Tiktokta bir asker bir kiza akser avcısı or*** muamelesi yapıyordu kiz sevgilisi varken yayuncı askere yürümüş sonra sevgilisi gelmis filan kavga çıkmış ben de tam anlayamadım ama neyse 2 saat kavga ediyordu ben de konuyu değiştirmek için ona meslekle ilgili konuyla alakasız bir şey sorabilir miyim yazdım (asker olmayı düşünüyorum sağlık mülakatı hakkında bir soruydu) engelledi.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen o ortamda gezmeye devam et Allah korkusu da yok.
Ben bir ortamda falan gezmiyorum yayin acmis toktokta karsima cikti kavga vardı ben de asker bulmusken mülakatla ilgili soru sormak istedim bu kadar.
Tanımıyorum hicbirini bile
Mesleğin yüz kararları var bı yanda.
Bir yanda da onlara hayran sizler.
Yazık bişey demiyorum cidden.
Ben kimseye hayran degilim meslege hayranim ama insana asker oldugu icin hayran olmam.
Saglikla ilgili derdim var diyroum onun hakkında sormak ostiyorum diyroum bundan hayranligi nasik cikardin
Nasil*
Çünkü O yayında asker var diye vardın sen :) iyi biliyorum sizi merak etme. O yayın açanlari da yakaladığımız da ihraç ettiriyoruz bir bir
Ben asker var diye yoktum karsima cikti ben de aske bulmusken mulakati sorayim dedim ne yapayim asker tanidigim yok siracak insan yok
Beni tanimadan beni bur gruba sokamazsin sen kimsin de beni tanimadan sizi biliyorum diyorsun
Xperim 2 yalnız
Istek atayim da gor
Bak
Benimde 2 bu sabah 3 olcak
Tamam sabah bana yazarsın cevap verir sorarim teşekkürler simdiden ben de sabahlayacagim gibi duruyor zaten... Genel cerrahin gelmesini bekliyoruz burada bin kisi...
Ne alaka niye
Gunde birkac kez gelio bakio geri gidiyirlarmis ne zaman gelirler kimse bilmiyor 10 saattir cerrah gekecek diye bekletiyirlar damar yolunu da çıkarttirip gidemiyoruz sorumluluk sizde imza atin vb diyorlar bekliyoruz esek gibi bin kisi cerrahi...
Stajer misin yoksa memur musun
Direkt hastaneye gelen hastayim çalışan değilim
Geçmiş olsun anladım
Teşekkür ederim
Neden gizlendin?
Ekleştik zaten
Eklesmek icin mi bana millete hayransin diyip benj bu halde üzdün
Yav ne alakası var sabah yazacağım zaten eklisin ordan yazarm dedim burada tartışma oldu görünmek istemedim şizofreni misin sen
Tartisma cikaran sensin sonra eklestikten sonra gizlendin kusura bakma ama millet sırf tanışmak icin bilerek olay cikartiyor bunlara cok rastladım kendileri de itiraf ettiler seni de bir an onlardan sandim ama şizofren degilim merak etme.
Ben burada canimin derdindeyim sen de beni sinir ettikten sonra sizofren de çok iyisin sag ol ya hasta agri ceken insana karsi ne kadar merhametlisin oyle
Oha la manyak mısın tanışmak istediğime direk söylüyorum zaten ben evlenme niyetinde birisiyim. Boş evciliklerle işim yok hata bende zaten iyilikten maraz dogarmis
Ben sana onlardan sandim seni cunku cok fazla var ksuura bakma yazmisim degil mi
Bu ne demek derdin evlilik mi demek yanlis anladim mi demek
Kaç erkekle konsutuysan hele de kaç askerle artık aşina olman normal ama herkes aynı değil hanfendi kb
Hala uslubunu duzeltmiyorsun bak agrim var agresifim canim aciyor acidan duramiyorum doktor yok az hasta insanın halinden anla ben bu ahldeyken bu sekilde kirici kibusmq derdin ne benle ya
Ben erkeklerle konsumuyorum sapıklar rahatsiz ediyor.
Geçmiş olsun tekrar iyi geceler.
Askerle konuşsam mülakat hakkinda sorularımi giderirdim merak etme vicdansiz insan
Umarim gecmis olur da ben bu halde aci cekerken dusmanmisim gibi konuşmaz kimse.
Allam yarrbbmm
Hanfendi özür dilerim kırmak istemedim sizi, ama takıldığınz rezil ortamlardan dolayı ön yargılıym kusura bakmayın.
Ben rezil ortamlarda takilmiyroum normal tiktokta gezerken yayin onume düştü bu kadar. Takılmam icin duzenli boyle ortamlara grimem gerekiyir ben ilk seferde ne oluyir ya dedim herkes anormal cunku durudk yere engellendim ya bur kere.
Kirmak istemedim diyip hala rezil ortamlarda tamiliyrosun diyerek iftira atmisnkrimis oluyorsun bilmem farkında misin
Tiktok kullanıyorsun nesi iftira?
Tiktogu ben yayin açıp mal insanlarin yayina girmek amaciyka acmadim ama.
Müsaadenizle uyuyacağım sabah göreve çıkacağız
Tiktokta bikgi icerikli oaylasimlar da var siyasi paylasimlar da oralara girmek amacim youtube gibi bir platform ki cok asiri sık da girmiyorum zatenm