Bosansin istemiyorum. Evli biriyle 1aydir konuşuyoruz. Yakin zamanda Birlikte de olduk. Onla olmadan once ben ilerde evlencem dedim tm karismam diyen adam şimdi bana sen beni bırakıp gidecek misin demeye başladı. Ayni yerde çalışıyoruz. Benimle sıkıntılarını da paylasiyor. Benim yanima yeni biri başladı diyorum hemen erkek mi kizmi diyor. Ben sana karışırım diyor kıyafeti me laf ediyor. Bu ara abartmaya başladı. Basima bela mı aldım? Sonra bir yere gidiyorum bu saatte ne işin var orada diyor. Sen bana hesap soramazsin ben sorarım diyor. Mesaj atiyor aramalarına cevap vermeyince hanımefendi müsait mi değilsin diyor tedirgin olmaya başladım. Bosansin istemiyorum zaten. Neden bir anda degisti? Beni kıskanmaya karışmaya kısıtlamaya başladı. Sorgulamaya başladı. Gece aramaya başladı goruntulu hemde. Dun ona arkadaşım erkek bir arkadaş kahve içmeye gelcem dedi dedm ama ben istemedim dedim beni goruntulu aradi beni mi kontrol ediyor yoksa ne için goruntulu ariyor. Dunde gelmiş bana giydigim kıyafetten dolayı evli olsak boyle giyinemezsin nasıl olacak gbi bir laf etti. Ben şok oldum. Ne demek istedi. Artik gelen msjlarimi da kimden diye soruyor. Birlikte olduk 2. kez beni alnımdan öptü. Sen benim gönlümün içindesin dedi. Ayri ev bile dusundu. Ne yapacagim. Beni goruntulu ariyor fırsat buldukça. Ben zamanı gelince ayrilcam ama evlenmenin istemiyorum Şu an dedi bana. Canım çok yaniyor boyle olsun istemedim. Bende onu merak ediyorum çok
Evli bir adamla ilişki yaşamanın zorlukları ve riskleri oldukça fazladır. Anladığım kadarıyla, bir aydır konuştuğun bu kişi başta daha rahat bir tavır içindeyken, şimdi seni kıskanıyor, kısıtlamaya ve kontrol etmeye çalışıyor. Bu, genellikle evli bir insanla ilişkiye girildiğinde karşılaşılan klasik bir problem. Öncelikle, onun evli olduğunu ve bu ilişkinin başlangıcında senin bağımsız olacağını düşündüğünü söylediğini hatırlatmak isterim. Ancak, şimdi seni kısıtlamaya, sorgulamaya ve kontrol etmeye başlaması, aslında kendisinin de bu durumdan memnun olmadığını ve içsel bir çatışma yaşadığını gösteriyor. Eşiyle olan evliliğini sürdürmek isterken aynı zamanda seninle de bir ilişki yürütmeye çalışması, hem kendi hayatında hem de senin hayatında büyük sorunlara yol açabilir. Bu adamın sana karşı olan tutumundaki değişiklik, genellikle evli biriyle ilişki yaşandığında yaşanan duygusal karmaşanın bir yansımasıdır. Başta bağımsızlığını kabul eden biri gibi görünse de, şimdi seni sahiplenmeye ve kontrol etmeye çalışması, onun seninle olan ilişkisinde de bir bağ kurduğunu ve bu bağı koparmaktan korktuğunu gösterir. Ancak, burada senin mutluluğun ve huzurun çok önemli. Eğer bu durum seni rahatsız ediyor, korkutuyor ve tedirgin ediyorsa, bu ilişkiyi tekrar gözden geçirmen gerekebilir. Sana olan tavrı ve davranışları, sağlıklı bir ilişki içinde olmadığınızı gösteriyor. Ayrıca, bu adamın evli olduğunu ve bu durumun ahlaki ve etik boyutlarını da göz önünde bulundurman önemli. Bu tür ilişkiler genellikle karmaşık, stresli ve incitici olabilir. Kendini bu durumdan korumak, gelecekte pişmanlık yaşamamak adına bu ilişkiyi sonlandırmayı düşünebilirsin. Kendi değerini bilmek, özgürlüğünü ve mutluluğunu ön planda tutmak en doğrusu olacaktır. Sana saygı göstermeyen, seni kısıtlayan ve kontrol eden bir ilişki içinde olmanın sana zarar verebileceğini Bence yanlış yoldasın, kendi mutluluğun ve huzurun için bu ilişkiyi bitirmen ve hayatında daha sağlıklı, karşılıklı saygıya dayanan ilişkiler kurman gerektiğini düşünüyorum. Kendi değerini bil ve seni mutlu edecek, sağlıklı ilişkiler arayışında ol.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılDirekt konuşmayı kesip engellemelisin. Evini biliyorsa evini bile değiştirmen gerekebilir. İşini de başka yere alman gerekebilir. Numaranı da değiştir. Yine de rahatsız ederse polise git. O adam seni sevmiyor. Sadece başkasıyla evlenirsen işini halledemez diye kendini düşünüyor. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Bugün karısını aldatan yarın seninle evlense bile senden de hevesini alınca seni de %100 aldatır. Bunu da burada söylüyorum. Gerisi sana kalmış abla.
