Bu erkek profilini anlamıyorum yardımcı olur musunuz? Sorum detayda?

Biz ıkıncı kez bulustuk ve her bulusmamızda bıraz opustuk sevıstık ama asla birlikte olmadık. Hatta 2. bulusmamız da alkol fazla aldım ve ıstedım onu nla beraber olmayı o ise sen bu haldeyken olmaz dedi ısrar etsemde kabul etmedi acaba beni begenmıyor mu ki oldum. Neyse hediye verdi yurt dısından getrmıs falan cok hosta davranyr gun ıcerısınde de cok olmasa da napyrsn ne dıyrsn diye soruyor bazen. Fotolar atyr falan. Hemen olursan ask mesk isleri de ona gore degılmıs samimi degılmıs zamanla olusurmus aslında bana gore de boyle. Bi ara ben alkolluykn sunu sordu beni neden aramyrsun hıc. Kendi de aramyr ama:) sureklı yurt dısında sehır dısında işi geregı hafta bir bulusmus olduk. Cok ilgili degıl ama ilgilen de biraz. Benim hıc tipim olmamasına ragmen cok hoslandı ondan hayatı farklı yasyr bana gore ama onun yanında iyi hıssedyrm kendimi. Bir gun benimle birlikte olacağını arzuladıgını ama onu gercekten isteyip istemediğimi anlayacak mıs Ictgmz ıcın istemediğini soyledı. Ne bu sımdı? Erkekler bılır:)
Bu erkek profilini anlamıyorum yardımcı olur musunuz? Sorum detayda?