000 leri takarsın. Ben onun yanına gidince dedim... Aslında bunu seni bilmen gerek niye aklına gelmedi ki
Aklımda biliyorum doğru zamanı bekliyorum biraz ortadan ikimizde madem kaybolucaz kaybolalım şöyle 15güne arabam çıkıcak o zaman asıl giyinip gidicem soğuk ve net tavırlarla arabamı alıp çıkıcam bu arada sanayi dükkanı ama kendilerinin ve sanayinin içinde değil evlerinin orada şaka yapmıştım o konuda kanka
Biraz bende kaybolayım biraz sakinlik sonra o mal zaten büyük konuşmayım çabuk unutamaz beni ki bende onu çok yoğun bi ilişkiydi biraz kafasını dinlesin öyle yeni birinide bulabilecek değil öyle bir vakti yok Allah korusun
Kaç yaşındasın bilmiyorum. Bak benden iyi bilirsin belki. İllaki elbise giymiş altına siyah ince çorap giymişsindir. Ve illaki sana olan dikkatleri farketmişsindir. Bak ben açık konuşayım. Ben bile böyle görsem ki kuryeyim neleri görüyorum... İnan birgün kaza yapcam bakarken. Burada 2 şey erkeğin dikkatini çekiyor. Renk ve giyilen çorap... Birde aşırı dikkat çekmek istersen Beyaz elbise altına beyaz ince desenli mat olandan giycen. Parlak olmayacak. . çorap 1 tayt 2 dar pantalon 3 ncü sırada...
Libidoya oyna diyorsun kanka sen
Ben oyna demem. Ben gerçeği söylüyorum. Haa illa konuşalım dersen bende yaşanmış muhabbet çok , şaşırcan ama kız kardeşim ile bile bi muhabbetim oldu. Sahte Instagram adresim izmirli358774 ilgin olursa yazarsın olmazsa sorun değil...
Şaşırdık evet ilginç
Bu kadar basit...
Gerçek cinsiyetin erkek ya da kız olsun Farketmez.. Bana dürüst gel gizli konuşmak şartı ile kapım açık Instagram'ım belli
Yok kanka sağ ol
Kendine ii bak... İnce çorap giyerken dikkat et
İkizler bir sevgilim vardı 2010 da sevgiliydik ayrıldık ikimizin de araya 2 yıllık ilişkiler girdi 2013te tekrar sevgili olduk kdjdjdk sonuçta ikimiz farklı kişilerle evliyiz fkjdrk
Döner. Erkekler git geli sever.
İkizler erkeği gel git akıllı zatende seve seve kendini mecbur hissetmeside ayrı bi korkutucu
Yaaani:) bak sen daha iyi biliyosun
Hayır bir de arabam onda
Akrabadan uzak durmak iyidir aslında:)
Akraba ne alaka kanka
Pardon arabayı akraba diye okumuşum 😂 uykum gelmiş yatiyim en iyisi, iyi geceler 😁
Ahahha iyi geceler kardeş
Eyvallah :))
İşi yoğun olan adamın pek düşüneceğini sanmıyorum
Yenisine bak artık Bundan olmaz
Lahmacun
Canın çekti galiba kanka kasap et derdinde müşteri kıymadan lahmacun bekliyor 😂
Askm iyi bisi diyim dedim
Kötüye gelelim ikizlerden adam çıkmaz en uzun ilişkileri 2 saniye
11 burç illallah etmis iki yüzlülüğünden
Askım çok sağ ol lahmacun için 😄🥰 valla ikiyüzlülük desen var yalancılık desen var hiperaktiflik desen var hepsi gel git aklından kaynaklanıyor malların yoksa özünde iyi insanlarda çift kişilikliler
Ya biliyorum yalanın daniskaları en değişken en kalpsiz hiç ağlamaz göz yaşı yerine katran akıyor oq pas tutmus hiç üzülmemisler ki 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Valla öyle ama keşke hepimiz öyle olabilsek kırılgan kalpler olarak iki gözümüz yaşlı kanka
Askm kırıldık hak etmedik ama karşı taraf bunlarla ilgilenmiyo aklına bile gelmeZ yer uyur gezer 🤣🤣🤣🤣
Aç küpek 😂
En ilgisiz erkek ikizler
İlgileri ilişkiyi oturtup karşısındakinden emin olana kadar ben mesela gizemli kalmayı beceremedim ilişki içinde onlara sürekli merak lazım ilgileri azalmıcak ya da kendi hallerine bırakıcan bende bunları diyorum ama dediğimi yap yaptığımı yapma diyenlerdenim
Allahtan ikizler değilim.🤣
Evet aynen böyle
Sikizlersin 🤣🤣🤣🤣
Kanka balık burcu çok daha iyi yeninle 😂
Merhaba hanfendi.:D
Ne balığı yalancıııı 🤣🤣🤣
Sen kimsin 🤣🤣🤣
Rolcüüüüüüü 🤣🤣
Pardon tanışıyor muyuz.:D
Ne çarpıyorsun ozman tanımıyosan tursu
Napıyonuz burada konu ne ara size geçti yav 😂
Soran hanımefendi merhaba
Bu beni balığım diye kandırdı ikizler çıktı
Durumunuza üzüldüm şu anda anlatamam..
Heee ondan burada söyle balık görğnümlü ikizler kanka ben ne yapayım
Yapay zeka aqqq 🤣🤣🤣🤣🤣
Ben ikizler falan değilim hanımefendi yalan söylüyor. Pinokyo galiba bu 🤣
Bu hanımefendi ikizler erkeğiyle birlikteymis herkesi ikizler zannediyor. Şizofren galiba 🤣
Sen git sorduğun soruya bakk 🤣
Kafalar karışık
Ortalık 56 😂
🤣🤣🤣🤣
Uyum nasıl
Dönmeye basla sen