Doğum günleri, sevgililer günü, yıl dönümleri gibi özel günler bir şekilde ilişkinde unutuldu diyelim ki. Ayrılmak için tek ve yeterli sebep olur muydu?

Doğum günleri, sevgililer günü, yıl dönümleri gibi özel günler bir şekilde ilişkinde unutuldu diyelim ki. Ayrılmak için tek ve yeterli sebep olur muydu?

Hayatında çok kötü bir dönem geçiriyordur anlarım ama güzel geçip giden günler varken, telefona kayıt edebilecekken, takvime yazabilecekken unutması kesinlikle kabul edilemez. Seven, değer veren insan bir kere hatırlar. Mutlu etmek ister. Önemsediğini bilir.
Evet hatırlamalı💫
İlişkide özel günlerin unutulması ilişkinin alışkanlığa döndüğü gündür. Alışkanlıklarını bırakmak isteyen önce sigarayı alkolü bıraksın ondan sonra ilişkisini bitirsin.
Dünyanın neresine giderseniz gidin erkek arkadaşı özel günü unuttu diye ayrılan bir kadın duyduysan o kadın TC kadınıdır, yeryüzünde başka hiçbir milletin kadını bu gaflet, dalalet ve hatta hıyanet çizgisinde olamaz. Bu tespiti yapan erkeği de kadın düşmanı olmakla suçlar.
https://www.youtube.com/embed/MifOrl_r2ygDoğum günüm hariç bütün günleri unutabilir. Hatırlarsa hoşuma gider, hatırlamazsa ayrılmam herhalde. Saçmalık.
Bencede saçma olur👍🏻
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim🌼
bence basit seyler degilse ayrilik olmamali ama dogum gunu, evlilik yil donumu vs hatirlanmali ya
Bencede kırıcı olur hatırlanmaması.
Cevap
23Cevap
Hayır benim için ayrılık nedeni değildir.. ayni çok da önemli değil iki insan birbirini sevdiği sürece bu tür şeyler olmasa da olur benim için.. zaten önemli olan aşk ve birbirine güvendir
Geçerli bir sebep değil, ki saçma sebeplerden ilişki bitmemeli
Bencede kırgınlık olur en fazla😄😂
Özel günleri unutabilmesi önem vermediği anlamına gelir. Maalesef önemli değil gibi görünüyor ama unutmak kırıcı bir tavır.. Hiç yüzlemem, biraz süre verip genel tavrını incelerim, zorla güzellik olmuyorsa da direkt ayrılırım✔️
Evet kırıcı ama bitiş içinde aşırı fazla sebep sanki🙃
İlk başta süre veririm dedim zaten 🙂
Kesinlikle yapmam. İnsanlık hali unutabilir. Bazı insanlar var ki dün ne yediğini bile unutuyor. Zaten bütün günler Bizim pazartesi salı çarşamba perşembe 15'i 20'si. O yüzden gerek yok.
Bencede kırılırım ama ayrılmazdım😄👍🏻
Öyle ufak şeyler de ayrılma olmaz belki içinde bir burukluk olur sadece o kadar. Benim unutulmadı mı çok unutuldu en yakın arkadaşlarım bile unuttu oldu sağ olsunlar hatırlayanlar da çok oldu. Ben bugüne kadar bu seneye kadar hatta çoğu kişinin doğum gününü kutluyordum ama bundan sonra kimseninkini kutlamıyorum. Baktım her sene ben onlarınkini tutuyorum hatırlıyorum onlar benimkini hatırlamıyor ne gerek var dedim. Ama benimkini kutlayanlar yanımdaki arkadaşlar ailem onlarınkini kutluyorum.
Valla ben trip yapsamda boş çünkü daha çok unutan ben oluyorum duygu 0😂
Haha kötü bir özellik.
