Son söz bunu yazdım sonra engelledim nasıl?

Bu yazıyı sana yazıp yazmama konusunda kendimce içsel bir savaş verdim ve sonunda duygularımı ifade edebilmek için bu yazıyı yazmaya karar verdim beni yara bandı olarak kullanman beni üzmedi beni asıl üzen beni gerçekten sevdiğine inandırmandı bir çocuk gibi inandım ve bin yerimden kırıldım bana iyi geldiğini beni üzmeyeceğini kırmayacağını ve en önemlisi beni asla bırakmayacağını düşünmem benim için büyük bir canım her aşkım bebeğim derken içimde uçuşan kelebeklerin yapmış olduğu mutluluk dansını görmedin sen içimde kıpraşan o binlerce kelebeğin katilisin güzel yalan söyledin ve benide güzel inandırdın canım olmasaydım inanmazdım şimdi diyorsundur nekadar canım ne de güzel oynadım hayallerinle umutlarınla ama şunuda unutma mutsuzluk üzerine mutluluk kurulmaz ve Allah yaşattığını yaşatırmadan peşini bırakmaz seni gerçekten çok sevmiştim kötü gününde yanında olmaya çalıştım kendini iyi hisset diye satır dolusu mesajlar yazdım seni sevdiğimi iliklerine kadar hisset diye çabaladım ama değmezmişsin bunu anladım geç oldu ama anladım benimde sevdiğim vardı unutamadığım vardı ama ben seni yarabandım yapmadım onu tamamen unuttuktan sonra seni hayatıma aldım işte aramızda ki farkı görebiliyormusun ben kalbi kırılmasın diye uğraşan masum kız sen ise o masum kızın kalbini sikip atan vicdansız adam kendimi okadar iğrenç hissediyorum ki ben kimsenin oyuncağı değilim beni sana karşı oyuncağınmışım gibi hissettiren ne oldu? Sen beni yaraladın ya dilerim birgün sende yaralanırsın ah etmiyorum yaradan biliyor içimi zaten böylesine şekli şemali yerinde olan biri benim gibi çirkin bir kadını ne yapsın ki son sözüm sana o kızıda üzme daha yeni ağlamalarım durdu ve kendime geldim gerçi nekadar sikinde olur onuda bilmiyorum artık hayatından hadi ordan olup gidiyorum nişanlısı olan birinin numarasını hala kaydedecek kadarda kaşar değilim bunlar sana yazmış olduğum son sözlerimdir engelliyorum seni yolun açtığın yara kadar açık olsun kendine ve sevdiğin kıza iyi bak👋
Son söz bunu yazdım sonra engelledim nasıl?