03 Yorumla
Soran1 yılHaklsn canim ama kolay kolay bırakacağını sanmam çünkü arkadaşlığımız var
- 1 yıl
hiçbir şey yapamıyorsan engelle başka numaradan ararsa cevap verme onu da engelle. İş yerinde görürsen de konuşma sadece iş ile ilgili konuşabilir. Ciddi mesafe koyman lazım. Zorbalığa başlarsa da polise gidicen. Bu böyle devam etmez kendi menfaatleri için tabi ki bırakmaz istemez ama şunu unutma ki. 2. Kadın olmayı haketmiyorsun gerçekten seven birini bulunca anlayacaksın. Çok değer verecek 2. planda değil de hayatının tek kadını sen olacaksın. Bununla geleceğiniz yok. Başkasıyla mutlu olabilirsin. Bence bunu hakkediyorsun🌺 kendine bu kötülüğü yapma ilişkini kes bence
Soran1 yılUmarim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHadi bakalım nur topu gibi baş belaniz oldu👏👏👏
Kızım evli adamla birlikte olurken ileride eşimde beni aldatırsa ne hissederim diye düşünmedin mi? Adam karaktersiz biri ya eşi onun ne suçu günahı var bunu yaşamak çok ağır. Yaşattığını yaşamazsın umarım.02 Yorumla
Soran1 yılDusundum
Soran1 yılTSK ederim yargılandığını icn
İnanılmaz hislerim kuvvetlidir ben senin başının belaya gireceğini düşünüyorum çok yoğun şekilde. Diğer şekile gelirsek de eşine kaç yıllık eşine onu yapan sana neler neler yapmaz kendini niye o duruma sokuyorsun sen okadar basit misin
07 Yorumla
Soran1 yılNe konuda bela mesela
Soran1 yılZaten en başta evlenirsin diyordu smdi Şu an evlenmenin istemiyorum dedi
Soran1 yılHer zaman aramamsi nirmalmi
Soran1 yılOf of hoşlanıyorum bosluktayim nasil vazgececgim
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, durumunu anlıyorum ve gerçekten zor bir durumda gibisin. Evli bir adamla bir şeyler yaşamak başlı başına karmaşık zaten ve göründüğü kadarıyla adam ciddi anlamda sana takmış durumda. Kıskançlıkları ve kontrolcülüğü arttıkça, senin hayatını zorlaştıracak gibi görünüyor. Bu tür bir ilişkinin sana huzur ve mutluluk getirmesi zor, ondan uzaklaşmayı düşünebilirsin. Kendi saadetin ve huzurun her şeyden önemli 💔👀.
Evli bir adamla ilişkide bulunmak zaten yeterince karmaşık ve zorluklarla dolu olabilir. Başına bela almaktan korkuyorsan ve bu kadar tedirgin hissediyorsan, belki de bu ilişkiyi bitirmeyi düşünebilirsin. Kendi mutluluğunu ve ruhsal sağlığını ön planda tut 💪💔. Onun kıskançlığı ve kontrolcü tavırları gelecekte sana daha büyük sorunlar getirebilir. Bir yerden sonra kendi güvenliğin ve mutluluğun için radikal kararlar alman gerekebilir.
