Nişanlim benim kazancımı kullanmak istemiyor? Boyle daha mi uygun?

Nisanlim evlendigimizde benim kazancımı pek kullanmak istemedigini soyledi. Evi ben gecindirmek istiyorum. Bu dini olarakta bir erkek olarakta benim gorevim. Senin kazancin ise sana. Yani sen kendi kazancinla ihtiyaclarini hallet. Kuafore mi gidiyorsun, gratisi eve mi getiriyorsun, kiyafet mi aliyorsun ne yapmak istiyorsan kendine harca. H

ani borc harc olur o zaman destegini isteyebilirim ama ben bu dengeyi pek bozmak istemiyorum. Evin geçimi bana ait. Senin kazancinı kendi ihtiyaclarin icin ve birikim olarak kullanma düşüncesindeyim. Zaten bunun icin okumussundur, siz kizlar her istedigimi alayim, kocama muhtac olmayayim, o ayakkabilari kimseye hesap vermeden alayim diye bu kadar emek veriyorsunuz zaten.😅 sen kazandigini kendine harca.

Eger kredi, borc vs girersek o zaman destegini alirim ama cok sıkışık olmadigim sürece bir erkek olarak evi gecindirmekten daha mutlu olacağım dedi.

Bende pek bir sey demedim. Aliskin oldugum yasam biraz bu zaten. Ailemin yanina atandim ve kazancimi birikim yaptim ve kendi ihtiyaclarima harcadım. Ev ile ilgili bir seylere pek dokunmadim. Babama destek olmak istedigimde de kabul etmedi ama bir kebap ismarlarsan yerim dedi hep😊

zaten ortağız. Bende nisanlimin yanindayim her zaman. Benim onun yok ama kendini boyle rahat hissedecekse boyle yürütürüz. Olmazsa degistiririz zaten bende giderlere dahil olurum evlilik surecinde duruma bakariz zaten. Boyle daha mi uygun sizce?

Nişanlim benim kazancımı kullanmak istemiyor? Boyle daha mi uygun?