Bu erkek profili ne anlatıyor sorum detayda?

Bır kac kez bulustuk guzel gectı keyifliydi tatilden konu acildi. Tatile cıkalım sen ben bekar arkds varsa benimde arkdsm olur dedi. Bnde benim bir evlı cift arkdsm var eglencelı onalr la tatile gdyrm dedim pek sıcak bakmadı evlilere tatile cıkmayı ben evlı arkdslarımla tatildeki fotomu attım fotoda dansı kızlar vardı. Bırdaha at bakayım dedi seninle sabaha kadar sevısırım oraya gelsem. Danscılar efsane vs dedi. Ben beni yemledıgını anladım yani ne tepki vereceğimi merak etti bence. Bende dedim ki sen o tatile gelsen danscı kızlarla sabaha kdr sevsrsn beni bırakırsın baksana dedim. O da onları da aramıza aliriz dedi esprıymıs guya ben baya cıddılestım kızdım anladı. Sacmalama esprisine dedim kaos mu ıstyrsn tam Anadolu kadını cıktın ne var vs dedi hıc gulmedım esprime dedim bırshaa yapmam ozur dilerim boyle bısey olmaycgını blyrsn vs dedi bana. Ben uzattıkca o alttan aldı. ben herseyı anladım Şu an dedi ne anlamıs olablr benim ciddi baktığımı kıskandığımı mı dusundum acaba? Sizce haksız mıyım kızmakta. Ben aynısını sana yapsam sen foto atsan desem ki arkadaki erkekler fena onlarda gelsin vs. Sen diyemezsin ben dedirtmem vs dedi. Ne yapmaya calısıyr? Kıskandırmaya mi calısmıs?
Bu erkek profili ne anlatıyor sorum detayda?