Eğer onu bırakmak senin için çok zor geliyorsa, bi' sakin düşün ve her şeyi objektif olarak değerlendirmeye çalış. Ama ne olursa olsun, kendine dikkat et ve yeni bir yola çıkmayı değerlendir. Başarılar diliyorum sana 💜✨.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılSaplanti yapmış bence
01 Yorumla
Soran1 yılNerden anladinzi
1 yılÖncellikle evli bir adam ile olmak başlı başına bir hata
Pek bilgim yok bu işlerde ama sana tavsiyem şu olucak;onu kendineden olabildiğince soğut ama dikkat et ve çok fazla vakit geçirme. bu şeyler kıyafetle başlar, saat kısıtlamayla devam eder, dayak veyahut ölümle son bulur:)
Benim babam da annemi aldatmıştı keşke böyle bir şey yapmadan önce o kadını ve çocukları (varsa ) düşünseydin :) kendine dikkat et bir şey olursa asla sesiz kalma dostum.112 Yorumla
Soran1 yılÇok tsk ederim bilmiyorum hoşlandığım icn gözüm biseyi gormuyor
- 1 yıl
Hayır kendine gel çok geç olmadan bitir sonun kötü olabilir ya da plan kur ama asla korkma güçlü ol
Soran1 yılNasil bir plan peki ben onsuz yapablrmym
- 1 yıl
Allah'ım yanımda olsaydın döverdim🙃hayla yapabilirmiyim diyorsun bu sana takmış kafayı ablacım boş ver cidden yapabilirsin , plan aslında sana bağlı onu daha iyi tanıyorsun misal eşi vs dur düşünüp yazıcam sana
- 1 yıl
Adamın işi ne ve senin ve onun eşinin
Soran1 yılAdamla aynı yerdeyiz esi başka yerde çalışıyor
- 1 yıl
Şimdi soğut desem adam saplantı yapmış kötü olabilir , aslında kadını tanısan anlatsan çünkü kadına da yazık ve birlikte plan kurup bitiredebilirsin çocuğu filan var mı acaba
- 1 yıl
Ne yaprsan yap iki defa düşün öyle yap sonunu düşün ona göre
- 1 yıl
Ve unut onu 46 yaşına gelmiş evli biri eşini aldatıyorsa ondan hayır gelmez
Soran1 yılO 42
- 1 yıl
Ah pardon 46 diye okudum sanki
- 1 yıl
Çok fark yok
1 yılBacım başına iş aldın adam hasta geçmiş olsun adamla iletişimini bitir her yerden engelle numaranı değiştir yoksa bu adamla sonun hiç iyi olmayabilir haberin olsun
010 Yorumla
Soran1 yılBacım adam hasta nerden anladin
- 1 yıl
Attığın her adımı takip ediyor hatta sana güvenmeyip görüntülü arıyor takmış sana
Soran1 yılGoruntulu araması ondan mı sence
- 1 yıl
Aynen öyle hatta adam sen ayrılmak isteyince her şey kötüye gidebilir zor durumda kalırsan polisi aramaktan çekinme
Soran1 yılKahve fotoğrafı attim yazmis kimle içiyorsun hayirdir demis
- 1 yıl
Hesap vermek zorunda değilsin dediğim gibi ayrıl her yerden engelle numaranı değiştir bak senin başına bela olacak bu adam arkadaş tavsiyesi uzaklaş
Soran1 yılTatile gidelim yzmis
- 1 yıl
Kabul etme
Soran1 yılKahveyi neden kimle içiyorsun dedi
- 1 yıl
Hesap verme adam sana hesap soruyor
Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. Bı şekilde kurtul gerekirse tehdit et bu işin sonunda piskolojik ve fizyolojik zarar görme ihtimalin çok yüksek
09 Yorumla
Soran1 yılNerden anladin
Soran1 yılHaklsnn
Soran1 yılİyi hissetmiyorum bosluktayim ilgi sevgiye ihtyc var
Soran1 yılOyle ama beni kmse sevmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. şu an sana bunu davranmasının tek nedeni ona verdigin cinsel hayat
04 Yorumla
Soran1 yılEvet oda var tabi ama dün bana dediki istersen hiç bise yaşamayalım gezelim tozalim yine kabulüm dedi
- 1 yıl
sence bu olur mu eminmisin
Soran1 yılOyle dedi
- 1 yıl
yav öyle olmaz imkanı yok ilk yalnız kaldıgınız anda sana yapışacak
1 yılevlenmeden bi turda bana versene çiçeğim nedir yani hem ben bekarım işimiz bitince arayıp sormam bile 🤣
00 YorumlaSeni metres yapmış adam mı yoktu da evli birini buldun
01 Yorumla
Soran1 yılMetres derken
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tipik sahiplendiğini sana saplantıya meyilli türk erkeği.
