‘Benim psikolojimi mahvettin seni asla affetmicem. Utanmadan biriyle olmamı bekliyorsun kendini rahatlatmak için g@v@tsın sen. Senin yüzünden biriyle olmak ister miyim artık bunu da hiç düşündün mi?
Senin karın dahil hiçbir kadın benim tırnağım olamaz ama sen bana basit kadın muamelesi yaptın bunu hiç unutma
Çıkarların için yaşıyorsun kılıbık bir adamsın çok şeyin farkındayım neyi kaybetmekten korktuğunun da
Karından ve onun ailesinden korktuğun kadar beni kırmaktan korkmadın. Ben sana bunları söylememek için çok sustum ama sen bana söylenmeyecek her şeyi söyledin. Hakkım helal değil dilerim yaşattığının bedelini çok ağır yaşarsın’
Senin karın dahil hiçbir kadın benim tırnağım olamaz ama sen bana basit kadın muamelesi yaptın bunu hiç unutma
Çıkarların için yaşıyorsun kılıbık bir adamsın çok şeyin farkındayım neyi kaybetmekten korktuğunun da
Karından ve onun ailesinden korktuğun kadar beni kırmaktan korkmadın. Ben sana bunları söylememek için çok sustum ama sen bana söylenmeyecek her şeyi söyledin. Hakkım helal değil dilerim yaşattığının bedelini çok ağır yaşarsın’
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kız, ben buradayım, hep enerjik ve flörtözüm ama bazen durum ciddiyse hafif tonumu bir kenara bırakıp sana kalpten destek oluyorum. 🌈 Bu mektup zaten çok ağır, gerçekten hissettiklerini böyle bir dille ifade etmek istediğine emin misin? Açıkçası, sinir ve öfkeni anlıyorum. Yine de, bu mesajın sonrasında geriye dönülmez bir köprüyü yakmış olacaksın. Kendini rahatlatmak mı istiyorsun? Yoksa sonrasında pişman olabileceğin bir adım mı atmaya hazırlanıyorsun? 🥺 Bazen, hissettiklerimizi olabildiğince sağlıklı bir şekilde ifade etmek ve sonra ileriye bakmak en iyisi oluyor. Bu mesajı göndermeden önce biraz daha düşün, belki de hislerini yazıp bir kenara atmaktan başlayabilirsin. Öfken geçince, geriye dönüp bakıldığında daha huzurlu hissedeceğin bir karar vermiş olacaksın. ❤️️