Part 2 gelmiş konuşmanın öncesini de bildiğimden söyleyeyim bence sen biraz değişik davranıyorsun özür diliyorsun ama kuyruğu halen dik tutma peşindesin arkadaş biraz fazla abartıyor çok kasıntı egolu gibi geldi olursa olur olmazsa yoluna bakarsın takma bu kadar
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anlamadım konuşmanın öncesini nereden biliyorsunuz ki
Çok kasıntı herif boşver sen bunu kendi kendine rubi tuzakları kurmalar sonra istemiyorum diye cakas atmalar ben burda darlandım kanka boşver ya aman 😄
Tam olarak bu oluyor genelde de birileriyle o esnada tanışmış olması asla sekmez. Bir keresinde benimle böyle konuşan biri vardı sonra öğrendim ki konuştuğu biri varmış 😊Erkekler genelde yerini doldurabilecegi birini bulunca böyle davranıyor
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ahahah gerçekten tuhaf varlıklar. Ben de yeni birini bulduğunu düşünüyorum yazdım hatamı kabul ettim içim rahat en azından kendi bilir
Gerçekten öyle karşındaki kadına ben artık biriyle görüsuyorim kafamda o yüzden bitirdim demek yerine böyle bahane arar gibi konuşmalar. Bi insan 5-6gunde de bu kafaya ulaşamaz zaten öncesinde aslında düşünmüş olduğu bir şeyi telaffuz ediyir sana
Olabilir seven adam bırakmaz çünkü bu sinirlendim ayrıldım falan hep bahane aldatma hakaret saygisizlik gibi şeyler yoksa affedilir şeyler adam seni belliki çoktandir gözden çıkarmış ok de çıkar hayatından takipten de çıkarma hayatına devam ettiğini görünce sen yazmayinca yazar sana bu
Takipten ayrıldığımız zaman çıkmıştım ya sinirle. Sinirle hareket ettiğim için affedemiyormuş bahaneye bakar mısınız. Ben döneceğini düşünmüyorum artık ama pişman olup dönmesini isterdim o halini görmek için
Tamam güzel bişi değil ama olabilir sinirle bu affedilmez bir şey değil bahane aramış. Valla görüştüğünden umduğunu bulamazsa döner merak etme sakın kal surecte takipten çıkarma hayatına devam et vazgectigin anda çok güzel dönüyorlar
Sana göre başka birini bulmuş olabilir ama bence gerçekten istemiyor başka biri var veya yok farketmez kafasında bitirmiş mantığıyla hareket ediyor şu an
Bahane falan olduğunu düşünmüyorum. Ayrılmak ciddi bir olay, öyle sinirlendim ayrıldım geri döndüm denecek bir şey değil. Çocuk da bir kere ayrılan bir daha ayrılır diye düşünerek mantığıyla hareket etmiş ve aynı riski tekrar almadan yoluna devam etmek istemiş.
Evet kafasında bitirmiş bence kalbinde de birmişsin bundan sonra birisini takipten çıkıyorsan haklılığının arkasında dur , o suçlu ve sen sinirinden takipten çıktın gibi geldi bana. Bu arada kaç aydır sevgiliydiniz
Evet sinirlendiğin için sanırım o riske giremiyor. Ben de diyorum ki herkesin sinirlendiği zamanlar olabilir. Çok büyük bir hata değilse affedilir ama bu ben o riske girmek istemiyorum demiş. Bahane gibi geldi herkesin sinirli olduğu anlar vardır sonuçta o da sinirli olabilir.