06 Yorumla
Soran1 yılOyleminolmus
Soran1 yıl36
Soran1 yılYürümüyor zaten her dk arayamiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBaşına bela almışsın kendi yuvasını yukar bu andaval
07 Yorumla
Soran1 yılNeden yikar
- 1 yıl
Saplantı yaptığı için işte evli biriyle takiliyorsan aklı başında biri ilr takil yoksa basın belaya girer
Soran1 yılBoşarmi
- 1 yıl
her şey yapabilir bu tip insanlar
- 1 yıl
Not al dediğimi yarın bı gün hatırlarsan yazarsın
Soran1 yılYok en fazla ne olablr die
- 1 yıl
Kardesim git başımdan ya onu yaoar mi bunu yaoar mi nerdenn bilim ben müneccim miyim. ama saplantılı olduğu için riskli olduğunu söylüyorum he şeyi yapabilir diyorum sadece tecrübemi konusturuyorum MUNECCİM degilim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılFotoğraflarını karısına atıp kimseye yerini söylemeden şehir değiştir, telefon numaranı da değiştir bir anda seni bulamaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. İlişkiye girdikten sonra seni kafese almış evet başına bela aldın
03 Yorumla
Soran1 yılNeden öyle yapti
Soran1 yılHayir kullanmak degil arkadaşlığımız var ve devam ediyor birliktelik
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBaşına bela almışsın. Hemen karısıyla aynı ortamda bulun hemen yola gelir. 😛
03 Yorumla
Soran1 yılNerdn anladnz bela
- 1 yıl
Tipik kıskanç maço erkek tipi.
Soran1 yılEvet birde goruntulu aramasi enteresan geliyor
1 yılEvli insanlarla olanlara zerre saygım yok. Azıcık beynini kullan bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMetresi olmuşsun yazık ya karısına adamı ayarttın sonra verdin
22 Yorumla
Soran1 yılBen ayartmadim o geldi sana bağlı dedi
Cevap sahibi1 yılVurdururken istedin ama ve bunuda o biliyor artık seni nedsn bıraksın ki hem karıyla hem senle yapıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
1 yılSende deki, madem öyle boşan gel. Öyle geç konuş karşımdan.
00 Yorumla
1 yılEn basta yanlış yapmışsın evli biriyle olmak hata
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHazır ol karısının ahı seni sarıp sarmalayacak bela geliyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
1 yılBu kadar tuhaf insanları nereden buluyonuz?
(Evet evet bende üye olcam oraya)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİnsan psikolojisinden azıcık anlıyorsam sen içten içe boşanmasını istiyorsun. Yıllarını da ömrünü de feda etsen zor. Bosanmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvli oldugunu bile bile konustuysan "boyle olsun istemedin" diyip kendini aklamaya calisma.
05 Yorumla
Soran1 yılIstemeidm ama ne blm baglancqgni
Cevap sahibi1 yılAllah allah , e baglanmasi kacinilmaz , bu nasi mantik.
Soran1 yılNiye kaçınılmaz 1 kez olup birakablrdi
Cevap sahibi1 yılTm da ihtimal sonucta hersey olur Sizin hic bulasmamaniz lazimdi demek istedigim bu
Soran1 yılHaklsn ama her zaman arayamıyor normal mi
1 yılYaş tahtaya basarak dengede duramazsın kı, güzelim ağlayanın malı gülen'e ne zaman yar olmuş. En kısa zamanda bitirmeye çalış.
01 Yorumla
Soran1 yılUmarim
Gizli Üye(36-45)1 yılKonuyu karısına söyleyeceğini söyle anında engeller seni kurtulursun
00 Yorumla
1 yılEvli olduğunu bile bile nasıl devam edebilirsin ya? Hiç mi empati duygunuz yok, vicdanınız, merhametiniz yok?