😄😄
Üzülürüm ama ayrılmak için mantıklı bir sebep değil
Hep kadınların özel günleri önemli olduğu için, kadın için sıkıntı yoksa benim için de olmaz : ))
Ben daha çok unutanım😄🤫
Haklısın, kadınlar kendisi karşındakinin unutur ama kendisinin her şeyinin hatırlanmasını ister : ))
Benim için ayrılık sebebi olmaz ama sadece biraz kırgınlık. Ben unutunca kırılanda haklı tabiki:)
Biraz mı : ))
Evet minnoş kırılgan kadınlar gibi değilim. Buradaki mizah emojiler her zaman yansımamız olmuyor👍🏻☺️
Sevgilin veya eşin; senin doğum gününü, evlilik yıl dönümü... vs. unutacak ve sen sadece birazcık kırılacaksın öyle mi psikolog hanım : )) Oysa ki bir kadın, böyle bir durumda erkeğin başına dünyayı yıkar 😂
Yok yok yıkmadan dağitmadan sevmek gerek😎🌼
Hayır tabikiii, benim ilişkimde bu tarz günleri unutan hep ben oluyorum. O yüzden benden ayrilinsin istemezdim hdjdhdhhd
Bende öyleyim ahahah😂👍🏻
Aşkım o zaman böyle bir soruyu nasıl sorarsinnnn? Bizi niye tehlikeye atıyorsun 😀😀
Ahahah eee fikir almak bebeksi bizim olayımızda😂😂😂
İfşa olduk bak şimdi niye sırrı bozdun aaa💜😂😂👍🏻
😀😀 Sorry babyyy
aforoz ettim seni sorudan dermişim şaka tabiki 😂😂🍫💜
İstiyorsan et aşkım, canın sagolsun 😍❤️
Yok be bebeksi💜💜
Hayır değil tabiki ama bence biraz tirip atmak için güzel bir bahane olabilir ne dersin 😂
Bencede ben biraz yerden yere vururum yine tutmazdım çenemi ahaha😂😂
Haha 🤣 Benim de tribimden geçilmez artık 😂 hihh gerek yok boş ver falan filan
Ahahah aynen gerek yok derken gerek varı ima etmem şstt🤫🤫😂😂
Tabiki 😂😂
Böyle saçma bir şeyden ayrılan kadından olmaz zaten
Evet ne erkek ne kadından👌🏻
Aynen 👍🏻
Ayrılmak için sebep olmamalı bence bu ağır olmaz mı?
Tabiki ağır sonuç bencede.
Evet
Sıradan bir Ağustos gecesi, hiç bir şey yokken, durup dururken Cevat, Süheyla'ya hediye alıyorsa; Süheyla da nişanlanma yıldönümünü unutan Cevat'ı kelime dayağına çekmemeli ama biraz kızmakta da haklı.
Ben ayrılmam ya, olabilir belki daha ciddi sorunları vardır sevgilimin unutmuş olabilir. Ben de onunkini unuturum ödeşiriz 😄
İadei-i unutma😂😂👍🏻
Aynen öyle 😂😂
Demek ki ilgi alaka kalmamış diye düşünürüm çok büyük bir aksilik çıkmadıysa o gün. Ayrılmasan bile zamanla o ilişki de biter.
Bu sebepten ayrılmam ama burnundan getiririm
Ahahaha😂😂👍🏻
😅😅
Hatırlaması hoşuma gider ama hatırlamadıysa kızmam ayrılmam doğum günümü hatırlasın ama tabi
Öyle günleri umursamam ama karşı taraf bekler diye yaparım.
Ben tanıdığım güzel arkadaşlarımı bile unutmuyorum arkadaşım 😌😌😌
Doğum gunumu unutma şansı yok.
Ayrılık sebebi olmaz ama hatırlaması lazım adı üstünde özel günler.
Birçok ilişkimi bitirdim ama hiç birinin sebebi özel günleri unutması değildi ( zaten hatırlayan hiç olmamıştı) bana ve hayatıma ne kattığına bakarım
Doğum günü unutulmasın ama ya jsjsj
Doğum günüm bana geldiğin gündür demiyorsa unutmasın😂😂
Ayy çek vur
Ahahah😂😂😂
Neyseki denk gelmedi öyle biri bunada şükür😂😂
Daha kötüsü denk geldi ama ayrılmadık 😀
🥲🥲
Benim için Ayrılma sebebi olmasada üzülüp kızarım
Çok normal🍀
Tarkan der ki:
Unutmamali, o guzel gunleri…
Evet güzel bir şarkı burada da sabitliyorum💫😄
https://youtu.be/VwhLD7BBJoQ?si=dOXBROhJvYLz_Uib
Hayır balım öyle şeylere takılmam
Yani ama kırar ne kadarda olsa🙃
Aşkım benim için hiç önemli değil inan ki😄
Tatlı anlayışlı ponçik birşeysin o zaman😂😑🌸
Yok bende unuturum çünkü hiçte önem vermem 😂
valla bende öyle🤫😂😂
Umursamam seven insana her gün özeldir.😊
Çok doğru👍🏻
Değil. Kaldı ki benim mesleğim ile ilişkili olduğu için bunu büyük ihtimal unutmazdım.
Özel günlerin benim adıma önemi yoktur. Sevdiğin insanla her gün özeldir
Hayır değil çok saçma
Saçma valla.
Sebep olmalı çünkü değer verme insan unutmaz
Hayır ben takmam özel günleri
Özel gün falan zerre umrumda olmaz
Sebep değil. Olmamalı da
Bana çok saçma geliyo
Bence ayrılmak için geçerli sebepler değiller
Hayır değil
Kavga çıkar bidaha unutmaz
Kavgalar kalıcı izli anlar bırakır😂