10 Yorumla
1 yılBaşın belaya girecek birde saplantılı diyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl girecek
- 1 yıl
Girince görürsün hayal gücüm okadar geniş değil
Ayrıl ve bundan kurtul hemen kimsenin sana karışmasına izin verme sen çocuk değilsin
01 Yorumla
Soran1 yılSonu ne olur
Gizli Üye(18-24)1 yılinşallah daha beteri gelir başına evli adamla birlikte olmak ne senin de başına gelir umarım karisina yazik ya sende bir kadinsin hic dusunmuyor musun kadin ogrense ne hale gelecek ahlaksiz
10 Yorumla
1 yılYanlış yanlışı doğurur 👌🏻🤷🏻♀️
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
1 yılKendi kendinin başını yakma derim
06 Yorumla
Soran1 yılNe yapar en falza
- 1 yıl
Tüm gençliğini heba eder ve sonrasında etkiler yani hayattan asla zevk almayabilirsin ilerleyen zamanlarda istek ve arzuların değişebilir evlilik istersin çoluk çocuğun olsun istersin ama tabii artık iş işten geçmiştir
Soran1 yılÇok haklsn
- 1 yıl
Şu anki düşünceler hep kalıcı olmayacak
Soran1 yılAdam gbi biri olsa keske
- 1 yıl
Kalifiye insan artık nadir ve yok gibi bir şey
1 yılSen kaç yaşındasın o kaç yaşında
016 Yorumla- 1 yıl
Sonu esra erolda bitmesin 😃
- 1 yıl
Sıkıntı ama kurtulman lazım
Soran1 yılBen 36 o 42
- 1 yıl
ayrılmaya bak
Soran1 yılDurum ciddimi
- 1 yıl
Öyle görünüyor baksana karısı gibi giyimine karışıyor gelen mesaja karışıyor saçma yani böyle şeyler yüzünden cinayetler çoğaldı farkında mısın bilmiyorum ama dikkat et
- 1 yıl
Cok mu açık giyiyorsun ki sen?
Soran1 yılBiraz
- 1 yıl
Dediğimi yap
- 1 yıl
Sen niye evlenmedin
Soran1 yılBosandim ben
- 1 yıl
Anladım çocuğun var mı
- 1 yıl
Bari evli adamla yapmasaydın abla adam şu an eşinden soğumuş olabilir boşanma aşamasına gelebilir yuva bozacaksın yani
Soran1 yılEvet bak ben bunu dusunmedim mi
Soran1 yılZaten bana evlensek böyle giyemezdin gbi bisey soledi
- 1 yıl
Yani eşini kısıtlıyor o belli sana bile şu an neler yapiyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yuva bozanın yuvası olmazmış derler dikkatli ol
07 Yorumla
Soran1 yılAma bozmadimki
Soran1 yılZaten kavga ediyor bu ara
Soran1 yılAma dertleşiyoruz her zaman kullanmak olarak degerlendirme
- 1 yıl
Evli bi adam la ilişkin var karisini aldatan biri seni sahiplenir mi nasıl bu kadar saf olabiliyorsun anlamis degilim srnin hayatın senin kararların seni yargılamak bana düşmez ben olayı aydınlanma icin soyluyorum gittiğin yol yol değil kendi hayatını düşün ailen bu duruma ne der boşanmış olsa anlarım yarın bi barisirlar sen sik gibi ortada kalırsın adın o. puya cikar hiç hoş değil
Soran1 yılBosanmasini iatemiyroum bitircem zamanı gelince
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ver gitsin gitti yere kadar
00 Yorumla
1 yılEvli adamlardan uzak durun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
1 yılBağlanmış sana.
03 Yorumla
Soran1 yılNereen anladnz
Soran1 yılAma sürekli arayamiyor
- 1 yıl
Sen ara
Gizli Üye(36-45)1 yılSöyle bedava metres bi biz bulamadık
00 YorumlaUzaaaaaklaş.
Hemen02 Yorumla
Soran1 yılNe dusujduj
Normalde kızların yaptığını yapmış. Kurtulmaya bak
036 Yorumla
Soran1 yılNe yapmis
Soran1 yılEvet bnece daha iyi hatta eşiyle kavga etmeye basladi
Soran1 yılBenim yüzümden mi kavgalar basladi
Soran1 yılÇocuk için bosanamiyor
Soran1 yılEvet peki nolcak bole
Soran1 yıl3 kez olduk
Soran1 yılDiyemem ki
Soran1 yılSeviyorum dedim oda bnde dedi
Soran1 yılBilmiyorum ki
Soran1 yılAma ikimizde çok hoşlanıyoruz ona eminjmm
Soran1 yılAlnımdan öptü. Peki beni ararmi
Soran1 yılBirliktelik
Soran1 yılHer dk arayamiyor iş yerinde konuşuyorduk ama izinde Şu an karisi da yaninda
Soran1 yılEvet bencede ama sevgi ya da değil sonuçta beni istyr
Soran1 yılBana evli olsak boyle giyemezsin dedi
Soran1 yılBndw öyle dedim bosanirmi sence
Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. Nerde yaşıyorsun ki
04 Yorumla
Soran1 yılNe önemi var
- 1 yıl
Doğulu olup olmaması ne alaka
İlişkiye de girmişsin aferim
00 YorumlaBela almışsın
07 Yorumla
Soran1 yılHer zmaan aramiyor ama fırsat buldukça arar